Saalihuumor.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Saalihuumor.
- This topic has 73 replies, 52 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Moger.
-
AutorPostitused
-
september 11, 2008 at 7:47 p.l. #165591
Archangel1
MemberOOOOOOO, Mr kõva ise platsis jälle!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No tavai, lase oma pasavood valla. Mees kes sa kõikidest kõike tead. Julge oled sa ainult siin foorumis. Saaks kokku,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaatame kui julge sa siis oled.Ah, mis, mr kõva.
Moded võiks vaadata üle selle lolli postitused, tehku neist statistiline ülevaade. Ma pakun , et 90% neist on pasamaigulised. Aga noh, see on ka esimene teema kuhu sa oma sisutihedate kommentaaridega sobid. Tubli töö!
ära võta südamesse champ…see oli naljaga öeldud…ausalt…ja muidugi ma ei julgeks sinuga kohtuda…vaata kui suured musklid sul on…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2008 at 7:05 e.l. #165624Aile
MemberHämmastav, et enamus nalju ###### ümber käivad…..…ongi nii. Need aastad, mis ma saalis viibisin ca 35 tundi n2dalas… P6hiteema on seedekulgla. Seda kuuleb oksendamiseni (nu n2ed siis, ei saanud minagi ilma…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )september 12, 2008 at 7:19 e.l. #165612Indrek K
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No tavai, lase oma pasavood valla. Mees kes sa kõikidest kõike tead. Julge oled sa ainult siin foorumis. Saaks kokku,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaatame kui julge sa siis oled.Ah, mis, mr kõva.
Moded võiks vaadata üle selle lolli postitused, tehku neist statistiline ülevaade. Ma pakun , et 90% neist on pasamaigulised. Aga noh, see on ka esimene teema kuhu sa oma sisutihedate kommentaaridega sobid. Tubli töö!
Ära võta igasuguseid liiga tõsiselt, ei tasu ära, ma tean!!!
september 12, 2008 at 9:10 e.l. #165632Alexander Andrusenko
ModeratorTeie kõrgintellektuaalne vestlus meenutab mulle Terrence and Phillipi nalju. Kes on South Parki vaadanud, see saab aru.
september 12, 2008 at 9:28 e.l. #165634masterofceremony
MemberJa kes ei saa aru siis : Vaatab siia näiteks.
september 12, 2008 at 10:47 e.l. #165640Martti K.
MemberJa kes ei saa aru siis : Vaatab siia näiteks.Suured tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2008 at 11:56 e.l. #165646Stackhouse
Membermilleks treenida sixpacki.. kui saaks ju hoopis terve vaadi!
september 12, 2008 at 11:58 e.l. #165648matti
MemberJah,kõhtu ei ole mõtet kasvatada,see kasvab niigi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2008 at 6:29 p.l. #176774uskumatu
Member.
detsember 28, 2008 at 7:27 p.l. #176785Wire
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No tavai, lase oma pasavood valla. Mees kes sa kõikidest kõike tead. Julge oled sa ainult siin foorumis. Saaks kokku,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaatame kui julge sa siis oled.Ah, mis, mr kõva.
Tundsid ennast puudutatuna?
detsember 29, 2008 at 1:25 p.l. #176848matjusm
MemberTuli meelde üks veider juhtum:
Treenisin kaablimasina peal ning seeriate vahel läksin veepudeli järele. Sel ajal kui H20d endale sisestasin, tuli keegi teine jõusaali külastaja ning pani oma veepudeli minu kaablimasina raskuste virna peale millega on kaks asja väga valesti:
1) Ta ei tulnud selle masinaga treenima vaid lihtsalt oma kampsuni järele mistõttu ei saa aru miks ta sinna selle pudeli pani.
2) Et sinna pudelit panna, pead sa minema ümber ja mööda mitmest kangist ja kaablist.
Ei anna keerulisemat kohta oma veepudeli hoidmiseks välja mõelda, eriti kui seda on vaja käest panna vaid 20 sekundiks.
Teine:
Saan aru, et iga üks ei treeni selleks, et Schwarzeneggeriks end muuta aga kusagilt tuleb ikka piir ette:
Mingi naine tegi 3 kilose hantliga mingit küki-jõutõmbe-õlatrenni kolmikhübriidi. Kui tehnika kõrvale jätta, jääb ikka küsimus mis mõtet on selliste olematute raskustega treenida. Sama hästi võiksid kodus niisama üles alla kükkida.
detsember 29, 2008 at 1:31 p.l. #176849Aile
MemberTuli meelde üks veider juhtum:Treenisin kaablimasina peal ning seeriate vahel läksin veepudeli järele. Sel ajal kui H20d endale sisestasin, tuli keegi teine jõusaali külastaja ning pani oma veepudeli minu kaablimasina raskuste virna peale millega on kaks asja väga valesti:
1) Ta ei tulnud selle masinaga treenima vaid lihtsalt oma kampsuni järele mistõttu ei saa aru miks ta sinna selle pudeli pani.
2) Et sinna pudelit panna, pead sa minema ümber ja mööda mitmest kangist ja kaablist.
Ei anna keerulisemat kohta oma veepudeli hoidmiseks välja mõelda, eriti kui seda on vaja käest panna vaid 20 sekundiks.
Teine:
Saan aru, et iga üks ei treeni selleks, et Schwarzeneggeriks end muuta aga kusagilt tuleb ikka piir ette:
Mingi naine tegi 3 kilose hantliga mingit küki-jõutõmbe-õlatrenni kolmikhübriidi. Kui tehnika kõrvale jätta, jääb ikka küsimus mis mõtet on selliste olematute raskustega treenida. Sama hästi võiksid kodus niisama üles alla kükkida.
Kui ma ei eksi, siis seda harjtust soovitas Fred Antson miskis tibisaates…P2rlikee..vms. Kaksikud, mis nad nyyd olidki.., juhtisid seda.
Aga, las tema teeb ja sina 2ra muretse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 29, 2008 at 2:10 p.l. #176854Thomas21
MemberTehkem selline test ära, et sööks palju kapsast ja kaalikat ja hoiaks peeru 5 päeva kinni ja siis kui teha tõmmet või kükki ja laseks siis vussu välja, siis tuleks räigelt värsket……
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kena test küll!
detsember 29, 2008 at 2:37 p.l. #176856ras-
Memberhmm.
mm.. tuttava juttu siis tsiteerin:
“Oli siis kunagi rinnalt maksimumi proovimine ja sõber ladus raskusd peale, ütles, et seal 100kg.
Hakkasin siis proovima, et äkki läheb.. ja OPPA.. kohe üleval. Kuna läks kergelt, siis pandi veel 10kg juurde. Et vana rekord oleks siis 20kg-ga purustatud. Ka see läks kergelt.
Üliõnnelik endas juba jutlust pidades JÕUST ja sellest, kui ÕIGESTI ma olen treeninud, ütledi, et tegelikult kangil 85kg. Ühed kettad olid lihtsalt puidust ning spets tänaseks päevaks valmistatud ja väike värv peal.. “
detsember 29, 2008 at 2:47 p.l. #176857dirty scorpion
MemberEndale pakub veits nalja kui osad aretavad plokile kuidagi kettaid juurde panna,selle asemel et kangi kasutada (õlakehitused) või siis jalgade sirutusele selle asemel et korralikult sooritada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.