Saalihuumor.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Saalihuumor.
- This topic has 73 replies, 52 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Moger.
-
AutorPostitused
-
aprill 28, 2008 at 5:56 p.l. #13445
4Qlimax
MemberKirjutage siia jõusaalihuumorit, oleks huvitav lugeda.
aprill 28, 2008 at 6:40 p.l. #152198Wire
MemberKirjutage siia jõusaalihuumorit, oleks huvitav lugeda.
Misasi see on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See pole küll eriline huumor aga tsiteerin ühte tegelast trennist:
“Mehe sõnaõigus algab sajast kilost”
Seda ütles ta ühele teisele tüübile kes ütles, et ta enam alla saja kilo rinnale peale ei pane.
aprill 28, 2008 at 6:42 p.l. #152200H2rr2
Memberm räägin siis sellest kuidas trennikaaslased pitsast rääkisid ja mina 75 kg kangi alla jäin…. see jutt võttis kaaa minul trenni isu ära
aprill 28, 2008 at 6:53 p.l. #152204hunter
Memberkõige tähtsamad asjad on rinna ja kõhulihased.
ülejäänud poh, 2 aasta pärast oled freakzombie.
aprill 28, 2008 at 7:01 p.l. #152208Wire
Memberkõige tähtsamad asjad on rinna ja kõhulihased.ülejäänud poh, 2 aasta pärast oled freakzombie.
biits ka ikka
aprill 28, 2008 at 7:11 p.l. #152214Capricorn
MemberSee pole küll eriline huumor aga tsiteerin ühte tegelast trennist:“Mehe sõnaõigus algab sajast kilost”
Seda ütles ta ühele teisele tüübile kes ütles, et ta enam alla saja kilo rinnale peale ei pane.
Arendan seda “huumorit” edasi: põhimõtteliselt kui parajasti kangi kasutad ja keegi vahepeal küsib, et mitu seeriat veel teed, et ta tahaks ka, siis kõigepealt küsid kui palju ta kangile peale laduda tahab. Kui alla 100 kg, siis saadad p**** ja ütled, et tal pole sõnaõigust.
aprill 28, 2008 at 7:20 p.l. #152215Kristjan-Johannes Konsap
MemberVot sulle saalihuumorit:
Küsitlus:Kuidas siis?
Puškin
Ma arvan küll nii
Linttraktor
Ma ei saa kottigi aru…
aprill 28, 2008 at 7:24 p.l. #152217Sangar
MemberVot sulle saalihuumorit:Küsitlus:Kuidas siis?
Puškin
Ma arvan küll nii
Linttraktor
Ma ei saa kottigi aru…
Jah huvitav mis olekus sihuke hääletus ülespandi.
aprill 29, 2008 at 8:42 e.l. #152279Liinu
MemberLoo rääkis mulle üks tuttav, kelle sõber õppis loo juhtumise ajal keemiat:
Üks jõusaali jõmm küsis selle keemiku käest, et kas ta oskaks talle steroide valmistada. Keemik: oskaks küll, aga ma ei vastuta, mis sodi sa omale sisse ajad, kuna mul pole ainetele 100% juurde pääs. Jõujõmm: ega ma seda sööma ei hakka, ma süstin ju otse veeni.
vat siuke lugu kui mõistus ja jõud poloe tasakaalus
aprill 29, 2008 at 9:27 e.l. #152285gmaster
MemberMulle meeldivad need kutid, vahest ka vanamehed, kes teevad hantlite surumist lamades mingi 12-kilostega ja kui viimane kordus on tehtud, siis ülemises faasis viskavad hantlid endast eemale, nagu Ronnie Coleman oma 70-kilostega
aprill 29, 2008 at 10:00 e.l. #152289bohemianrhapsody
MemberMinu arust on naljakas, kui keegi saalis pussu laseb, hihihihiii
NOT
aprill 29, 2008 at 10:29 e.l. #152293salver
MemberSelle “peeru” teemaga meenub lähiminevikust üks juhtum, kui kord keegi raske kangiga kükkides alumises asendis pani kah meeletu käraka peeru, mille järel tõstepüksid tagant rebenesid ja mitte vaikselt vaid suht “pauguga”. Pärast seda ei tulnudki enam tõsisest trennist suurt miskit välja. No juhtub.
Teine lugu on see, kui jooksutrenazööril üks naisterahvas ilmselt hindas oma võimeid üle, tõstes lindi tempot, suurendamata aga oma jalgade kiirust. Loomulikult oli seejärel üsna vaatemänguline kukerpall lindil ja maandumine kuskil veidi trenazöörist tagapool. Haiget ta õnneks märkimisväärselt ei saanud ning seetõttu jätkus temalgi naeru kauemaks…
aprill 29, 2008 at 12:01 p.l. #152296AnitroK
MemberTeine lugu on see, kui jooksutrenazööril üks naisterahvas ilmselt hindas oma võimeid üle, tõstes lindi tempot, suurendamata aga oma jalgade kiirust. Loomulikult oli seejärel üsna vaatemänguline kukerpall lindil ja maandumine kuskil veidi trenazöörist tagapool. Haiget ta õnneks märkimisväärselt ei saanud ning seetõttu jätkus temalgi naeru kauemaks…Juhtusin analoogset asja nägema paar aastat tagasi, aga kahjuks nii hästi “jooksjal” ei läinud. Sõitis lindi pealt taha maha, siis kukkus kehaga ette lindi peale, kus käed ette üritas panna. Kahjuks aga liikuvale lindile. Lindilt sõitsid muidugi käed kohe minema ning järgmisena puutus linti nägu mille tulemusena liikuv lint rebestas tal ühe kulmu täispikkuses lahti. Üks osa kulmust põhimõtteliselt rippus silma peal.
aprill 29, 2008 at 12:19 p.l. #152299Samakamees
MemberTüüp tegi jõuõmmet . Kang polnud veel päris põlvedeni jõudnud , tuli väike toore häälega puuks ja nagu võluväel kadus kätest jõud ja kang kukkus maha
aprill 29, 2008 at 12:39 p.l. #152306Wire
MemberArendan seda “huumorit” edasi: põhimõtteliselt kui parajasti kangi kasutad ja keegi vahepeal küsib, et mitu seeriat veel teed, et ta tahaks ka, siis kõigepealt küsid kui palju ta kangile peale laduda tahab. Kui alla 100 kg, siis saadad p**** ja ütled, et tal pole sõnaõigust.
HAhaha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea arendus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.