Skip to main content

rusikale

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Miks Te, jõutõsteliidu president, võtate endale õiguse teist ala “maha teha”? Hinge läks mulle see jutt fitnessimeestest. Kust Te võtate endale õiguse üldistusteks?

Nende samade fitnessimeeste hulgas on ka jõutõstjaid. Nemad ja ka paljud teised jälgivad huviga jõutõstmises juhtuvat ja fännavad seda. Ei tee nad maha teist ala. Oleme ju kõik, sõltumata spetsialiseerumisest, ühed “rauarassijad”.

Piinlik võiks olla! Seda enam, et Te ei ole võtnud vaevaks ennast kurssi viia ja külastada mõnd fitnessi võistlust kasvõi Eesti piires. Ainult tögate. <_<“>

rusikas
    Member

See mida ma kirjutasin enne dopingu kasutajate kohta, ei ole mingi ennustus või minu arvamus. Need on faktid.

Tean mehi, kes ei võistle EMV-l sellepärast, et seal on dopingukontroll ja nad ei taha seda. Sellepärast võisteldakse seal, kus seda pole!

Loomulikult ei käi see kõikide kohta ja ma pole öeldnudki, et see käib kõikide kohta. Tean ka mehi kes käivad seal muude eesmärkide nimel.

Millest mul piinlik peaks olema?? Need kes kasutavad, neil peaks piinlik olema. Ma ei tea Eesti ühtegi teist ala, kus dopingu kasutajatesse nii liberaalselt suhtutakse. See on teiste kaassportlaste ja pealtvaatajate petmine.

See on täpselt samasugune pettus, nagu keegi kes võitleb juunioride klassis võltsib oma sünniaastat, et olla noorem ja saada see läbi parem koht…

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.