Savisaar MAHA!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Savisaar MAHA!
- This topic has 68 replies, 33 voices, and was last updated 18 years, 8 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
mai 1, 2007 at 7:41 e.l. #113853
Aile
Memberjärjekordne propaganda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Huvitav, kui palju teie demokraatiast alles jääks, kui keegi siinsamas avalikult õigustaks või pooldaks seda meest, keda te nii palju vihkate? Kuhu jäävad siis õigused poliitilistele ja muudele vaadetele? Mõtte- ja sõnavabadus? “Kedagi ei tohi poliitilistel, rahvuslikel jne põhjustel diskrimineerida”. Millegi pärast on teie demokraatia vaid ühepoolne. Või vähemalt teie visioon sellest demokraatiast. Teie võite midagi väita ja propageerida ja teile vastu midagi öelda ei tohi. Kohe sõimatakse riigireeturiks, tiblaks, idioodiks jne. Mõni veel lööb nuga selga, kui tänaval kohtab.
“Sellist Eestit me tahtsimegi?”
PS: kes aru ei saanud, siis mina ei poolda ega vihka Savisaart. Ansipit ka pedeks ei sõima. Seda ütlen selleks, et vältida arusaamatusi.
Sa, kas oled lojaalne Eesti Vabariigile (m6istad hukka vandaalitsejad, ei aja mingit arusaamatut “ei ole minu asi” rida, annad oma panuse kahjude likvideerimisele, yritad oma rahvuskaaslastele aru p2he panna jne), v6i ei ole seda mitte.
Savisaare k2itumine kahjustab Eesti Vabariiki.
V6i on palju n6uda v2hemusrahvuselt lojaalsust???
mai 1, 2007 at 7:54 e.l. #113857ebyem
MemberLojaalsust me kindlasti viimaste päevade vandaalitsejatelt ja paljudelt teistelt venelastelt ei saa. Meie viisime ära ju nende nii öelda IKOONI, kus nad kummardamas käisid. (mõelge nende usu peale)!!! Paraku ei suuda nad kaugemale sellest osast näha. Nad usuvad ja tunnevad, et just venemaa päästis meid ära sakslaste käest ja meie peaks tänulikud selle eest olema, mitte neid diskrimineerima. Nii nüüd kõik vene poolehoidjad öelge mulle seda: Kui paha onu ( saksa) tuleb uksetaha lõhkuma, murrab sisse ennast,vägistab su naise, sööb su toittu ja võtab su vara ning siis tuleb “hea” päästja (vene onu), kes omakorda istub sinu toidu lauda naeratades, vägistab su naist, võtab su vara ja saadab veel eestist minema ka, kuna tema paks tagumik ei mahtunud enam siia ära. Mille eest peame me nüüd tänulikud olema???
mai 1, 2007 at 8:08 e.l. #113858Aile
MemberMis mind imestama pani, oli nende v2ide, et NAROD oli vastu pronkss6duri teisaldamisele!!??? NAROD oleks nagu hoopis midagi muud kui rahvas???!!
Kama kaks mida see rahvas tahab, peaasi, et NAROD oleks h2ppi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2007 at 8:50 e.l. #113864yamikazi
MemberLojaalsust me kindlasti viimaste päevade vandaalitsejatelt ja paljudelt teistelt venelastelt ei saa. Meie viisime ära ju nende nii öelda IKOONI, kus nad kummardamas käisid. (mõelge nende usu peale)!!! Paraku ei suuda nad kaugemale sellest osast näha. Nad usuvad ja tunnevad, et just venemaa päästis meid ära sakslaste käest ja meie peaks tänulikud selle eest olema, mitte neid diskrimineerima. Nii nüüd kõik vene poolehoidjad öelge mulle seda: Kui paha onu ( saksa) tuleb uksetaha lõhkuma, murrab sisse ennast,vägistab su naise, sööb su toittu ja võtab su vara ning siis tuleb “hea” päästja (vene onu), kes omakorda istub sinu toidu lauda naeratades, vägistab su naist, võtab su vara ja saadab veel eestist minema ka, kuna tema paks tagumik ei mahtunud enam siia ära. Mille eest peame me nüüd tänulikud olema???Täpselt ! Venemaa arvab et nad päästsid meid ära, vahet pole et meid küüditati ja mida sa enda jutus veel mainisid. Nad vist ei hakkagi sellest kunagi aru saama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2007 at 9:03 e.l. #113868PT London
MemberKas savisaare juttu kusagil videona ka naha saab?
