Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad)
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad)
- This topic has 129 replies, 63 voices, and was last updated 11 years tagasi by
hardo1990.
-
AutorPostitused
-
juuni 2, 2012 at 12:45 p.l. #89370
TeTe
MemberKäisin ära ka füsioterapeuti juures, kes tegi jalale harjutusi ja tõmbas rõõmsad roosad teibid jalale peale. Nüüd on need teibid olnud ca nädala ja tundub, et midagi on nendest kasu olnud, sest sääre kont ei ole otseselt enam valus katsudes, et põletikuprotsessid hakkavad tagasi tõmbama. Valus on ikka, aga tundub, et asjad liiguvad paremuse poole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rattaga sõita saan ilusti ja füsioterapeut arvas, et kõike võib teha, mis jalale liiga ei tee ja vastu ei tööta. Sügiseks loodan jooksujala alla saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Cissus on igal juhul abiks. Eriti muidugi mõrade korral.
mis asi on aga Cissus ja milleks mõeldud?
juuni 2, 2012 at 1:59 p.l. #89356juuni 2, 2012 at 2:39 p.l. #89352TeTe
Membernutikas, ma ise selle peale ei tulnudki..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pigem küsisin sellepärast, et ma võin lugeda kõikvõimalike erinevate tablettide ja pulbrite jne kohta, valik on ju väga lai. aga enne kui 30€ kinni panen kuhugi alla, tahaks nagu arvamusi asja kohta ka, et mul nagu sellest miskit kasu oleks. on ju atrhrostopid jne ka liigestele.juuni 2, 2012 at 2:47 p.l. #89348AlanBStard
ModeratorTemast on siin räägitud ka. Luukasvataja, stressivastane ja põletikuvastane.
juuni 2, 2012 at 3:00 p.l. #89346TeTe
MemberTuhnisin siin ja tundub, et see jõukavendadele pigem,suurte raskustega tegelejatele, et abiks ka lihaskasvule jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2012 at 5:22 p.l. #89244AlanBStard
ModeratorPole sellega veel keegi lihast kasvatanud.
Jõusaalis käivad samasugused inimesed nagu väljaspool jõusaali, isegi kui kehakuju on veidi teine
juuni 2, 2012 at 7:03 p.l. #89049TeTe
MemberSelge, siis võib isegi edasi uurida.
Aga jah tean, et jõusaalis käib ju ka seinast seina inimesi, pidasin silmas lihtsalt neid, kes pigem massi kasvatamisele kui kahandamisele keskenduvad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2012 at 5:59 e.l. #88853FRX
MemberMul endal olid ka porbleemid sääreluu piirkonnas oleva valuga. Tegelesin kergejõustikuga päris aktiivselt jooksu oli umbes 3-4 korda nädalas. Määrisin erinevaid spordikreeme- need tulemust ei andnud.
Minu sain oma valust lahti tänu spetsiaalsetele taldadele, mis saab jalanõu sisse panna, mille spordiarst tegi (arsti nime ega täpset aadresssi ei mäleta, aga see oli Tartus). Sellest juba umbes 5-6 aastat möödas, kannan neid siiani kõikide jalanõudega, jooksunaelikute sisse mul nad ei mahtunud, aga juba sellest piisas, et nad olid botaste sees treeningu ajal. (jalatsi õiged tallad võtan välja, panen need arsti omad asemele).
Pärast kui tallad olin saanud, valu kadus juba mõne nädala pärast ja siiani ei ole mu sääred uuesti tunda andnud.
Nii, et kellel sääreluuprobleemid, siis marss spordiarstijuurde ja uuriga nende taldade kohta, usun et saate abi, mina ju sain
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..soovitan!juuni 3, 2012 at 10:51 e.l. #88327gmaster
MemberNii, et kellel sääreluuprobleemid, siis marss spordiarstijuurde ja uuriga nende taldade kohta, usun et saate abi, mina ju sain
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..soovitan!Postitus rubriigist “mind aitas, järelikult aitab teisi ka”
Sääre-põlve- või isegi puusajama võib tulla jala asendist, ja umbes pooltel juhtudel on selline tald ka abiks:)
veebruar 4, 2015 at 7:55 p.l. #376686hardo1990
MemberTere,
Ka minul esineb sääreluu esine valu. Valu põhjus on mulle üsna selgesti teada. Nimelt olen hakanud harrastama poksitrenne, kus on kõva pinna peal hüppamist päris palju ja oma 115 kg-ga olen treeningute intensiivsust ka päris kõrgel hoidnud. Olen vahetanud botaseid, kuid peaks ostma ikkagi kõva tallaga spordijalanõud. Oskab keegi mulle soovitada millised need õiged oleksid?
Ettetänades,
Hardo
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.