tere! nimelt tahaks teada kellel oleks infi rohkem sellise lihase treenimise kohta.mina tahan et lihas kasvaks rohkem kylgedelt,mitte tagant keskelt.kas seda annab kuidagi muuta.teen p2kkadel t6use jne,aga see mu meelest teeb aind keskosa( katsetasin …. jatsin pikalt vahele ja siis tegin mega tambiga,nyyd tunnen kohe kuhu tegi)
voibolla olen valel arusaamisel sellest lihasest ja koosneb ta ju mitmest osast.krt ylakeha paisub ja vaja uusi riideid osta,aga SÄÄRELIHAS ei paisu:(
säärelihast saab treenida küll erinevate nurkade alt … lihtsalt jalgade asetus kas varbad sissepoole/kand väljapoole või vastupidi, muudab seda ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui sellest aru ei saanud, siis visuaalselt / või / – ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> need kriipsud peas siis jalad olema.
säärelihast saab treenida küll erinevate nurkade alt … lihtsalt jalgade asetus kas varbad sissepoole/kand väljapoole või vastupidi, muudab seda ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui sellest aru ei saanud, siis visuaalselt / või / – ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> need kriipsud peas siis jalad olema.
varastasin selle mõtte trennist, seina pealt ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see oli ka siit kuskilt fitnessist maha prinditud ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>