Skip to main content

Saalid Tartus, mis oleks lahti pühap. ja esmasp.

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Saalid Tartus, mis oleks lahti pühap. ja esmasp.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Nii, tervist siinne rahvas.

Olen kindel, et te olete kursis, kas mõni jõusaal Tartus oleks homme lahti, et saaks oma esmaspäevase trenni ette ära teha, kuna esmaspäeval on riigipüha ja siis arvatavasti kõik saalid kinni. Seega ootaksin infot, kas Ujula 4 või Staadioni tänava jõusaal ( vana) on homme lahti ?

Suurimad tänud teile kõigile ette.

PS- Nõme kui jõusaalid pühade ajal kinni on. Kuigi jah kõik inimesed tahavad puhata, aga kndlasti annaks asju vastavalt korraldada.

Mkala
    Member

Statka jõukas peaks küll lahti olema – ma vähemalt loodan – kuna endal on kindel plaan sinna minna …

Aga tegelikult tahtsin siinkohal ka natuke oma pahameelt avaldada, kuna pühade ajal on tõesti Tartu linnas (kõik) jõusaalid kinni ja see on kuidagi arusaamatu. Kas tõesti siis mingi püha on mõeldud kodus istumiseks või niisama logelemiseks – ma arvan et EI !!! Loodan et sügisest asjad selles valdkonnas ikka paranevad, sest kes ikka tõsiselt asja juures on, see tahab ka oma trennigraafiku järgi saalis käia.

scorpion666
    Member

Jah pooldan samuti eelneva kasutaja ütlust, et milleks istuda kodus, kui on vaba päev ja suurepärane võimalus trenni teha. Loodan samuti, et sügisel asjad paranevad ! Ps. Helistasin muide päeval ja Ujula tänava jõusaal on pühapäeval ehk täna tavaliselt lahti, aga homse kohta jään vastuse võlgu.

Celone
    Member

Jäneserada Emajõe ääres ootab teid <_<“>

Tartu Arctic Sport Club on avatud esmaspäeval 14.00-22.00.

tiiger112
    Member

See on jah ilgelt nõme, et jõusaal kinni. Põlva jõusaal ka kinni ja värki. täna oleks just ideaalne trennipäev…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.