Säärelihas
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Säärelihas
- This topic has 34 replies, 13 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
Smurfikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2007 at 10:15 e.l. #9895
Smurfikas
MemberKõik on huvitatud küll hirmsasti lihaste kasvatamisest, aga mul hoopis vastupidine probleem. Nimelt on minu sääremarjad küll väga lihastes (isa geenid vist löövad välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), aga naisterahvana ei soovi ma seda teps mitte. Kas on olemas äkki mingeid harjutusi/venitusi, mis seda lihast natukenegi ära kaotaks? Jõusaalis käin nii ~3x nädalas, aga säärelihastele otseselt nagu midagi teinud ei olegi-hirmust, et kasvavad veelgi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2007 at 10:57 e.l. #107447jorsik
MemberKõik on huvitatud küll hirmsasti lihaste kasvatamisest, aga mul hoopis vastupidine probleem. Nimelt on minu sääremarjad küll väga lihastes (isa geenid vist löövad välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), aga naisterahvana ei soovi ma seda teps mitte. Kas on olemas äkki mingeid harjutusi/venitusi, mis seda lihast natukenegi ära kaotaks? Jõusaalis käin nii ~3x nädalas, aga säärelihastele otseselt nagu midagi teinud ei olegi-hirmust, et kasvavad veelgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu sa isegi aru saad, tegu on geneetilise eripäraga ja lihastest saad sa lahti ainult näljutamise ja valgu defitsiidiga. Ja kindlasti vedele voodis dieedi ajal ja ära mingil juhul jalgu kasuta sest kõndimisega töötavad sääred. Kui tõsiselt rääkida, siis võiks pigem oma kompleksiga tegeleda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , paljude meeste arvates on lihaselised sääred väga seksikad. Minu arust ka. Aga võibolla on sul tõesti kulturisti sääred, mõnda pilti pole näidata?veebruar 23, 2007 at 2:40 p.l. #107497Smurfikas
MemberNagu sa isegi aru saad, tegu on geneetilise eripäraga ja lihastest saad sa lahti ainult näljutamise ja valgu defitsiidiga. Ja kindlasti vedele voodis dieedi ajal ja ära mingil juhul jalgu kasuta sest kõndimisega töötavad sääred. Kui tõsiselt rääkida, siis võiks pigem oma kompleksiga tegeleda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , paljude meeste arvates on lihaselised sääred väga seksikad. Minu arust ka. Aga võibolla on sul tõesti kulturisti sääred, mõnda pilti pole näidata?Heheee, no kulturisti mõõtu ma nüüd küll veel välja ei anna…ja pilte vast ka ei hakka oma koibadest tegema. Aga tänud vastamast, eks ma üritan oma kompleksist üle saada, kui teisi võimalusi pole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2007 at 8:51 p.l. #109783WinnieThePooh
MemberAa ma nendin niisama fakti et mulle meeldivad kaa kui naisel on lihastes sääred…..nii et ää põe
märts 16, 2007 at 9:00 p.l. #109785zudokorn
MemberMulle meeldivad kõik naised
märts 17, 2007 at 8:45 e.l. #109808Smurfikas
MemberHuvitav….ja mina arvasin küll, et meestele meeldivad rohkem sellised imepeenikesed jalakesed
Aga jah, ega ma muidu NII väga ei põegi….ainult siis kui kontsad all on ja lihased ilusti välja joonistuvad
märts 17, 2007 at 8:57 e.l. #109809matti
MemberHuvitav….ja mina arvasin küll, et meestele meeldivad rohkem sellised imepeenikesed jalakesed
Aga jah, ega ma muidu NII väga ei põegi….ainult siis kui kontsad all on ja lihased ilusti välja joonistuvad 
Valesti oled arvanud.Sellised imepeenikesed naised meeldivad üksnes vähestele,ma arvan.Endale küll mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2007 at 9:54 e.l. #109810jrx
MemberSäärelihas on ilus:)
märts 17, 2007 at 1:51 p.l. #109827Smurfikas
MemberMa eelistaks lihaseta siredat säärt
märts 17, 2007 at 2:19 p.l. #109834Xero
MemberMulle ka meeldiks. Tahaks jõhkralt üht naist, kellel oleks suur säär ja üldse selline metsik, muskulaar tädi.
märts 17, 2007 at 4:21 p.l. #109843Capricorn
MemberMulle ka meeldiks. Tahaks jõhkralt üht naist, kellel oleks suur säär ja üldse selline metsik, muskulaar tädi.Midagi sellist jah.
märts 17, 2007 at 5:37 p.l. #109853Xero
MemberOoojaaa, selline tädi juba läheb. Võtaks esimesel võimalusel ära. Vaata ta nunnut näoilmet. seal särab metsikus vastu. Metsikud naised on kenad

märts 17, 2007 at 5:54 p.l. #109856