Skip to main content

Rootsis arreteeriti liiga suurte musklitega mees

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Rootsis arreteeriti liiga suurte musklitega mees

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Autor
    Postitused
    maza
    Member

Ja mis õppeaineid te ka pakute?

Dr Balancer
    Member

Olen cambridge ülikooli doktorant. )) Aga TÕSI, “seda” ei pea tegema öösel ja täis peaga herr Bonsuna ja ma pidanudki ainult seda silmas. Lihtsalt sõpradega koos olla ja seda veidi napsusena, miks mitte? Loomulikult ei poolda ma mällerisse kaanimist. Ja on ka ju jobusid kes päise päeva ajal kainena idiootsusi korda saadavad, kõiksugu liiklushuligaanid jne…asi on ikka INIMESES kinni, mitte öistes joomapidudes!!!

Kõike paremat!

Dr Balancer

Bonsuna
    Member

Ja mis õppeaineid te ka pakute?
    Bonsuna
    Member

Olen cambridge ülikooli doktorant. )) Aga TÕSI, “seda” ei pea tegema öösel ja täis peaga herr Bonsuna ja ma pidanudki ainult seda silmas. Lihtsalt sõpradega koos olla ja seda veidi napsusena, miks mitte? Loomulikult ei poolda ma mällerisse kaanimist. Ja on ka ju jobusid kes päise päeva ajal kainena idiootsusi korda saadavad, kõiksugu liiklushuligaanid jne…asi on ikka IJIMESES kinni, mitte öistes joomapidudes!!!

Kõike paremat!

Dr Balancer

Ja on ka ju jobusid kes päise päeva ajal kainena idiootsusi korda saadavad, kõiksugu liiklushuligaanid ………………….

Täpselt nii, kõik sellised on TERETULNUD “Kalmus & Kiivikas” kasvatusasutusse!

Kui kunagi selline peaks loodama. Võiks, sest vaja oleks.

maza
    Member

Kuidas võtta…keegi ehk just igatsebki sellise õppe-asja järgi,et saaks asja.

Mis ei tapa,teeb tugevamaks

Kallis Bonsuna!

Kirjutan sulle kuna tahan avada su silmi. Miks peaks üks noor inimene öösiti ainult magamisega tegelema? Noorus on ju aeg, kus tuleb lõbutseda, elu nautida, möllu panna. Et vanas eas oleks ikka mida meenutada!!! TÕSI, kui iga jumala päev ja öö elada korraliku munga elu, magada süüa kellapealt, arenevad lihased märgatavalt paremini, Kuid!!! nii magatakse oma elu lihtsalt maha. ELU ON ELAMISEKS ((, ehk siis, elame ju vaid korra, osake elu nautida!!! Ikka parimat soovides

Dr. Balancer

No ma antud juhul tahaks kangesti vastuargumente tuua. Millega minul ja teil kõigil see noorte “läbu” assotsieerub? Noored kogunevad kellegi korteris/väljas nurga taga/klubis, ostavad suures koguses alkohoolseid jooke, joovad, suitsetavad, süstivad, mida iganes. Mõned võib-olla ainult joovad. Hommikul pooled ropsivad ja halavad, et halb on olla. Kas noorus on siis tõesti selleks? Kas muudmoodi elada ei ole siis võimalik? Kas ainult selles see elu NAUTIMINE siis seisnebki? Muudmoodi ei olegi võimalik end inimesena tunda? Ja mida te siis vanas eas meenutate sellise eluga? Seda, kuidas te end täis jõite ja teile “hullult äge oli”? Ma arvan, et vanas eas vaatate te sellele noorusele teistsuguse pilguga.

Mina ei joo, ei suitseta, ei süsti, ei käi klubides/läbudel jne. Elu naudin ma teiste meetoditega. Ma ei arva, et ma nüüd teistest kehvem inimene olen ja munga elu ma vist ka ei ela – lihtsalt on elus teistsugused prioriteedid ja eesmärgid. Ka nii on võimalik elada ja nautida.

Ja miks tänapäeval kõigil lõõgastumine just joomisega seostub? Teistmoodi ei oska?

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.