Ronnie Coleman tuleb lavale tagasi juba 2009…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Ronnie Coleman tuleb lavale tagasi juba 2009…
- This topic has 14 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
loll.
-
AutorPostitused
-
juuli 5, 2008 at 10:38 e.l. #14125
matti
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Sellest oli kuulda juba Pro Bodybuilding Weekly saates ja oleme sellest ka varem kuulnud.
Pärast erinevaid kuulujutte, et kaheksakordne Mr. Olympia Ronnie Coleman kibeleb lavale tagasi, otsustas flexonline.com uurida mehelt eneselt, kuidas siis ikkagi on.
„Jahh“ oli Coleman´i vastus flexonline.com´ile. Tulen tõepoolest tagasi ja teen kaasa Arnold Classicu ja võib – olla veel mõne sarnase tasemega võistluse. Või mõne suure Euroopa show. Olen Euroopas armastatud ja fännid austavad ja ootavad mind seal väga. Kaalun ka Austraalias võistlemist (Au…
juuli 5, 2008 at 10:39 e.l. #159780matti
MemberJess!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Krt ,lootsin seda salamisi,kuid see on lõpuks TÕSI
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 5, 2008 at 11:11 e.l. #159785inside14
MemberSaab näha kas on noortematest parem või ei. Huvitav mis ajast see pilt võiks olla?
juuli 5, 2008 at 1:25 p.l. #159792Kristjan-Johannes Konsap
MemberViimane kord kui ma pilte temast nägin, paistis väike massikaotus silma.
Aga ega sellistel meestel pole erilist probleemi endise vormi tagasisaamisega.
Kahju, et nooremad poisid “The big nasty”le kannaga pähe astusid aga tema parimad päevad on siiski möödas.
juuli 5, 2008 at 2:16 p.l. #159793Siim Kelner
MemberRonnie vasaku lailihase ja triitsepsi vigastus on ikka päris silmahakkav. Minu arvates teeb ta sellega vea, sest ta ei platseeruks heale kohale + tal on neid aastaid ka juba suht palju.
Siin 2008 aasta võistlejate nimekirjas on ka tema nimi sees.
august 1, 2008 at 7:39 e.l. #162024munari
MemberKui vana Ronni on ültse?
Kas keegi teab mis vanuselt Arnold lõpetas ära kulturismiga?
Kui ültse vaatata neid vanuseid ja vanu tegijaid tuleb ika motivatsiooni küll.Et päris kõrge vanuseni saab tegeleda fitness ja kulturismiga.
august 1, 2008 at 7:44 e.l. #162025Bonsuna
MemberKui vana Ronni on ültse?Kas keegi teab mis vanuselt Arnold lõpetas ära kulturismiga?
Kui ültse vaatata neid vanuseid ja vanu tegijaid tuleb ika motivatsiooni küll.Et päris kõrge vanuseni saab tegeleda fitness ja kulturismiga.
Arnoldi viimane võistlus oli 1980 Mr. Olümpia, mille ta teatavasti võitis. Ta oli siis 33 aastane.
august 1, 2008 at 7:47 e.l. #162026Raivo Piiber
MemberKui vana Ronni on ültse?Kas keegi teab mis vanuselt Arnold lõpetas ära kulturismiga?
Ronnie on 44, sündinud 13. mai 1964. Ja kirjutatakse “üldse” ning “ikka! Nii kiire sul ikka ei ole, et ei jõuaks õigekirja enne postitamist üle vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 1, 2008 at 7:54 e.l. #162027Alexander Andrusenko
ModeratorMillegi pärast mulle tundub, et Ronniel ei ole väga hea mõte uuesti lavale minna. Parem on väärikalt ja õigel ajal lahkuda nii, et temast head mälestused jäävad. Ma sügavalt kahtlen, et ta midagi erilist saavutab veel.
august 1, 2008 at 7:56 e.l. #162028munari
MemberTänud vastamast. Vabandan ,et enne postitamist üle ei vaadanud.
august 1, 2008 at 7:59 e.l. #162029munari
MemberMillegi pärast mulle tundub, et Ronniel ei ole väga hea mõte uuesti lavale minna. Parem on väärikalt ja õigel ajal lahkuda nii, et temast head mälestused jäävad. Ma sügavalt kahtlen, et ta midagi erilist saavutab veel.Aga teema oleks küll kui,võistluse kinni paneb! Mõtlen sellises vanuses. Aga kahju ,et kuskil pole pilte Arnoldi vormist kuskil nii 40 – 50 aastaselt.
august 1, 2008 at 8:05 e.l. #162031asdfghjkl
MemberKui seda “MR. OLYMPIA WINNERS” tabelit vaadata pilguga “ajalugu ning mustrid korduvad”, siis võiks arvata, et Jay Cutler võidab veel ca 4 aastat.
august 1, 2008 at 11:46 e.l. #162042Alexander Andrusenko
ModeratorMa arvan, et Ronnie tapab oma viimase tervise ära selle 2 aastaga. Kindlasti on tal võidutahe suur ja ta teab, et see on tema viimane võimalus. Ilmselt suurendab oluliselt teatud ainete koguseid, et midagigi saavutada. Mida ta saavutab, ei oska muidugi öelda… Veel suurema kõhu arvatavasti saavutab.
august 1, 2008 at 11:59 e.l. #162043Siim Kelner
MemberKui seda “MR. OLYMPIA WINNERS” tabelit vaadata pilguga “ajalugu ning mustrid korduvad”, siis võiks arvata, et Jay Cutler võidab veel ca 4 aastat.Vaevalt. Tänu poliitikale võtab ta tõenäoliselt ka selle aasta ära. Wolf, Martinez ja Heath tulevad peale. Pealegi Cutleri geneetika ei ole Olympiale sobiv.
august 1, 2008 at 12:06 p.l. #162044loll
MemberVaevalt. Tänu poliitikale võtab ta tõenäoliselt ka selle aasta ära. Wolf, Martinez ja Heath tulevad peale. Pealegi Cutleri geneetika ei ole Olympiale sobiv.ta ei v6ida see kord
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.