Salastatud info
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Salastatud info
- This topic has 50 replies, 35 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
juuni 8, 2009 at 7:13 e.l. #200781
tarmzz
MemberKui masinat vaja, siis ma ytlen, et talle esiteks kasulikum seeriate vahel liikuda ja teiseks… teised tahavad ka teha. Kogu muusika…Ronitakse maha kyll, kuid vahest juhtub, et n2gu l2heb neil hirmus virilaks…
Tundub täiesti otstarbetu ülbus
juuni 8, 2009 at 7:23 e.l. #200782Schlange
MemberKui masinat vaja, siis ma ytlen, et talle esiteks kasulikum seeriate vahel liikuda ja teiseks… teised tahavad ka teha. Kogu muusika…Ronitakse maha kyll, kuid vahest juhtub, et n2gu l2heb neil hirmus virilaks…
Aga kui näiteks küsin, et kas tohib vaheldumisi teha ja selle peale öeldakse, et “ei tohi” – kas siis võib sellest järeldada, et inimene teeb nt superseeriaid?
Milllegipärast paljudele vist ei meeldi see vaheldumisi tegemise asi…
juuni 8, 2009 at 7:29 e.l. #200785vend vähk
ModeratorVerduni all mängisid faasanid klaverit
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 8, 2009 at 7:36 e.l. #200787JACKO
MemberHmm. Mind ei ole sõimatud, ei ole ka midagi lõhkunud ning olen kettad oma kohale samuti tagasi pannud ja kasutanud ka puhastamise taktikat, kuid häälitsusi olen kindlasti teinud raskemate raskuste puhul ja ei ole ka ploki masinatel raskust kõige kergema peale tagasi pannud. Andestage…
juuni 8, 2009 at 7:47 e.l. #200788krut949
Memberhantel võib kogemata käest kukkuda – juhtunud endalgi. Mõned erinevad hääled harjutuste puhul – seda tuleb ka näiteks Otil ette ja kedagi ei häiri. hantlite ja ketaste mitte tagasipanek häirib aga mind ennastki väga. lihtsalt siin on puudu austus teiste vastu, kes peavad soojenduse tegemiseks hakkama raskusi maha võtma, mis ei ole kuigi mugav ja meeldiv – samuti on Spartas Mareki enda poolt (mäletan, kuidas ta silte kleepis) kirje, et peale kasutamist pange raskused samasse kohta tagasi. Kas plokksüsteemil panna raskus kõige kergemale peale harjutuse lõpetamist – pole kunagi teinud ja ei näe ka ise probleemi, kui näiteks kõige raskemal tasemel on, väga lihtne on ju raskust muuta… Higistamise vastu kasutan küll lappi ja puhastuspritsi, kui olen pingi/masina täis higistanud juhuslikult, samas kasutan 90 % juhtudel rätikut enda ja pingi vahel. Lisaks proovin käia sellistel aegadel saalis, kui inimesi on vähe, sest siis on häirijaid vähem. samuti käivad sellel ajal saalis inimesed, kes on tõsisemaks tegutsemiseks seal ning ei tule oma lobaga sind segama. vahel tore 30 sekundit juuttu puhuda, aga osad inimesed jääksidki rääkima.
juuni 8, 2009 at 5:12 p.l. #200903ROtter
MemberJokeri poolt konkreetse juhtumi puhul mõtetu teema algatus muidugi mida siis foorumis arutada. Kuna olen Spartas jõusaaliperemees siis minu asi on ka vaadata, et kord oleks saalis. Kui Jokerit kellegi arvamus ei koti nagu ta väidab siis poleks ta ka antud teemat üles võtnud. Mina lihtsalt andsin talle sõnumi edasi mida klient tuli mulle ütlema, kui jutt läks raskemate hantlite peale millel võivad käepidemed puruneda kui kõrgemalt hooga hantel ühe otsa peale maha lasta. Juhuslikult oli Jokeril see juhtunud. Asi ei olegi selles käepidemes, ma vahetan selle 3 minutiga ära uue vastu. Asi on austuses teiste vastu. Ma ei süüdistagi nõrgahingelist Jokerit vaid soovin, et seda meelega ei tehtaks kui on teada, et nii võib juhtuda. Sama mõistlik on kõigil ka raskused pärast kasutamist oma kohale tagasi panna, eriti austuses nõrgema poole vastu. Ei ole näiteks eriti mugav 50 kilosel naisel 25 kiloseid kettaid jalapressilt maha võtta.Sul vedas veel, Joker, sulle ainult öeldi. Aga ma mäletan, mis seal ühe kulturistiga, kes on tunduvalt sinust suurem, juhtus, kui ta dividende kõva häälega nõudis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja öösel ka ära trenni tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.