Schwarzenegger ja seadused…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Schwarzenegger ja seadused…
- This topic has 20 replies, 18 voices, and was last updated 20 years, 2 months tagasi by
sft.
-
AutorPostitused
-
november 12, 2005 at 9:36 p.l. #62187
vend vähk
ModeratorÕhtust.
Jah, see on küll kuulsa Arnoldi tänuväärne ettevõtmine ja kui ma USA-s elasin, siis ausalt öeldes ega vähemalt OHIO osariigis palju saledaid olnudki. Kui ma seal veel mägirattaga ringi tiirutasin, siis jäi kohati elu seisma ja näidati näpuga, et näe ekstreemsportlane sõidab. Ühendriikidest tagasi tulin juba 1999 aastal, aga pärast seda olen täheldanud, et ka Eestis hakkab see toitumine massides vägisi amerikaliseeruma. Arvata võib, et praegused eesti lapsed võitlevad tulevikus täiskasvanutena samade probleemidega, millega praegu kaugel Californias onu Arnold.
Elame-näeme.
november 13, 2005 at 6:37 p.l. #62260sft
MemberKas siis mullidega/gaasiga vesi on ka nii kahjulik?
november 14, 2005 at 5:47 p.l. #62323Rihostern
MemberNõus 100% see on üks väärt ette võtmine:) Ma ise 15 ja joon ka parem aura mahla baasil tehtud jooke kuigi paljud sõbrad joovad coca-cola tooteid ja eriline keemia on need päikese limonaadid ja nende uus macho maasikas !
november 14, 2005 at 6:17 p.l. #62326PulseR
MemberNõus 100% see on üks väärt ette võtmine:) Ma ise 15 ja joon ka parem aura mahla baasil tehtud jooke kuigi paljud sõbrad joovad coca-cola tooteid ja eriline keemia on need päikese limonaadid ja nende uus macho maasikas !
november 14, 2005 at 6:32 p.l. #62327Eastsider
MemberKas siis mullidega/gaasiga vesi on ka nii kahjulik?“California kuberner Arnold Schwarzenegger allkirjastas neljapäeval seaduse, millega keelustatakse keskkoolides gaasiga limonaadid.”
Vesi ei ole kahjulik, jutt käib siiski limonaadidest.
november 14, 2005 at 7:01 p.l. #62334