mai 1, 2007 at 9:07 e.l. #113870yamikazi
MemberKas savisaare juttu kusagil videona ka naha saab?http://www.tv.ee siit saat vaadata igast saadete kordusi, ehk keegi teab kus saates ja kuna ta rääkis ?
mai 1, 2007 at 9:13 e.l. #113872Ahha
Memberhttp://www.tv.ee siit saat vaadata igast saadete kordusi, ehk keegi teab kus saates ja kuna ta rääkis ?Mine Reporter ja siis alla poole nats pealkiri on selline “Savisaar ei soovinud lõhkumist ära hoida
Kanal 2, 29.04″ no kindlasti on veel aga kes otsib see leiab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2007 at 9:22 e.l. #113874yamikazi
MemberMine Reporter ja siis alla poole nats pealkiri on selline “Savisaar ei soovinud lõhkumist ära hoidaKanal 2, 29.04″ no kindlasti on veel aga kes otsib see leiab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See 29.04 reporteri saade on siin
mai 1, 2007 at 9:48 e.l. #113879matti
MemberTegelikult kui korrektselt rääkida siis NSVL vabastas Eesti sakslaste käest,sakslasi ju enam siin polnud .Aga see vabastamine on sarnane nohu ravimisele viina ja eetriga-nohust sa ennast vabastad,selles pole kahtlust,kuid saad omale maksavähi ja tõenäoliselt miskit veel.
Savisaare vastu ,ma usun,et mul pole õigust allkirja anda.Miks?.Esiteks selle pärast,et ma ei ela Tallinnas,mistõttu ma ei saa omada objektiivset arvamust.Teiseks,ei tea ma kogu lugu,tean vaid ajakirjade lugu,mis on teadagi tihti,kui mitte alati,subjektiivne.
mai 1, 2007 at 9:49 e.l. #113881hehee
MemberTegelikult kui korrektselt rääkida siis NSVL vabastas Eesti sakslaste käest,sakslasi ju enam siin polnud .Püha reede! Vabastaja ei oleks unustanud koju minna, okupant on, see, kes ei lähe.
mai 1, 2007 at 9:50 e.l. #113882matti
MemberPüha reede! Vabastaja ei oleks unustanud koju minna, okupant on, see, kes ei lähe.Miks sa mu juttu edasi ei lugenud?Sealt leiad tõe.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2007 at 9:52 e.l. #113884hehee
MemberMiks sa mu juttu edasi ei lugenud?Sealt leiad tõe.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugesin, aga ei leidnud. Vabastaja mõiste on minu jaoks teine, sedasi sa seda mulle ära ei seletanud.
mai 1, 2007 at 9:56 e.l. #113887matti
MemberLugesin, aga ei leidnud. Vabastaja mõiste on minu jaoks teine, sedasi sa seda mulle ära ei seletanud.Noh,see vabastamine oli umbes selline,nagu siis kui sa vabastad inimese ämbri kandmisest,aga annad talle selle asemel automootori kanda.Ühesõnaga-asendad kergema raskemaga.
mai 1, 2007 at 9:59 e.l. #113890hehee
MemberNoh,see vabastamine oli umbes selline,nagu siis kui sa vabastad inimese ämbri kandmisest,aga annad talle selle asemel automootori kanda.Ühesõnaga-asendad kergema raskemaga.Ehk ei ole mingi vabstamine, vaid sõnade mäng. Igatahes http://postimees.ee/010507/esileht/siseuudised/258083.php ma olen jube rahul!
mai 1, 2007 at 10:00 e.l. #113891matti
MemberEhk ei ole mingi vabstamine, vaid sõnade mäng. Igatahes http://postimees.ee/010507/esileht/siseuudised/258083.php ma olen jube rahul!Seda ma tahangi selgeks teha,et see oli nn. “vabastamine”.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.