Saalihuumor.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Saalihuumor.
- This topic has 73 replies, 52 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Moger.
-
AutorPostitused
-
aprill 30, 2008 at 10:52 e.l. #152412
xwcw
MemberMul endal oli selline situatsioon, kus tegin parajasti kükke, seljas olid mingid tressid, mis olid umbes 3a. vanad. Püksid pideval vajusid alla, siis ma otsustasin nad ülespoole tõsta, tõstsingi ja kui olin 5 küki teinud, siis nad pepu kohalt läksidki katki, naljakas oli veel see, et seisin seljaga peebli poole
. Õnneks olid teised püksid kaasas! Naegu oli palju, aga ma sellest välja ei teinud, pigem naersin kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2008 at 11:15 e.l. #1524145ander
MemberEi noh…peeretamine, tegijal ikka juhtub. Tavaline kõrvalnäht
mai 2, 2008 at 6:14 e.l. #152616KennyLumiste
MemberMinu treeningsaali jooksutrenazööril oli mingi viga ja ta tekitas staatilist elektrit.
Kõigil, kes kasutasid trenazööri, oli peale 5 minutilist jooksu “plahvatus makaronitehases” soeng ja nad olid ka “särtsu” täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 6:27 e.l. #152617pumper
MemberNalju vanemast ajast.
mai 2, 2008 at 8:38 e.l. #152630intsu007
MemberTehkem selline test ära, et sööks palju kapsast ja kaalikat ja hoiaks peeru 5 päeva kinni ja siis kui teha tõmmet või kükki ja laseks siis vussu välja, siis tuleks räigelt värsket……
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 8:55 e.l. #152635alr89
MemberTehkem selline test ära, et sööks palju kapsast ja kaalikat ja hoiaks peeru 5 päeva kinni ja siis kui teha tõmmet või kükki ja laseks siis vussu välja, siis tuleks räigelt värsket……
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>milline huumor vau
mai 2, 2008 at 9:09 e.l. #152636gates
MemberSurumispingilt lahkudes panna voldik kirjaga :
“Reserveeritud 14.00 – 21.00. Vabandame!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 9:53 e.l. #152641matti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pakun,et see saaks sulle jõukas ühel või teisel viisil saatuslikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mai 2, 2008 at 12:19 p.l. #152662varvas
MemberÜkskord treenisin trennis käevart hantliga, minu juurde tuli üks huumorimees ja ütles “Sa lase parem üks surakas pihku, käevarre kasv 40% võrreldes sellega mis praegu teed, endal ka parem”
mai 2, 2008 at 12:42 p.l. #152666Tervis7
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa viis päeva midagi kinni hoiad, siis sul vaevalt ainult peer tuleb…
september 11, 2008 at 6:22 p.l. #165570timo116
MemberÜkskord treenisin trennis käevart hantliga, minu juurde tuli üks huumorimees ja ütles “Sa lase parem üks surakas pihku, käevarre kasv 40% võrreldes sellega mis praegu teed, endal ka parem”Irw sealt tuleb jh paras purakas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga endalgi juhtunud, surumispingis, tegelen oma asjadega ja teen rahulikult seeriat…ei mäleta palju peal oli….poole surumise peal, kui tuli kõige raskem punkt…tuli ka gaasi suure lärinaga kaasa…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei noh…kino peab saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2008 at 6:45 p.l. #165574Bonsuna
MemberAja jooksul ikka juhtub saalis nii mõndagi, eredam hetk oli kord nii, et kõht polnud just kõige paremas korras ja enne trenni üritasin siis asjaga vastavas asutuses maha saada, no ei tulnud. Kellel on kõht korrast ära olnud see teab, et käsu peale ei tule, kuigi tunne on selline, et kohe kohe. Nii ka tol korral. Mis seal ikka , sai mindud trenni. Peale esimest seeriat aga kohe ka pesema, sest ühel ollusel olid nö pikad juhtmed. See juhtus õnneks olema sel ajajärgul kui ma hommikul varakuti trenni tegin, olin saalis üksi. Noh aga nüüd teate sellest kõik, et ka tegijatel juhtub.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2008 at 7:11 p.l. #165577Archangel1
MemberAja jooksul ikka juhtub saalis nii mõndagi, eredam hetk oli kord nii, et kõht polnud just kõige paremas korras ja enne trenni üritasin siis asjaga vastavas asutuses maha saada, no ei tulnud. Kellel on kõht korrast ära olnud see teab, et käsu peale ei tule, kuigi tunne on selline, et kohe kohe. Nii ka tol korral. Mis seal ikka , sai mindud trenni. Peale esimest seeriat aga kohe ka pesema, sest ühel ollusel olid nö pikad juhtmed. See juhtus õnneks olema sel ajajärgul kui ma hommikul varakuti trenni tegin, olin saalis üksi. Noh aga nüüd teate sellest kõik, et ka tegijatel juhtub.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>steroidide kõrvaltoimed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2008 at 7:31 p.l. #165582P-A-U-L
MemberHämmastav, et enamus nalju ###### ümber käivad…..
september 11, 2008 at 7:40 p.l. #165585Bonsuna
Membersteroidide kõrvaltoimed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OOOOOOO, Mr kõva ise platsis jälle!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No tavai, lase oma pasavood valla. Mees kes sa kõikidest kõike tead. Julge oled sa ainult siin foorumis. Saaks kokku,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaatame kui julge sa siis oled.Ah, mis, mr kõva.Moded võiks vaadata üle selle lolli postitused, tehku neist statistiline ülevaade. Ma pakun , et 90% neist on pasamaigulised. Aga noh, see on ka esimene teema kuhu sa oma sisutihedate kommentaaridega sobid. Tubli töö!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.