Skip to main content

sarapuupähkel

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » sarapuupähkel

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    viscount
    Member

Tahtsin vaadata nende kalorlust ja toitainete sisaldust ja suur oli minu üllatus kui kaloriarvuti andis 100gr sarapuupähkli kohta järgmise info:

– 650 Kcal, 14 g valku, 6 g süsivesikuid, 63 g rasva. Ega mitte siin kaloriarvutis pole mõeldud miskeid soolapähkleid või TACO vms? Kust tuleb tavalisel pähklil selline rasvaprotsent. Krt mõ’tlesin ise et see sihuke hea dieettoit, et autoga sõites hea nosida, a võta näpust? Oskab keegi kommenteerida?

superkaak
    Member

omast kogemusest tean nii palju, et sarapuupähkleid süües saab igatahes kõht suht ruttu täis – arvan, et kalorsus peab suht paika. Rasva kohapealt ei oska nagu midagi kommenteerida, minu arust peaks see 63 g ka suht paika pidama, ei oska põhjendust hetkel tuua :???:”>

Mers
    Member

Tavaliselt kui peetakse dieeti, siis soovitatakse piirata pähkleid.

Ju siis ongi see rasva sisaldus seal nii suur.

Ma soovitan sulle toidutare.ee-s üle kontrollida sarapuupähkli toiteväärtust.

MEE
    Member

Ärgem unustagem, et pähklites on need “head rasvad”

leopold
    Member

Et siis oleks ideaalne enne trenni 1 pakike sisse tõmmata? :???:”>

Christi
    Member

See on jah see nn hea rasv ehk taimne rasv, kuid üle 100g päevas ei soovitata süüa- nagu öeldakse, et liiga palju head pole ka hea! :???:”>

erxs11
    Member

Need andmed on täiesti õiged. Pähklites on mõnusalt ikka kaloreid. Kunagi anti tsikis maadlustrennis ka valgupulbrit, kuhu oli sarapuupähklipuru sisse segatud. Oli see alles mõnus…mmm

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.