saledaks
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » saledaks
- This topic has 14 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
mai 30, 2008 at 7:02 p.l. #13781
britu
Membertere ka mul oleks selline küsimus, et kas oleks võimalik ja kuidas 2.5 kuuga 5-6kg alla võtta, nimelt ma tahaks suve lõpu poole reisile minna ja tahaks värisevast kintsust lahti saada
. Tahan teada, mis ma valesti võibolla teen või mida ma veel tegema peaks. Toitumine on mul järgmine: hommik (enamasti kell 11-12:00)- üks täisteraleib mille peal on lehtsalat, juustuviil (light) ja kalkunisingi viil, kurk ja tomat + tass kohvi piima ja ühe lusika suhkruga. Lõuna ( kell 16-17:00)- pool taldrikut ( taldriku läbimõõt on umbes 25cm) värsket salatit ehk siis kurki, tomatit, lehtsalatit jne., üks keedukartul või 2 spl täit riisi, hautatud kala või kana. Ühesõnaga lõuna on ajal söön korralikult kõhu täis ja enamasti kõike mis on keedetud või hautatud ja värsket salatit palju. Värske salat pidi seedimist kiirendama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahest võtan lõunaks midagi magusat ka, tüki školaadi vms et magusaisu vähendada aga ei liialda magusaga! Õhtuks (kella 20:00-21:00)- söön siis ühe puuvilja, tavaliselt õuna või natukene maasikaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päeva jooksul joon kohvi veel ühe tassi. Lõuna paikku siis. Niih…selle menüüga sai nüüd ühele poole. Point oleks siis peamiselt jalgadest ja tagumikust rasva vähendada. Küsimus on veel selles, et trenni hetkel ei tee kuna ei tea mis oleks kõige tõhusam jalgadele ja tagumikule
? äkki oskate soovitada mingit head trenni, mida ise saaks teha ja kommentaare ka selle kohta, et äkki ma söön valesti vms. Võibolla ma teen üldse kõike siin valesti ega saavuta midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , paluks siis abi ja ideid teadjate käest 
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2008 at 7:10 p.l. #156028Amarillo
Memberlisa kaliõli menüüse, see hea rasvapõletaja.Maasikad võiksid ära jätta, kohvi võiksid mustalt ilma suhkruta juua.
rasv põleb ühtlaselt, nii et ei saa ainult tagant saledamaks minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2-4x nädalas sörkjooksu nt 30min , ujumine? rattasõit? bodypump? – võimalusi on palju
2.5 kuuga täitsa saavutatav.Menüü enamvähem.
mai 30, 2008 at 7:12 p.l. #156030gmaster
Memberõhtul peaksid ka valku saama
peale kalaõli kasuta ka oliiviõli
mai 30, 2008 at 7:25 p.l. #156036daemonium
MemberKas ma saan õieti aru,et sa oled püüdnud viia rasvade hulga oma menüüs miinimuni,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks?
mai 30, 2008 at 7:32 p.l. #156042britu
MemberKas ma saan õieti aru,et sa oled püüdnud viia rasvade hulga oma menüüs miinimuni,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Miks?
jah täitsa teadlikult. arvasin et see kiirendab või aitab kaasa kaalulangusele
ega ma mingi proff pole
sellepärast abi küsingi
mai 30, 2008 at 7:39 p.l. #156046daemonium
Memberjah täitsa teadlikult. arvasin et see kiirendab või aitab kaasa kaalulangusele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ega ma mingi proff pole
sellepärast abi küsingi 
Ja nüüd lõpeta taolised lollused KOHE ära.Tahad rasvast vabaneda,piira süsivesikuid ja asenda nood rasvadega.
Täpsemalt vaata Fred Antsoni artiklitest ja postitustest – kasuta otsingut,
mai 30, 2008 at 7:43 p.l. #156047britu
MemberJa nüüd lõpeta taolised lollused KOHE ära.Tahad rasvast vabaneda,piira süsivesikuid ja asenda nood rasvadega.Täpsemalt vaata Fred Antsoni artiklitest ja postitustest – kasuta otsingut,

tähh

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2008 at 7:44 p.l. #156049britu
MemberJa nüüd lõpeta taolised lollused KOHE ära.Tahad rasvast vabaneda,piira süsivesikuid ja asenda nood rasvadega.Täpsemalt vaata Fred Antsoni artiklitest ja postitustest – kasuta otsingut,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kas see ei aita siis v?
mai 30, 2008 at 8:13 p.l. #156056daemonium
Memberaga kas see ei aita siis v?Rasvavaene ja süsivesikurikas toit aitab sul muutuda ilusti ja kenasti ümmarguseks,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On see su eesmärk?
juuni 1, 2008 at 2:13 p.l. #156220maximus89
Memberkui ta pidevalt kaloridefitsiidis on, siis ta ei saa ümmarguseks muutuda, sedaenam, et osad juurviljad on veel negatiivse kaloribilansiga
juuni 1, 2008 at 3:15 p.l. #156231ROtter
Memberkui ta pidevalt kaloridefitsiidis on, siis ta ei saa ümmarguseks muutuda, sedaenam, et osad juurviljad on veel negatiivse kaloribilansigaPidevas kaloridefitsiidis olek võib tähendada ka jõuetust ja väsimust, aga rasvad ikka põlema ei hakka.
juuni 1, 2008 at 3:22 p.l. #156234daemonium
Memberkui ta pidevalt kaloridefitsiidis on, siis ta ei saa ümmarguseks muutuda, sedaenam, et osad juurviljad on veel negatiivse kaloribilansigaMinu puhul omal ajal tähendas enese kenjaalsusest rasvade piiramine nii vastupidavuse kui jõu vähenemist;(ilmselt) vähenes nii kalorite põletamine …
ja vaatamata suhteliselt väiksele kaloraazhile kehakaal vähehaaval kasvas.
Ja enesetunne halvenes …
juuni 1, 2008 at 3:27 p.l. #156235T6nu69
Memberkuidas 2.5 kuuga 5-6kg alla võttaSee on vähemalt realne eesmärk sul.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Telli toitumiskava ja jälgi seda korralikult ning tulemus peaks hea olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2008 at 4:03 p.l. #156236Vilps
MemberOlen ma siin ainus, kelle jaoks selline menüü tundub liiga ekstreemne? Mina arvan, et kui süüa sellise kava järgi 2.5 kuud, siis kaotad sa kindlasti rohkem, kui 5 kilogrammi. Nö. hommikul süüa üks võileib+tass kohvi ning alles ca. 5 tundi hiljem ette võtta järgmine söök, ei tundu vähemalt minu jaoks väga normaalne. Õhtul kella 20-21 paiku süüa puuvilju ei tundu ka mõistlik. Praegu pole mingit kaloraaži ju ollagi…Kahtlen kas 1500 kcal isegi täis tuleb, ilmselt mitte sedagi. Kui veel trenni ka 3-4 korda nädalas tegema, siis mina sureks küll vist maha.
juuni 1, 2008 at 5:23 p.l. #156242AlanBStard
Moderatorkui ta pidevalt kaloridefitsiidis on, siis ta ei saa ümmarguseks muutudaKusjuures võib, inimorganism on üsna kenjaalne leiutis. Kui mitte ümmarguseks siis keskelt pehmeks ja äärtest rootsuks ikka.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.