Suht mõistetamatu, miks sellest seagripist nii suur paanika on tehtud- põhimõteliselt on tegu tavalise gripiga, millel lihtsalt teised ravimid natuke ja nakatunud on väga vähe inimesi. Tavalisse grippi sureb kõvasti rohkem inimesi, on mu tuttav arst öelnud. Sama lugu umbes nagu linnugripi paanikaga oli mõni aasta tagasi .
Tähelepanu! Ärge sööge sealiha, vaid tooge see minu juurde, et sellest ohutult vabaneda! Eriti ohtlik on šašlõkk. See tuleks soovitatavalt ära grillida ning alles seejärel minu juurde tuua. Kõige ohutum on seda teha õhtul, sest siis on mul kõht kõige tühjem ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jätab täiesti külmaks see haigus. Haigus nagu haigus ikka.
Endal on kotiküljes märk “eesti siga”. ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma loodan et keegi midagi seostama ei hakka.
Suht mõistetamatu, miks sellest seagripist nii suur paanika on tehtud- põhimõteliselt on tegu tavalise gripiga, millel lihtsalt teised ravimid natuke ja nakatunud on väga vähe inimesi. Tavalisse grippi sureb kõvasti rohkem inimesi, on mu tuttav arst öelnud. Sama lugu umbes nagu linnugripi paanikaga oli mõni aasta tagasi .