Särgid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Särgid
- This topic has 167 replies, 51 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
theONE1.
-
AutorPostitused
-
mai 11, 2006 at 6:49 e.l. #82956
Training
Memberhttp://www.dusky.sk/pics/2004-05/182_PumaX1X.jpgselline kavand äkki?
hea nali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2006 at 6:57 e.l. #82960savi_
MemberSiiamaani ei ole mina ühtegi kandmist väärt mõtet peale praktiliselt ühe särgi siin näinud. Enne kui hakkan ise asja kallale asuma, küsiks üle väikesed täpsustused. Kas asi läheb ikka siiditrükki ? Umbes mitu värvitooni kasutan, et shablooni valmistamine väga kallis ei tuleks (juhul kui on siiditrükki) .
Võibolla mulle tundub , aga paljude särkide kujundamise puhul siin on brutaalselt lihtsalt võetud fitness.ee või mõni muu logo tont teab mis taustalt .. ning siis üritatud seda meeleheitlikult “välja lõikuda” ja särgile panna. Hästi sakiline on jäänud ja palju “sisselõikeid” on.
mai 11, 2006 at 11:24 e.l. #82981joker
MemberHakkasin mõtlema, et see nimeline värk oleks isegi päris lahe.
Näiteks ette rinna peale paneks FITNESS.EE ja seljale näiteks mõõduka suurusega foorumikasutaja nime või miks mitte ka logo.
Nagunii räägitakse ja tuntakse inimesi Fitness.ee keskonnas rohkem hüüdnimede järgi, seepärast päris oma nimi polekski nii lahe ehk. Nagu Muc on ikka Muc mitte Robert, nii nagu Tank on ikka Tank mitte Taivo jne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi neile, kes häbenevad end ja konto rohkem sitaloopimiseks tehtud see asi ei sobiks. Aga ülejäänutele võiks olla mingi standartne koht kus oma kasutajanimi või logo lisada kui soovi.
mai 11, 2006 at 11:37 e.l. #82984Annika Pärtel
MemberHakkasin mõtlema, et see nimeline värk oleks isegi päris lahe.Näiteks ette rinna peale paneks FITNESS.EE ja seljale näiteks mõõduka suurusega foorumikasutaja nime või miks mitte ka logo.
Nagunii räägitakse ja tuntakse inimesi Fitness.ee keskonnas rohkem hüüdnimede järgi, seepärast päris oma nimi polekski nii lahe ehk. Nagu Muc on ikka Muc mitte Robert, nii nagu Tank on ikka Tank mitte Taivo jne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi neile, kes häbenevad end ja konto rohkem sitaloopimiseks tehtud see asi ei sobiks. Aga ülejäänutele võiks olla mingi standartne koht kus oma kasutajanimi või logo lisada kui soovi.
Nu täpselt! Ma ka kahe käega selle poolt!
mai 11, 2006 at 11:42 e.l. #82986Raivo Piiber
MemberHuvitav, kuidas gannibal minu ahta selja peal välja näeks? Mõni keeleteadlane tuleb kallale …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2006 at 12:00 p.l. #82990matu124
Membervöibolla siis juba panna mingid treeningklassid ka juunior ja muud sellised.
mai 11, 2006 at 12:36 p.l. #82995Annika Pärtel
MemberHuvitav, kuidas gannibal minu ahta selja peal välja näeks? Mõni keeleteadlane tuleb kallale …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle küll meeldiks;)
mai 11, 2006 at 3:02 p.l. #83017Kristjan-Johannes Konsap
MemberEt igatahes millised särgid need lõpuks ka välja ei tuleks, on eesti kuulsaim kulturist kirp alati nõus tasuta saadud särgiga robocopi ja fitness.ee-d reklaamima.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2006 at 3:11 p.l. #83020kaiv
MemberHakkasin mõtlema, et see nimeline värk oleks isegi päris lahe.Näiteks ette rinna peale paneks FITNESS.EE ja seljale näiteks mõõduka suurusega foorumikasutaja nime või miks mitte ka logo.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi neile, kes häbenevad end ja konto rohkem sitaloopimiseks tehtud see asi ei sobiks. Aga ülejäänutele võiks olla mingi standartne koht kus oma kasutajanimi või logo lisada kui soovi.
Vähemalt on keegi veel peale Aktivisti minu mõtte poolt nimi seljale panna !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2006 at 3:11 p.l. #83021bohemianrhapsody
MemberHästi ei usu, et tasuta nüüd neid särke saab.
Mulle see nimevaraint ei meeldi. Muidugi ei pea see idee minu pärast teostamata jääma.
mai 11, 2006 at 4:31 p.l. #83026Training
Memberviimane kavand on väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mulle ka see nime värk eriti ei meeldi,aga kes tahavad nime seljale vms.siis need inimesed võiksid nagu eratellimuse esitada.
mai 11, 2006 at 4:34 p.l. #83027plokk
MemberPs! Seljal voiks olla tekst-> ALLA SAJA KILOSTEL POLE SONA OIGUST!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2006 at 4:48 p.l. #83030Kristjan-Johannes Konsap
MemberNimevärki tahetakse siis sellepärast, et foorumlased üksteist ära tunneksid või kuidas te seda mõtlesite? Sest et kui mõni inimene näeb sellist särki, on ju eesmärgiks, et ta külastaks fitness.ee lehekülge, miks see kasutaja teda peaks huvitama?
mai 11, 2006 at 5:22 p.l. #83036Training
MemberPs! Seljal voiks olla tekst-> ALLA SAJA KILOSTEL POLE SONA OIGUST!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igaüks meist siin ei kaalu 100kg ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2006 at 5:54 p.l. #83039gmaster
MemberNimevärki tahetakse siis sellepärast, et foorumlased üksteist ära tunneksid või kuidas te seda mõtlesite? Sest et kui mõni inimene näeb sellist särki, on ju eesmärgiks, et ta külastaks fitness.ee lehekülge, miks see kasutaja teda peaks huvitama?no suvalist ei huvitagi, omasid vast küll..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.