Sain sellise kava?!?!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Sain sellise kava?!?!
- This topic has 38 replies, 19 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
Creek.
-
AutorPostitused
-
detsember 1, 2006 at 8:24 p.l. #96939
lutsukomm
Memberon veel asjalike arvamusi?
detsember 2, 2006 at 3:51 p.l. #96990Kimber
MemberTäna juhtus selline asi, et minu juurde tuli Eesti Jõutõste Liidu president ja küsis kas sina oled see tuntud Pärnu kulturistist treener kelle tehtud kava siin kirutakse. Kuna mina see ei ole siis paluksin, et sa avaldaksid selle treeneri nime või kui ei taha siis ära parem üldse maini kust ta on. Iga treener peab vastutama oma tehtud kavade eest ja ma ei tahaks, et teiste treenerite maine kellegi teise pärast saaks kahjustatud. Tänan tähelepanu eest. Jõudu!
detsember 2, 2006 at 6:00 p.l. #97003JackDaniels
MemberTäna juhtus selline asi, et minu juurde tuli Eesti Jõutõste Liidu president ja küsis kas sina oled see tuntud Pärnu kulturistist treener kelle tehtud kava siin kirutakse. Kuna mina see ei ole siis paluksin, et sa avaldaksid selle treeneri nime või kui ei taha siis ära parem üldse maini kust ta on. Iga treener peab vastutama oma tehtud kavade eest ja ma ei tahaks, et teiste treenerite maine kellegi teise pärast saaks kahjustatud. Tänan tähelepanu eest. Jõudu!
detsember 2, 2006 at 6:04 p.l. #97004lutsukomm
MemberOK teeme asja selgeks praktikas. Teen seda kava 3 kuud ja eks siis annan teada kas oli hea või halb kava…kohtume 3 kuu pärast…
detsember 2, 2006 at 6:18 p.l. #97006katsi
MemberEriline nõmetsemine kui keegi riputab siia ülesse mingi treeneri poolt koostatud kava ja siis sada matsi tambivad seda elu eest… meie ei ole Sind näinud, ei tea Sinu kehaehitust, eelnevat kogemust jne jne … ja ei saa ka öelda kui hea või halb see Sinu jaoks on. Üldiselt polnud sellel kaval minu arust midagi hullu. Või tekitas Sul mingi harjutus probleeme?
Kui Sa päris täpselt aru ei saanud, miks valiti üks või teine harjutus ja milleks selline järjekord – pöördu oma treeneri poole
detsember 2, 2006 at 6:21 p.l. #97007lutsukomm
MemberEriline nõmetsemine kui keegi riputab siia ülesse mingi treeneri poolt koostatud kava ja siis sada matsi tambivad seda elu eest… meie ei ole Sind näinud, ei tea Sinu kehaehitust, eelnevat kogemust jne jne … ja ei saa ka öelda kui hea või halb see Sinu jaoks on. Üldiselt polnud sellel kaval minu arust midagi hullu. Või tekitas Sul mingi harjutus probleeme?Kui Sa päris täpselt aru ei saanud, miks valiti üks või teine harjutus ja milleks selline järjekord – pöördu oma treeneri poole
Tema peaks olema see kõige õigem mees-naine seda Sulle seletamaks.Jõudu treeningutel!
täpselt õige jutt
Panin selle kava siia ylesse kuna tahtsin teada mis siinsed kodanikud sellest arvavad
detsember 2, 2006 at 7:16 p.l. #97014Vägivaldur
MemberOleks pannud kohe selle tuntud tegelase nime kava alla, siis oleks täiega kiidetud
detsember 2, 2006 at 10:47 p.l. #97029jrx
MemberOokei… siin minu kaks kopikat selle teema koha pealt:
Minu meelest on see alustajale pmst peaaegu sama hea kava kui nii mõni teinegi. Kui ma oleksin ise treener, siis sellelaadse kava teeks ma inimesele kes:
1. alles alustab korralikke jõusaalitreeninguid
2. tema eesmärgiks võib olla küll (lihas)massi kasvatamine, ent praegu on seda üsna vähe
3. ta on üsna noor ja millegipärast (ei tunne teda?) ei usalda ma teda veel korralikult vabade ja suuremate raskustega
4. kellest ma tahan näha üldse kui palju ja kas tal selle trenniga tõsi taga on
5. tema peaeesmärgiks on hetkel tegelikult ilus välimus eelkõige ülakehas – biitseps, õlg rind
6. mainitud osad on ka suhteliselt arengus maas jalast, mis on selleks vanuseks üsna ok’lt arenenud (vähemalt visuaalselt)
üldiselt haistan ma selle kava taga: “las poiss möllab paar kuud, peaasi, et endale häda ei tee ja siis vaatab edasi” suhtumist. Ja iseenesest ei ole see üldse halb asi.
