Satur8
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Satur8
- This topic has 20 replies, 9 voices, and was last updated 21 years tagasi by
Tim.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 15, 2005 at 9:08 p.l. #45415
Makaveli
Memberaasta või poolteist olen trenni teinud, aga võistlustele mõtlesin ehk järgmine aasta minna(surumisvõistlustele), mul point see et saaks uusi ja huvitavaid asju proovida, elan vaid korra.Ja trenni teen enda jaoksAga rinnalt surumise jaoks ju ei ole vaja eriti seda “pump” efekti , aga eks ta ikka põkimaks teeb kui lihased verd täis
jaanuar 16, 2005 at 8:22 e.l. #45430joey
MemberOskab keegi öelda, kust saaks puhast arginiini???mäletan, et oli mingi artikkel, kus rääkis arbuusist. et arbuus tekitab ka mingisuguse pumbaefekti. loe: http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…43&top=top.lime
ja kui ma ei eksi, siis arahhisepähklites võibolla ka
jaanuar 16, 2005 at 9:23 e.l. #45435eints
Membertänu
jaanuar 29, 2005 at 10:58 p.l. #46693EIlves
MemberMis? Mis? “Pumba effekt”.. huvitav.. pole varem kuulnud sellistest toodetest (NOX3 ja Satur8). Kas keegi palun valgustaks mind ka mis need ained on ja mis eesm2rki nad etendavad?
jaanuar 30, 2005 at 10:43 e.l. #46732Vinsanity
MemberHehhh…ütleme siis nii, et pane otsingusse kas Satur8 või NOX3, saad 3-4 head informatsioonirikast teemat, kust lugeda nende kohta. Lühidalt pumba efekt on see, kui trennis tänu kas siis Satur8-le või NOX3-le veri edukamalt lihastesse tuleb ja lihas meeletult punni läheb, parktilist kasu ma sellest pole veel suurt kuulnud et on, kuid psüühiliselt on see suureks innustajaks
??:”>jaanuar 30, 2005 at 10:48 e.l. #46733Tim
MemberHehhh…ütleme siis nii, et pane otsingusse kas Satur8 või NOX3, saad 3-4 head informatsioonirikast teemat, kust lugeda nende kohta. Lühidalt pumba efekt on see, kui trennis tänu kas siis Satur8-le või NOX3-le veri edukamalt lihastesse tuleb ja lihas meeletult punni läheb, parktilist kasu ma sellest pole veel suurt kuulnud et on, kuid psüühiliselt on see suureks innustajaks
??:”>pumba efekt tuleneb sellisest komponendist nagu Nitric Oxide ehk lämmastikoksiid. NO laiendab veresooni. tulemuseks on parem vereringlus ja see on väga hea “pump”, mis pumpab verd ja toitaineid lihastesse.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.