rööbaspuudel surumine: rind vs triitseps
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » rööbaspuudel surumine: rind vs triitseps
- This topic has 25 replies, 20 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
samuil.
-
AutorPostitused
-
oktoober 23, 2006 at 3:48 p.l. #8629
asdfghjkl
MemberRööbaspuudel surumine on harjutustepanga all nii rinna kui ka triitsepsi harjutuseks pandud:
rind:
http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…nk/rind/141.gif
ja sama asi ka triitsepile:
http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…ritseps/141.gif
Exrx.net lehel on samamoodi mõlema lihase jaoks see harjutus:
rind:
http://www.exrx.net/WeightExercises/Pector…AsChestDip.html
triitseps:
http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/ASTriDip.html
Mulle tundub endale, et see harjutus rinda eriti ei mõjuta, põhikoormus läheb triitsepile.
Kuidas aga teha nii, et just rind saaks selle harjutusega põhikoormuse? Kuidas täpsemalt rööbaspuudel olla, rinna jaoks?
oktoober 23, 2006 at 3:53 p.l. #93195SHOXi
Membermõjub ikka rinnale, soorita aeglaselt ja lase piisavalt alla ennast. Võid ka jalad viia endast taha poole, et oleksid kaldu rohkem. Ma arvan….
oktoober 23, 2006 at 3:56 p.l. #93197rambo vennapoeg
MemberSuurendamaks koormust rinnale, kalluta ülakeha rohkem ette ja jalad võid isegi vastu tagumikku konksu tõmmata. Mida püstisema ja sirge ülakehaga rööbaspuudel oled, seda enam teevad tööd käed.
oktoober 23, 2006 at 4:03 p.l. #93199asdfghjkl
MemberProovin lähiajal selle kallutamise siis järgi, kuigi kahtlen et triitseps saab ikkagi suurema koormuse.
sisuliselt peaks see harjutus olema ligilähedane käte-kõverduste tegemise harjutusega minu arusaamist mööda, et tuleks saavutada võimalikult selline asend, et suruks võimalikult suure kaldega ennast üles rööbaspuudelt, et siis oleks nagu püstiseistes kätekõverduste tegemine. Proovin seda kallutamist siis, kuigi jah, parem siis juba teha kätekõverdusi minuarvates.
oktoober 23, 2006 at 4:04 p.l. #93200rambo vennapoeg
MemberProovin lähiajal selle kallutamise siis järgi, kuigi kahtlen et triitseps saab ikkagi suurema koormuse.sisuliselt peaks see harjutus olema ligilähedane käte-kõverduste tegemise harjutusega minu arusaamist mööda, et tuleks saavutada võimalikult selline asend, et suruks võimalikult suure kaldega ennast üles rööbaspuudelt, et siis oleks nagu püstiseistes kätekõverduste tegemine. Proovin seda kallutamist siis, kuigi jah, parem siis juba teha kätekõverdusi minuarvates.
Eks ta nii olegi
oktoober 23, 2006 at 5:08 p.l. #93218Creek
MemberKui hoida käsi kehast eemal peaks ka aitama.
Olen kuulnud soovitust teha nii, et võtad kätega rööbaspuude siseküljelt kinni ja siis teed.
oktoober 23, 2006 at 6:45 p.l. #93235joey
MemberSuurendamaks koormust rinnale, kalluta ülakeha rohkem ette ja jalad võid isegi vastu tagumikku konksu tõmmata. Mida püstisema ja sirge ülakehaga rööbaspuudel oled, seda enam teevad tööd käed.eks ta nii ole jah, kui ettepoole kallutad siis rind ja sirgelt siis triits.
oktoober 23, 2006 at 6:46 p.l. #93236Ikkreh
MemberOngi nii et sirged käed siis on triits ja kallutades teeb rinda ka, olen ise teinud nii ja on tunda ikka et võtab rinna ka läbi
nii et järelikult mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2006 at 6:59 p.l. #93239tomster
MemberMida rohkem sa enda keha ette kallutad – st. mida rohkem maaga paralleelseks – seda enam ta rinnale mõjub. Kui korralikult teed, siis tunned, kuidas rinna ala- ja välisosad vatti saavad.
oktoober 23, 2006 at 7:08 p.l. #93240Heix89
MemberSee mis lihsgruppi antud harjutus treenib oleneb minu teada keha asendist( kallak) ja rööbaspuude laiusest.
Nt sirgem kehaasend ja kitsamad rööbaspuud treenivad rohkem triitsa, suurem kallak ettepoole või/ja laiemad rööbaspuud treenivad rohkem rinda.
Iseenesest väga hea harjutus, aga liigestele on üsna suur koormus!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2006 at 7:44 p.l. #93241Corrosion
Membernjah, viimasel ajal teen triitsa pumpa 3×10 ja lasen piisavalt alla, et oleks koormav, ent miskipärast tundub et vaikselt hakkab see harjutus kergeks jääma. Peaks rohkem seeriaid tegema?
oktoober 23, 2006 at 8:11 p.l. #93244asdfghjkl
MemberOlen kuulnud soovitust teha nii, et võtad kätega rööbaspuude siseküljelt kinni ja siis teed.Kas ma saan õieti aru, et rööbaspuude siseküljelt kinni võttes pole peopesad kokku, vaid vaatavad väljapoole? Ma pole nii kunagi proovinud, seda võiks katsetada küll siis.
oktoober 23, 2006 at 8:20 p.l. #93249PT London
Membernjah, viimasel ajal teen triitsa pumpa 3×10 ja lasen piisavalt alla, et oleks koormav, ent miskipärast tundub et vaikselt hakkab see harjutus kergeks jääma. Peaks rohkem seeriaid tegema?Oled juba proovinud lisa raskusega?!?
oktoober 23, 2006 at 8:46 p.l. #93254Mart Muru
MemberKas ma saan õieti aru, et rööbaspuude siseküljelt kinni võttes pole peopesad kokku, vaid vaatavad väljapoole? Ma pole nii kunagi proovinud, seda võiks katsetada küll siis.Ei tea jah,kuidas see mõjub..
oktoober 24, 2006 at 8:14 e.l. #93276Corrosion
MemberOled juba proovinud lisa raskusega?!?Ei ole aga kuhu ja mismoodi ma selle lisaraskuse kinnitan?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.