Sääse “hammustus”
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Sääse “hammustus”
- This topic has 12 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
MoloM.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2008 at 3:09 p.l. #14358
Totenkopf
MemberNonii. Käisin üleeile jalgpalli mängimas ja õhtupoole oli seal palju sääski. Sain söödud nende poolt veidike ning tavaliselt sääse punnid mul paiste ei lähe ega midagi, ainult väike täpp. Probleem siis selline, et pahkluu juurde sain ka hammustada ning see koht läks paiste ja on päris valus kõndides.
Kui kellegil on samu kogemusi või teab midagi asjast siis ehk soovitate mida peale määrida vms.
Tänud.
juuli 26, 2008 at 4:33 p.l. #161499undisputed
MemberNonii. Käisin üleeile jalgpalli mängimas ja õhtupoole oli seal palju sääski. Sain söödud nende poolt veidike ning tavaliselt sääse punnid mul paiste ei lähe ega midagi, ainult väike täpp. Probleem siis selline, et pahkluu juurde sain ka hammustada ning see koht läks paiste ja on päris valus kõndides.Kui kellegil on samu kogemusi või teab midagi asjast siis ehk soovitate mida peale määrida vms.
Tänud.
Õhk on nii mürgine, et sääsed on muteerunud
juuli 26, 2008 at 4:35 p.l. #161500Scippy
Memberäkki eksis sääskede hulka ära ka üks herilane/vaablane kes sulle sutsu kirja andis…
juuli 26, 2008 at 4:45 p.l. #161501undisputed
Memberäkki eksis sääskede hulka ära ka üks herilane/vaablane kes sulle sutsu kirja andis…Kui sa näeksid millised kublad mul parmust jääved
juuli 26, 2008 at 5:45 p.l. #161507Totenkopf
MemberKui tõesti tegu mingi putuka hammustusega, siis mine apteeki ja küsi sellist allergiaravimit nagu Semprex. See võtab sügeluse ja paistetuse ära. Mõnel aitab ka Zyrtec või siis Kestamine. Kuid mina usaldan ses osas ainult Semprexit. Putukahammustuseallergik nagu ma olen.Samuti võid punnidele määrida vedelikku nimega Menovasiin. See on mentooliga, mis jahutab ja võtab ka sügeluse ära. Seda saab ka apteegist. Head paranemist
juuli 26, 2008 at 5:48 p.l. #161508Totenkopf
MemberÕhk on nii mürgine, et sääsed on muteerunud
juuli 26, 2008 at 5:50 p.l. #161510Totenkopf
Memberäkki eksis sääskede hulka ära ka üks herilane/vaablane kes sulle sutsu kirja andis…Väga võimalik isegi. Samas sain reie siseküljele ka ühe punni mis on tavapärastest suurem. See on lihtsalt punane ja ei ole paistes ega midagi.
Äkki sain selle laksu kuskile närvi või valesse kohta lihtsalt. Ei tea
juuli 26, 2008 at 9:09 p.l. #161531Totenkopf
MemberKui sa näeksid millised kublad mul parmust jääved
juuli 27, 2008 at 7:56 e.l. #161540inside14
MemberSee võis olla hoopiski mingi kärpse taoline putukas. Olen ennegi nende käest lakse saanud kuid nüüd kevadel kui sain sääre peale siis oli jalg kaks enda suurust. Need pidavatki varakevadel vist mürgisemad olema ehk oli sul see sama, kuid mis vahet sel enam on, nüüd lihtsalt proovi paistetus alandada. Ise tegin viinakompressi ja arst andis ka paar allergia vastast tapletti.
juuli 27, 2008 at 11:09 e.l. #161558Totenkopf
MemberSee võis olla hoopiski mingi kärpse taoline putukas. Olen ennegi nende käest lakse saanud kuid nüüd kevadel kui sain sääre peale siis oli jalg kaks enda suurust. Need pidavatki varakevadel vist mürgisemad olema ehk oli sul see sama, kuid mis vahet sel enam on, nüüd lihtsalt proovi paistetus alandada. Ise tegin viinakompressi ja arst andis ka paar allergia vastast tapletti.Peab vist jah mingit kompressi tegema ja apteegistki läbi käima.
Kuigi tänaseks on paistetus vähe alanenud ja ei ole enam nii punane, on ta raibe valus ikka.
juuli 27, 2008 at 6:46 p.l. #161604Totenkopf
MemberKäisin siis täna igaksjuhuks traumapunktis, kuna oli ikka paistes ja valulik ning kergelt sinine.
Öeldi, et täitsa tavaline asi sel suvel ja kästi viinakompressi teha.
juuli 27, 2008 at 9:09 p.l. #161616Madis232
Memberallergia võib olla sääsehammustuse vastu + hõõrdumine mis teeb selle suuremaks ja valulikuks. lihtne
juuli 28, 2008 at 8:14 e.l. #161640MoloM
MemberKäisin siis täna igaksjuhuks traumapunktis, kuna oli ikka paistes ja valulik ning kergelt sinine.Öeldi, et täitsa tavaline asi sel suvel ja kästi viinakompressi teha.
Mina olen alati viina peale pand ja aitand mind on nagu imeväel
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.