Särgid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Särgid
- This topic has 167 replies, 51 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
theONE1.
-
AutorPostitused
-
mai 3, 2006 at 2:06 p.l. #82184
TANK
Memberma leian et selline lõige on ideaalne.
ei ole maika mis ei sobi mõnes viisakamas kohas ja samas ei ole päris T-särk ka.
mai 3, 2006 at 2:21 p.l. #82185kaiv
Memberma leian et selline lõige on ideaalne.ei ole maika mis ei sobi mõnes viisakamas kohas ja samas ei ole päris T-särk ka.
Samal nõul !
mai 3, 2006 at 2:23 p.l. #82187Annika Pärtel
MemberNu mulle see esimene kavand küll meeldis….ei ole hantel liiga suur midagi, me ju kasutamegi suuri jõusaalis…ega siis särgile saaks mingit 1-kg-st panna
mai 3, 2006 at 2:26 p.l. #82188PulseR
Memberma leian et selline lõige on ideaalne.ei ole maika mis ei sobi mõnes viisakamas kohas ja samas ei ole päris T-särk ka.

vot vot..
seda minagi mõtlesin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nu mulle see esimene kavand küll meeldis….ei ole hantel liiga suur midagi, me ju kasutamegi suuri jõusaalis…ega siis särgile saaks mingit 1-kg-st panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ma arvan, et sa said aru küll, et ma ei mõtle hantli kaalu..mai 3, 2006 at 2:29 p.l. #82189Andreaz
MemberTereSeoses sellega et suvi koputab uksele tekib ka vajadus suvise särgi järgi.
Mitte et praegused särgid halvad oleks aga neil on 2 väikest puudust.
Suvisel särgil võiks olla 2 tähtsat omadust.
* värvus – valge või hele et ei läheks kuumaks
* lõige – ehk siis ilma varukateta olla et atleetide käed ja õlad, kes särki kannavad, oleks ilusti näha. Samuti peaks mõjuma ka parema reklaamina. Kuna praegused särgid ei näita käte reljeefi täies ulatuses välja.
Kui nüüd Hr. Arnold sellised särgid suveks välja võluks oleksin mina huvitatud ja arvan et ka paljud teised. Samuti oleks rohkem kui hea meel olla sellise särgi katsetajaks/degusteerijaks
mai 3, 2006 at 2:34 p.l. #82190wicked
Memberväga ebamugav kasutada sellist särki jöusaalis, kui just pole suurte kaenla aluste avadega!
kui kasutada asja reklaami eesmärgil siis ikka teenitakse raha!
ja ma ei eeldagi et teenitakse miljoneid, vaid 1000.- kr pole sellisele firmale mingi probleem väja köhida!
lihtsalt mida suurem on vaevatasu, seda suurem on ka valik, ning inimesed näevad ka vaeva, ning üritavad midagi, sest nagu näha see esimene vaimu sünnitis polnud just suuremasi!
kui aga mingit suvalist reklaam särki tahate, vöite ju samas vaimus jätkata!
niikuinii on see persekukkund üritus!
pärast vöiks hr tokko ka köik Eesti poed aadressidega üles märkida, kust saab osta särki ja fätbõrnerit ka!
mai 3, 2006 at 2:40 p.l. #82191Andreaz
MemberNu mulle see esimene kavand küll meeldis….ei ole hantel liiga suur midagi, me ju kasutamegi suuri jõusaalis…ega siis särgile saaks mingit 1-kg-st panna
me ju kasutamegi suuri?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas sa mitte naine pole? naised just kuni viie kiloseid kasutavadgi ju ja need peris väixed.mai 3, 2006 at 2:44 p.l. #82192joker
MemberNo siis võiks olla juba ka selline spetsiaalne kulturistide T-särk suure kaelusega. Muidugi materjal peaks olema pehme ja õhuke ja peaks mugav olema. Ja käte varrukad laiad ja mitte liiga lühikesed. Ma lausa jälestan T-särke, kus varrukad on paar cm pikad ja need ka nii kitsad ,et tundub nagu oleks skutt ümber tõmmatud. Muidugi toob veresooned hästi esile , aga mingi aeg tõmbub ka käsi siniseks.
