Skip to main content

Rõhk rinnal, treeningkava muutmine ok?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Rõhk rinnal, treeningkava muutmine ok?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    JackDaniels
    Member

Treeningkava olemas:

1 päev. JALG, RIND, BIITSEPS

2. päev SELG, ÕLG, TRIITSEPS, KÕHT

A soovin rõhku panna rinnalihase arendamisele kui teex nii:

Kava selline:

1. päev Rind + üks ylejäänutest

puhkepäev

2. päev Rind + järg ylejäänutest

jne jne

esmaspäev kolmapäev reede treeningpäevad ylejäänud puhkepäevad. Ülejäänud lihastega olen rahul, kui teeks paar kuud nii, arenevad rinnalihased?

maximus89
    Member

No see on selline rohkem üldfüüsilise konditsiooni parandamise kava, siin pole eriti mõtet panna rohkem rõhku ühele lihasgrupile.Vot tee see algajate kava ära ja kui sa tunned, et oled valmis võtma edasijõudnute kava, siis võid hakata juba vaatama kuhu rõhku panna.

gmaster
    Member

pole mõtet

see et sa seda 3x nädalas treenid, ei tähenda et see sul rohkem arenema hakkab

tähtis on puhkus, mitte trenn

tee aga ilusti tavakava edasi:)

mida rohkem sa rinnal puhata lased, seda paremini ta areneb, niiet 3x on selgelt üleliigne

inside14
    Member

Kui soovid rõhku rinnale panna siis soorita hoopis perfektselt ja proovi varieerida(igast harjutusi, kiired seerjad aeglased, superseerjad jne jne).Rinda teed siis hoia mõtet sellel ja tunnneta rinda mitte ära lihtsalt suru külmalt ja kiirelt üles.

JackDaniels
    Member

@ maximus

Jah see on üldfüüsilise konditsiooni parandamise kava, kõik toimib lihased arenevad aga rinnalihased võix teistest rohkem areneda, seega mõtlesin et kui rinnale rohkem teha areneb rind rohkem. Tunnen et on aeg rinnale rohkem rõhku panna aga selleks pole vaja ju ylejäänud kava muuta.

@gmaster

treenin rohkem aga rohkem arenema ei hakka? mida rohkem rinnal puhata lasen seda paremini areneb? :ph34r: jätan rinna treenimise yldse ära ja areneb nii mis myhin? :eek:

@inside14

juba teen nii

gmaster
    Member

@gmaster

treenin rohkem aga rohkem arenema ei hakka? mida rohkem rinnal puhata lasen seda paremini areneb? :lol: jätan rinna treenimise yldse ära ja areneb nii mis myhin? :eek:

vaimukas

usu mind, üks kord nädalas taastub paremini ära kui 3x

või siis ära usu ja tee vanaviisi edasi :ph34r:

inside14
    Member

@ maximus

Jah see on üldfüüsilise konditsiooni parandamise kava, kõik toimib lihased arenevad aga rinnalihased võix teistest rohkem areneda, seega mõtlesin et kui rinnale rohkem teha areneb rind rohkem. Tunnen et on aeg rinnale rohkem rõhku panna aga selleks pole vaja ju ylejäänud kava muuta.

@gmaster

treenin rohkem aga rohkem arenema ei hakka? mida rohkem rinnal puhata lasen seda paremini areneb? :ph34r: jätan rinna treenimise yldse ära ja areneb nii mis myhin? :eek:

@inside14

juba teen nii

Aga tsükeldamist oled proovind ? Tee mõnikord raskel mõnikord kergelt, saad ka trenni siseselt teha näiteks mõne harjutuse raskemalt ja mõne kergemalt.Ja kui sa juba nii teed nagu rääkisin siis mina küll ei tea peaks nagu igatepidi arenema ja nagu “gmaster” ütles juba, et 1x nädalas korralikult parem kui 3x. :lol:

greenu
    Member

aga tee oma põhi rinnatrenn siis esmaspäeval … enne seda on olnud 2 puhkepäeva ja seega saad rinnast suht viimase võtta …. kolmap ja reede tee oma tava trennid kui kui väga soovid siis võid redel teha ka nö kerge rinna päeva … võtad mingi harjutuse ja teed 3 seerat väiksemate raskustega kui oma põhi rinna päeval … siis on sul nädalas raske rinnapäev pärast puhkepäevi ja kerge rinnapäev lisaks …

BULDOOSER
    Member

Pakuks midagi radikaalsemat . Teed näiteks 3 trenni nädalas , üle päeva. Rinda iga trenn esimesena , üks harjutus , lamades surumine 58% maksimumist 8seeriat 6kordust , teisi tee nagu ikka , aga õla esiosa ja tricepsit ära eriti lõhu. Rinnale ainult üks harjutus, mitte mingil juhul rohkem.

1. nädal E. lamades s. 8×6 58% maksimumist

K. sama 8×6

R. sama 8×6

2. nädal E. lamades s. 8×6 60%

k. sama

R. sama

3. nädal E. 8×6 62%

K. sama

R. sama

4. nädal E. 8×6 64 %

K. sama

R.sama

See on osa 3X3 kavast , ise olen teinud . Olin alguses väga skeptiline selle suhtes , aga see töötab , mitte igavesti , aga esimesel korral kindlasti. Rinnalihas pole mul kunagi nii suur olnud , kui seda kava tehes.

gmaster
    Member

kui raskused on väiksed siis seda 6% küll tunda pole eriti

BULDOOSER
    Member

kui raskused on väiksed siis seda 6% küll tunda pole eriti

Seda sa oletad , mina olen seda ise teinud ja võin öelda , et tunned ja veel kuidas tunned.

lutsukomm
    Member

Tänan Buldooser,

arvasingi et peab kuidagi võimalik olema!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.