Saalihuumor.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Saalihuumor.
- This topic has 73 replies, 52 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Moger.
-
AutorPostitused
-
detsember 31, 2008 at 12:10 p.l. #177097
asdfghjkl
MemberVeidike saalihuumorit siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2008 at 12:49 p.l. #177113L6viLeo
MemberNendele muidu tühja tõmblejatele ja nii sama raskusi kinni hoidvatele inimestele panime me üksord jõukas nime ka
“SUVITAJAD”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2008 at 1:32 p.l. #177123matjusm
MemberÜhtegi humoorkiat nime nende jaoks hetkel pähe ei tule aga nende raskuste liigutamine koosneb raskuse üles lükkamisest misjärel nende käed või jalad nagu langevad alt ära oma madalaimasse positsiooni kus nad raskuse uuesti kinni püüavad, et seda uuesti üles lükata.
detsember 31, 2008 at 3:31 p.l. #177139Goleteral
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=SiMtypKJQ9I
Vaadake seda, eriti pöörake tähelepanu teisele klipile – appi, pühin hetkel pisaraid silmist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2008 at 3:35 p.l. #177141asdfghjkl
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=SiMtypKJQ9IVaadake seda, eriti pöörake tähelepanu teisele klipile – appi, pühin hetkel pisaraid silmist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Akvaariumi lõhkumine seal ka päris hea:)
jaanuar 2, 2009 at 2:06 p.l. #177441L6viLeo
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=SiMtypKJQ9IVaadake seda, eriti pöörake tähelepanu teisele klipile – appi, pühin hetkel pisaraid silmist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea mis vigastustega need tüübid koju läksid:D Krt siuke kang ikka vasta rinda kukkub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2009 at 2:15 p.l. #177444Biitseps
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5.10 teeb päris head sapsu kohtunikule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2009 at 5:25 p.l. #178343HyPn0se
Memberminulgi saalis on üks äge vend. Ise on ta vana mees aga käib mingi imeliku tsaari aegse trikooga trennis mis on kulunud , haiseb ja mehel pole lihast peal+ on mehel väga stiilne pats ja nahktagi . Üks kord kui ma hantlitega kaldpingil surusin tegi tema minu kõrval oleval pingil kõhulihaseid ja pani sellise kärtsu maha ,et ma pidin kiiresti lõpetama ja akna juurde minema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2009 at 7:34 p.l. #178374timo116
Memberminulgi saalis on üks äge vend. Ise on ta vana mees aga käib mingi imeliku tsaari aegse trikooga trennis mis on kulunud , haiseb ja mehel pole lihast peal+ on mehel väga stiilne pats ja nahktagi . Üks kord kui ma hantlitega kaldpingil surusin tegi tema minu kõrval oleval pingil kõhulihaseid ja pani sellise kärtsu maha ,et ma pidin kiiresti lõpetama ja akna juurde minema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mulle meeldivad Versacepoisid oma geeliste peadega:D
jaanuar 8, 2009 at 7:13 e.l. #178423masterofceremony
MemberParimad koomuski vennad on mu meelest need “vanad”, kes aasta alguses/sept. tulevad. Üldjuhul on nad aastavahetusel/augusti viimasel päeval lubaduse andnud, et sellel uuel aastal/sügisel “võtavad end käsile”. Vanus tavaliselt 16-25. “Käsile võtmine” koosneb üldjuhul 2st-3st trennist. Üldjuhul puudub neil igasugune kava ja vahest tundub, et ka mõistus. Esimene trennipäev, lahmitakse suured raskused peale ja absoluutselt ilma igasuguse tehnikata hakatakse lahmima suvalisi harjutusi. Peale igat seeriat silmitsevad raskust küsimärk silmis, et miks nüüd selline “väike raskus” mulle küll nii raske tundub. Teine trennipäev näha on, et inimene on suurtes valudes, kuna raskused on kahanenud 2-3x ja grimassid on kerged tulema, liigub hädiselt, kangelt ja valulikult mööda saali ringi. Tavaliselt lõppeb lubadus siin. Vahest suudavad nad ka natuke hiljem korra tulla aga kuna avastavad, et see saaliteema ei ole teps mitte nii lihtne ja lihas ei kasva paari korraga 2-3x suuremaks, siis see jääb ka viimaseks korraks.
jaanuar 8, 2009 at 7:21 e.l. #178426spencer
MemberParimad koomuski vennad on mu meelest need “vanad”, kes aasta alguses/sept. tulevad. Üldjuhul on nad aastavahetusel/augusti viimasel päeval lubaduse andnud, et sellel uuel aastal/sügisel “võtavad end käsile”. Vanus tavaliselt 16-25. “Käsile võtmine” koosneb üldjuhul 2st-3st trennist. Üldjuhul puudub neil igasugune kava ja vahest tundub, et ka mõistus. Esimene trennipäev, lahmitakse suured raskused peale ja absoluutselt ilma igasuguse tehnikata hakatakse lahmima suvalisi harjutusi. Peale igat seeriat silmitsevad raskust küsimärk silmis, et miks nüüd selline “väike raskus” mulle küll nii raske tundub. Teine trennipäev näha on, et inimene on suurtes valudes, kuna raskused on kahanenud 2-3x ja grimassid on kerged tulema, liigub hädiselt, kangelt ja valulikult mööda saali ringi. Tavaliselt lõppeb lubadus siin. Vahest suudavad nad ka natuke hiljem korra tulla aga kuna avastavad, et see saaliteema ei ole teps mitte nii lihtne ja lihas ei kasva paari korraga 2-3x suuremaks, siis see jääb ka viimaseks korraks.Nii ta on, esmasp. 5. jaanuar oli saalis nii palju uusi nägusid, endal jäigi trenn poolikuks kuna ei viitsinud oodata järjekordades…
jaanuar 8, 2009 at 8:44 e.l. #178434mixtape
MemberSõber rääkis, et jooksis lindipeal, oli esimest korda, siis kui oli juba kõvasti jookstud ja jalad olid pehmed,mõtles et paeb masina seisma ja jääb kohe seisma, aga masin käib tegelt edasi ja jaärjest aeglasemaks jääb, ta jäi ise kohe seisma ja lendas ka pealt minema, kõik olid naernud.
jaanuar 19, 2009 at 2:36 p.l. #180363pohjamaatytar
MemberKord õnnestus mul ühte dressis ja kuldsetes kontsakingades neidu saalis näha, õpetas teine sõbrannale liblika kasutamist
Pagan teab, kust nad välja kargasid, aga paistab, et kontsamood kandub ka spordisaalidesse. Nii et ettevaatust!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2009 at 4:40 p.l. #180930Moger
MemberNiimoodi võib ka plokkseadme ära rikkuda (tross, rullikud…), sest seade on ikkagi konstrueeritud vastu pidama nende raskustega, mis tal kaasas on. Loomulikult on igal seadmel mingi tugevuse varu, aga kunagi ei tea täpselt kus see piir on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt nii ongi. Kunagi aastaid tagasi käisin ühes “keldri saalis”, kus oli suhteliselt vähe seadmeid ja nii pidigi improviseerima. Sai siis ka plokile lisa kettad peale riputatud ja istudes eest taha tõmbeid tehtud kui tross katkes .. veeresin ilge kolina saatel saali teise seina.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.