Skip to main content

Säästumarket

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Säästumarket

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused

Kas säästumarketis on halvemad tooted kui mujal poodides?

Tim
    Member

miks ta peaks halvem olema? müüvad nad ju samu toodeid, mida muud ostukeskusedki.

Deegan
    Member

Valik on väiksem võrreldes selveriga näiteks.

Miinus on kindlasti see et joogid on kõik toatemperatuuril seal ja enne trenni, kui juua tahan osta siis kohe kindlasti mitte sealt

muc
    Member

Seal on päris palju Saksast pärit sodi. No need joogid vist päris paljud saksa omad. Soomes on sama lugu, aga nimeks on LIDL. Need lühema säilivusega tooted on kodumaalt, kuid pikemaga on kõik puha saksa kaup.

eints
    Member

ma näiteks ostan säästumarketist maitsestatud ja pakitud kanafilee medaljone(oli vist öige nimi). 400 gr maksab mingi 35 eeku.

Makaveli
    Member

Säästukas tore koht , üks näide : Kanafilee maksimarketis 85kr 1kg , kanafilee säästukas 60-65 kr 1kg

muc
    Member

Krt ma ei tea, mis valemiga nad nii odavalt saavad anda. Meil siin Talleggi tehasepoes on ka mingi 65 krooni kilo. Küllap see säästukas siis ikka mingi vanaks läinud kana ole

Piimatooteid olen vahest ostnud ja maitsest aru küll ei saa, et kehvem oleks. Samas tundmatu tootja kraami ikka ei taha.

Arnold
    Member

Soovtan tähelepanu pöörata toodete aegumistähtagadele !

Sellest odavast kanafileest võid saada kaubapeale ka päris kvaliteetse “kaaljujälgija pisiku”

zfs
    Member

Täitsa nõus, et neid parim enne kuupäevasid tuleb jälgida, sest säästukas ei jõua ju ise sellise jamaga tegeleda. Kuid hinnavahe teatud asjadel nagu näiteks kohupiim ja kanafilee on märgatav(ka siis kui ei ole vanaks läind kaup). Eriti kui neid tooteid suuremates kogustes tarbida.

g-e-r-l-i
    Member

Kanafilee on seal jah hea ja odav. Ma arvan, et kui kuupäevi ikka jälgida, siis ei ole küll muud kvaliteedi vahet, müüakse seal ju samade valmistajate tooteid ka

Titaan
    Member

Kui seal käite vaadake sinna kleebitud siltide alla ka!!!

Nad löövad vahest aegunud toodetele need kleepekad peale!!!

ma olen saanud 2 kuud vana kaupa sealt saanud!!!

eints
    Member

ma olen ka gerliga täitsa nöud, mis vahet seal on, kas selver, city, vöi säästumarket. Kui on ikka sama valmistaja kaup odavam, siis muidugi ostan Säästust. Loomulikult vaatan kuupäevi ka igaks juhuks, kuid see, et nad kuupäevasid toodetel uuendavad, on küll sitt lugu. Pole nagu tähelepanu pöörand sellele.

Vlad
    Member

On päris hea koht, kui ostad vähemalt 200 kroonile. Muidu ei tasu ära, sest järjekorrad on seal tavaliselt jubedad. Selveris või Rimis neid tavaliselt pole. Seega järjekorras seistes kulutad 15 min, mis on 20 – 50 eek. Kui ostad paar pakki kohupiima ja kulutad järjekorras seismiseks 50 eek, siis pole vist enam nii tulus ost?

Deegan
    Member

Seda ka jah, järjekorrad on seal metsikud

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.