Skip to main content

Satur 8 Rush

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    ristokru
    Member

Kirjas pole kuidas kasutada , keegi teab?

Ja kauaks jatkub?

Risto

savi_
    Member

on kirjas küll 1-3 mõõtlusikat … jätkub umbes 15 korda siis vist… oleneb palju korraga panna. Mina Üle 2 ei pannud … aga alla 2 ei tundnud ka erilist efekti.

siimi1
    Member

ise võtsin 2 kulpi enne trenni pool tundi…minul tekitas natuke paha tunde kõhus aga treeningule mõjus hästi.

ristokru
    Member

on kirjas küll 1-3 mõõtlusikat … jätkub umbes 15 korda siis vist… oleneb palju korraga panna. Mina Üle 2 ei pannud … aga alla 2 ei tundnud ka erilist efekti.

Siis ei tule kuud aegagi välja

kraaner
    Member

tekitab ta siis mingi parema “pumbaefekti” ja annab rohkem jõudu juurde kui mõni odav kreatiin?

Ühesõnaga, on see toode oma hinda väärt?

AlanBStard
    Moderator

tekitab ta siis mingi parema “pumbaefekti” ja annab rohkem jõudu juurde kui mõni odav kreatiin?

Ühesõnaga, on see toode oma hinda väärt?

On inimesi, kellele kreatiin ei mõju, glükotsüamiin mõjub enamikule neist ka. Ilma betaiinita on ta vist ohtlik aga selles segus on betaiin sees.

kraaner
    Member

On inimesi, kellele kreatiin ei mõju, glükotsüamiin mõjub enamikule neist ka. Ilma betaiinita on ta vist ohtlik aga selles segus on betaiin sees.

Selge.. siis kui ma saan oma “Laksu” kreatiinist kätte, pole mõtet ju nii kallist kraami kasutada!? vms

AlanBStard
    Moderator

Selge.. siis kui ma saan oma “Laksu” kreatiinist kätte, pole mõtet ju nii kallist kraami kasutada!? vms

Seal on muid komponente ka, ei viitsi nende kohta uurima hakata. G-amiin paistab peamine olevat.

kraaner
    Member

Seal on muid komponente ka, ei viitsi nende kohta uurima hakata. G-amiin paistab peamine olevat.

Mmm… seepärast hind nii kõrge, ma arvan.

Igatahes tänud, sain/saime jälle tibakene targemaks!

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.