Skip to main content

Schwarzenegger ja seadused…

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Schwarzenegger ja seadused…

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    vend vähk
    Moderator

Õhtust.

Jah, see on küll kuulsa Arnoldi tänuväärne ettevõtmine ja kui ma USA-s elasin, siis ausalt öeldes ega vähemalt OHIO osariigis palju saledaid olnudki. Kui ma seal veel mägirattaga ringi tiirutasin, siis jäi kohati elu seisma ja näidati näpuga, et näe ekstreemsportlane sõidab. Ühendriikidest tagasi tulin juba 1999 aastal, aga pärast seda olen täheldanud, et ka Eestis hakkab see toitumine massides vägisi amerikaliseeruma. Arvata võib, et praegused eesti lapsed võitlevad tulevikus täiskasvanutena samade probleemidega, millega praegu kaugel Californias onu Arnold.

Elame-näeme.

sft
    Member

Kas siis mullidega/gaasiga vesi on ka nii kahjulik?

Rihostern
    Member

Nõus 100% see on üks väärt ette võtmine:) Ma ise 15 ja joon ka parem aura mahla baasil tehtud jooke kuigi paljud sõbrad joovad coca-cola tooteid ja eriline keemia on need päikese limonaadid ja nende uus macho maasikas !

PulseR
    Member

Nõus 100% see on üks väärt ette võtmine:) Ma ise 15 ja joon ka parem aura mahla baasil tehtud jooke kuigi paljud sõbrad joovad coca-cola tooteid ja eriline keemia on need päikese limonaadid ja nende uus macho maasikas !
    Eastsider
    Member

Kas siis mullidega/gaasiga vesi on ka nii kahjulik?

“California kuberner Arnold Schwarzenegger allkirjastas neljapäeval seaduse, millega keelustatakse keskkoolides gaasiga limonaadid.”

Vesi ei ole kahjulik, jutt käib siiski limonaadidest.

sft
    Member

Ma siiski küsisin kindluse mõttes

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.