Kollane siis minu lemmikvärv
Vähemalt sellist värvi olen kandnud treeningutel juba ammu-ammu-ammu. Litsivärv, aga mis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2006 at 2:48 p.l. #82193TANK
MemberTume särk, eriti must, läheb päikse käes neetud kuumaks….
Aga kes tahavad jõusaali särki… no selleks sobib ju ka praegune must (jõusaalis ei paista päike).
mai 3, 2006 at 2:49 p.l. #82194Annika Pärtel
Memberminuarvamus:värvus- heledat ei kannaks must on eht, parim
lõige- ilma varukateta on jah hea mõte siis näeb käte ja ka õlgade massi suurust ja ümbermõõtu…
Nu aga miks mitte teha valged ja ka mustad? Ja KOLLASED….naistele näiteks;)
mai 3, 2006 at 2:54 p.l. #82195Andreaz
MemberNo siis võiks olla juba ka selline spetsiaalne kulturistide T-särk suure kaelusega. Muidugi materjal peaks olema pehme ja õhuke ja peaks mugav olema. Ja käte varrukad laiad ja mitte liiga lühikesed. Ma lausa jälestan T-särke, kus varrukad on paar cm pikad ja need ka nii kitsad ,et tundub nagu oleks skutt ümber tõmmatud. Muidugi toob veresooned hästi esile , aga mingi aeg tõmbub ka käsi siniseks.Kollane siis minu lemmikvärv
Vähemalt sellist värvi olen kandnud treeningutel juba ammu-ammu-ammu. Litsivärv, aga mis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>suurekaelusega = trapetsisärk
liibuv, varukad paar senti = Biitsasärk (see mis sa räägid nagu skutt ümbertõmmatud- tundub et räägid spets jõutõstjate surumis särgist, ühtegi siukest tavalist särki pole veel näind mis nagu skutt oleks ja käed sinisex tõmbaks enne ju lähex riie purux!…)
mõlemad normaalsed.
aga mul alati suvel mustad riided ei ole miskid aru saand et niiväga see kuumax minemine häirix
ma jälestan kollast värvi ja eelistan musta, no maitse asi.
mai 3, 2006 at 3:01 p.l. #82198Annika Pärtel
Memberme ju kasutamegi suuri?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas sa mitte naine pole? naised just kuni viie kiloseid kasutavadgi ju ja need peris väixed.Nu ja siis…?? Sa oled vist küll ainult nö tibisid jõusaalis näinud…
Mulle kuni 5kg-sed sooja tegemisekski kerged
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2006 at 3:05 p.l. #82200Andreaz
MemberNu ja siis…?? Sa oled vist küll ainult nö tibisid jõusaalis näinud…
sa siis ei tahagi tibi olla?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahad saada põkix nagu profi naiskulturistid siuxed mehelikud? meessuguhormoone ka paned? naised peax ikka testostosterooni asemel östrogeeni panema! igaüx rõhutagu oma sugu!
mai 3, 2006 at 3:07 p.l. #82201Annika Pärtel
Membersa siis ei tahagi tibi olla?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahad saada põkix nagu profi naiskulturistid siuxed mehelikud? meessuguhormoone ka paned?
naised peax ikka testostosterooni asemel östrogeeni panema! igaüx rõhutagu oma sugu!
Tibiks olemine küll ei eruta…..ma lihtsalt ei käi saalis niisama vehkimas nagu paljud tibid. Ega see ei tähenda et ma muidu pandav välja ei näeks

Ma jääks ikkagi arvamuse juurde, et naistele võiks suveks miskit rõõmsamat värvi särke ka teha…
mai 3, 2006 at 3:35 p.l. #82203kame
Moderatorme ju kasutamegi suuri?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas sa mitte naine pole? naised just kuni viie kiloseid kasutavadgi ju ja need peris väixed.mina lõpetan trenne vahel ka 2 kilostega
– kui maksimaalselt kurnan!AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.