Leidsin siis huvitava video sellest ,kuidas ameerika mustad oma keha treenivad kasutades selleks ainult lõiatõmbamistoru ja pargi pinkke.Harjutused olevat väljamõeldud vanglates kus treenimisvõimalused on minimaalsed.Suht huvitav on vaadata kuidas fantaasiaga vennad suudavad kogu ülekeha treenida kasutades minimaalseid vahendeid. Kusjuures lõuga tõmbavad nagu muidu ilma mingi pingutuseta ja rippes jagade tõsted ei ole ka mingi probleem.Vennad ise ka suht lihaselised.Uskumatu maailm!
gad damn.. mul ei tule piale reklaami midagi ette… ootasin ligi 10 minna ..ikka ei midagi ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
gad damn.. mul ei tule piale reklaami midagi ette… ootasin ligi 10 minna ..ikka ei midagi ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul sama jama ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Terve video saab kätte sellise programmiga nagu bearshare.
ei saa ju.
tõmbasin selle programmi Bearshare 5.2.0, panin otsingusse erinevaid asju nagu ‘thug workout’ ‘ruff ryders’ ruff riders’ jne,aga ei leidnud midagi sellist.