“isa” on rääkinud
detsember 3, 2006 at 11:50 e.l. #97073lutsukomm
MemberOokei… siin minu kaks kopikat selle teema koha pealt:Minu meelest on see alustajale pmst peaaegu sama hea kava kui nii mõni teinegi. Kui ma oleksin ise treener, siis sellelaadse kava teeks ma inimesele kes:
1. alles alustab korralikke jõusaalitreeninguid
2. tema eesmärgiks võib olla küll (lihas)massi kasvatamine, ent praegu on seda üsna vähe
3. ta on üsna noor ja millegipärast (ei tunne teda?) ei usalda ma teda veel korralikult vabade ja suuremate raskustega
4. kellest ma tahan näha üldse kui palju ja kas tal selle trenniga tõsi taga on
5. tema peaeesmärgiks on hetkel tegelikult ilus välimus eelkõige ülakehas – biitseps, õlg rind
6. mainitud osad on ka suhteliselt arengus maas jalast, mis on selleks vanuseks üsna ok’lt arenenud (vähemalt visuaalselt)
üldiselt haistan ma selle kava taga: “las poiss möllab paar kuud, peaasi, et endale häda ei tee ja siis vaatab edasi” suhtumist. Ja iseenesest ei ole see üldse halb asi.
“isa” on rääkinud

Edit: kui muidugi tegelikkus on see, et sa oled juba üle 20 aasta vana ja tead trennist üht-teist, siis on hämming
panid pihta täpselt 100%
detsember 4, 2006 at 7:12 e.l. #97174BULDOOSER
MemberEriline nõmetsemine kui keegi riputab siia ülesse mingi treeneri poolt koostatud kava ja siis sada matsi tambivad seda elu eest… meie ei ole Sind näinud, ei tea Sinu kehaehitust, eelnevat kogemust jne jne … ja ei saa ka öelda kui hea või halb see Sinu jaoks on. Üldiselt polnud sellel kaval minu arust midagi hullu. Või tekitas Sul mingi harjutus probleeme?
Kui Sa päris täpselt aru ei saanud, miks valiti üks või teine harjutus ja milleks selline järjekord – pöördu oma treeneri poole
detsember 4, 2006 at 12:04 p.l. #97183lutsukomm
MemberEriline nõmetsemine kui keegi riputab siia ülesse mingi treeneri poolt koostatud kava ja siis sada matsi tambivad seda elu eest… meie ei ole Sind näinud, ei tea Sinu kehaehitust, eelnevat kogemust jne jne … ja ei saa ka öelda kui hea või halb see Sinu jaoks on. Üldiselt polnud sellel kaval minu arust midagi hullu. Või tekitas Sul mingi harjutus probleeme?Kui Sa päris täpselt aru ei saanud, miks valiti üks või teine harjutus ja milleks selline järjekord – pöördu oma treeneri poole
detsember 4, 2006 at 3:25 p.l. #97207katsi
Member????????? Taheti arvamust ja eriti nõme ,et kellegil oligi arvamus ning kõige nõmedam , et see arvamus ei olnud just kõige parem.WARNING. Kui midagi on öelda vaadake ,et see oleks positiivne, muidu on tegemist nõmetsemisega. Sama käib ka kava üles riputamise kohta .
Eriline nõmetsemine kui keegi riputab siia ülesse mingi treeneri poolt koostatud kava.
Postitust on muutnud BULDOOSER: Täna, 09:15
Kallis BULDOOSER, ära erutu palun, jätsid vist osa lausest kahe silma vahele … “ja siis sada matsi tambivad seda elu eest”. Ma ei väitnud, et arvamuse avaldamine nõme on, vähemalt mitte siis kui selles avalduses ka midagi asjalikku ja konkreetsest on, olgu ta siis kasvõi negatiivne.
Vabandan kui väljendasin ennast ebapiisavalt ja lohisevalt
Oma arust mitte
detsember 5, 2006 at 7:36 e.l. #97284BULDOOSER
Member????????? Taheti arvamust ja eriti nõme ,et kellegil oligi arvamus ning kõige nõmedam , et see arvamus ei olnud just kõige parem.WARNING. Kui midagi on öelda vaadake ,et see oleks positiivne, muidu on tegemist nõmetsemisega. Sama käib ka kava üles riputamise kohta .Eriline nõmetsemine kui keegi riputab siia ülesse mingi treeneri poolt koostatud kava.
Postitust on muutnud BULDOOSER: Täna, 09:15
Kallis BULDOOSER, ära erutu palun, jätsid vist osa lausest kahe silma vahele … “ja siis sada matsi tambivad seda elu eest”. Ma ei väitnud, et arvamuse avaldamine nõme on, vähemalt mitte siis kui selles avalduses ka midagi asjalikku ja konkreetsest on, olgu ta siis kasvõi negatiivne.
Vabandan kui väljendasin ennast ebapiisavalt ja lohisevalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oma arust mitte 
Kusjuures rebisin meelega kontekstist välja selle tsitaadi , ära võta tõsiselt, lihtsalt igav oli.
detsember 12, 2006 at 4:38 p.l. #98189Capricorn
MemberKuna juba mainiti Pärnu treenerit, siis küsiks ühe natuke teemaga seotud küsimuse.
Millalgi (võibolla 0,5-1 a tagasi) oli Tervisepardiisi jõusaalis personaaltreenerina kasutada Tanel Toomela abi. Praegu lehte sirvides ( http://www.terviseparadiis.ee/?p=79&s=47&sd= ) hakkas silma, et nüüd on treeneriks Karin Külvet. Plaan sinna jõusaali minna, ei tea kas just personaaltreeneri abi kasutaksin, aga äkki kellelgi on selle treeneriga kogemusi ja oskab midagi infoks öelda. Oleks vast eelistanud meestreenerit, aga mine tea, äkki naine ka hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2006 at 8:51 p.l. #99448lutsukomm
MemberSee ongi push -pull split,jagatud kaheks.mis see push -pull split tähendab???
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.