Rusikalöök
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Rusikalöök
- This topic has 101 replies, 35 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Belfort.
-
AutorPostitused
-
august 23, 2009 at 10:07 e.l. #214983
Anonüümne
GuestNoh 50kg naine ühe löögiga 120kg meest nokauteerimas on ikka natuke muinasjutuline. Kui selline naine on olemas, siis on see ikka omaette ime.Mina ei näe selles midagi muinasjutulist, osav treenitud naine , üks korralik löök jalaga näkku , ninaluu puruks vms ja ongi korras , kuigi jah ega selliseid palju ei leidu
august 23, 2009 at 10:33 e.l. #214992Vägivaldur
MemberMina ei näe selles midagi muinasjutulist, osav treenitud naine , üks korralik löök jalaga näkku , ninaluu puruks vms ja ongi korras , kuigi jah ega selliseid palju ei leiduKuna teema pealkiri oli käega löömisele viitav, siis mõtlesin käega löömist.
august 23, 2009 at 11:11 e.l. #215001jrx
MemberTüüpiline väärarusaam minu meelest…
Treenitud oskustega inimesel on JUST maadluses/maasvõitluses palju suurem võimalus oskusteta tugeva kolli vastu kui lüües…
august 23, 2009 at 2:09 p.l. #215022sukisuki
Membermaakivi peksa käega, kätekõverdusi tee killustikul (nukkide peal) ja joo starterit ja vaata Rocky 1 2 3 4 5 + mula vähem siin
august 23, 2009 at 3:08 p.l. #215033Toivo295
MemberTüüpiline väärarusaam minu meelest…Treenitud oskustega inimesel on JUST maadluses/maasvõitluses palju suurem võimalus oskusteta tugeva kolli vastu kui lüües…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2009 at 3:49 p.l. #215044Anonüümne
GuestKuna teema pealkiri oli käega löömisele viitav, siis mõtlesin käega löömist.Njah seda küll
“> On võimalik ka ühe rusikalöögiga tappa , ma ei usu et selleks peab mingi suur peletis olema , lihtsalt õige tehnikaaugust 23, 2009 at 4:00 p.l. #215046sukisuki
Membercapo – vana oled?
august 23, 2009 at 7:32 p.l. #215077Vägivaldur
MemberNjah seda küll
“> On võimalik ka ühe rusikalöögiga tappa , ma ei usu et selleks peab mingi suur peletis olema , lihtsalt õige tehnikaKui see nii lihtne oleks, siis oleks poksialadel ja mma’s ainult laibarada taga. Aga ei ole ju…
august 23, 2009 at 7:42 p.l. #215080tereummikust
MemberKui see nii lihtne oleks, siis oleks poksialadel ja mma’s ainult laibarada taga. Aga ei ole ju…Ma ei õigusta kuidagi Capo teooriat rusikalöögiga tapmisest, aga ei tasu unustada, et poksialadel ja mma’s võitlevad omavahel ikkagi suuremalt jaolt professionaalid, kes kaitsevad ennast löökide eest, ootavad neid ja on neiks valmistunud. Ei oska kommenteerida eriti seda rusikalöögist surnuks teemat, võib olla jah nõnda, et otse väga tugev pauk täpselt vastu nina, luu ajju sisse või midagi samalaadset. Samas usun, et taolist lööki on võimalik sooritada vaid siis, kui sihtmärk paigal seisab või hea “õnne” korral.
Vabandan juba kohe ära selle postituse eest, tean ise ka, et sellisel teemal arutleda ei ole kuigi normaalne. Aga pidin sõna sekka ütlema igal juhul!
“>I’m out..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2009 at 7:48 p.l. #215083emmimees
MemberKuigi peaks mainima, et sportlikul kaklusel on paljaste rusikate asemel miskised kindad ikkagi, on kindlasti äärmiselt raske ühe rusikalöögiga inimest tappa ..kui ta just peaga vastu kivi vms ei kuku. Kuid loodame, et nii ei juhtu
“>. Ei tea kas on tõsi või mitte, aga olen mitmelt poolt kuulnud, et Mike Tysoni löögitugevus olevat kuni 1500kg …ei tea kas lööb kolba pooleks, kuid kui sellise jõuga vastu kaela saad(palja kondise rusikaga), on kaelaluu vist küll segamini ja see head kohe kindlasti ei too
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2009 at 8:13 p.l. #215091Bonsuna
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See video ei näita ussimunnigi. Nn bodybuilder lihtsalt säästis seda kehkatsit liialt, oleks võinud kohe kui to julk selili maas juba oli vasta pääd virutada oleks asi enne lõppenud kui see halatis tsurka tal vere välja sai. Nojah, kehaehitaja oli lihtsalt liialt heasüdamlik, liiga inimene. See läks talle maksma ka võidu. VOT, tahad sellises lahingus võita ei saa hellitada.
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2009 at 8:52 p.l. #215094Vägivaldur
MemberTeoreetiliselt lihtne, praktikas mitte nii väga.
“>august 23, 2009 at 9:12 p.l. #215097Bonsuna
MemberTeoreetiliselt lihtne, praktikas mitte nii väga.
“>No mehel oli seal võimalusi küll ja rohkem, kui lõi siis ka hellitas rohkem. HEA INIMENE, rääginju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 24, 2009 at 10:06 e.l. #215145Hola Bola
MemberEndast hulga maad pikemat vastast(kaal polegi niiväga oluline) on mul raske alistada ….ei ulatu lööma igakord tema jäsemete pikkuse tõttu
“>. Ainus võimalus sellise mõnest löögist kõrvale põigates parajalt ligidale saada.. väle ja liikuv peab olema muidugi …jõud pole kohe kindlasti primaarne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui ei ulata siis pöra kehaja puusa kaasa löögiajal.
august 24, 2009 at 11:16 e.l. #215160emmimees
Memberkui ei ulata siis pöra kehaja puusa kaasa löögiajal.Seda nagunii kuid siiski puutub vastase jalg/käsi sinu puusa/keha ennem kui sina teda, kui ta samal ajal reageerida suudab
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.