Roheline tee
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Roheline tee
- This topic has 99 replies, 51 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
xerox.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2007 at 4:19 p.l. #105254
zerocool
Membertees sisalduv kofeiin viib organismist minu teada kaltsiumi välja
veebruar 10, 2007 at 9:42 e.l. #105885compu
Membermul ei lähe tee mitte kuidagi kurgust alla, äärmisel juhul kuivemat sorti pagaritootega
veebruar 11, 2007 at 6:33 p.l. #106053Makaveli
MemberMitmest teelusikast päevas hakkab õunaäädikas organismile kahjulikuks muutuma – ehk kas on tervislik võtta 1 teelusikatäis õunaäädikat pärast igat söögikorda (6-7x teeusikat päevas)?
veebruar 11, 2007 at 6:37 p.l. #106054ROtter
MemberMitmest teelusikast päevas hakkab õunaäädikas organismile kahjulikuks muutuma – ehk kas on tervislik võtta 1 teelusikatäis õunaäädikat pärast igat söögikorda (6-7x teeusikat päevas)?1 tl õunaäädikat + 1tl mett lahustad leiges vees.
Aga parem ära võta.
veebruar 11, 2007 at 6:51 p.l. #106057Xero
MemberIgasugu äädikat pidi üldsegi verd kuivatama, kas see on tõsi?
veebruar 11, 2007 at 8:41 p.l. #106080isapoeg
Member1 tl õunaäädikat + 1tl mett lahustad leiges vees.Aga parem ära võta.
Miks mitte võtta?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2007 at 8:57 p.l. #106082MEE
Memberto Oldman….
vana hiinakad ja japoneesod juba e.Kr ajal kasutasid rohelist teed just nendel eesmärkidel ning ravimiseks….. ja no kui panna küsimuse ette kõik need Oldmani lingid ja “omad kogemused” siis ma kaldun ikkagi jääma seisukohale, et see aeg ja kogemus ning teadmised mis vanahiinakatel ja japoneesodel on kogunenud on autoriteetsemad kui hr Oldmani heietused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ise joon ca 1,5-2l rohelist rafineerimata teed päevas )
veebruar 12, 2007 at 5:11 e.l. #106088ROtter
Memberto Oldman….vana hiinakad ja japoneesod juba e.Kr ajal kasutasid rohelist teed just nendel eesmärkidel ning ravimiseks….. ja no kui panna küsimuse ette kõik need Oldmani lingid ja “omad kogemused” siis ma kaldun ikkagi jääma seisukohale, et see aeg ja kogemus ning teadmised mis vanahiinakatel ja japoneesodel on kogunenud on autoriteetsemad kui hr Oldmani heietused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ise joon ca 1,5-2l rohelist rafineerimata teed päevas )
Ja mis kasu sa oled saanud sellise koguse tee joomisest?
veebruar 12, 2007 at 6:25 e.l. #106090Aile
MemberJa mis kasu sa oled saanud sellise koguse tee joomisest?Vedelikku peame me tarbima. Roheline tee (oleneb valikust) on yks parimaid variante. Kirjeldatud kogus ei ole suur, kui ta sellele lisaks veel endale midagi sisse ei yrita suruda.
Mis kasu ta sellest on saanud?
Ma ytleks, et enemy n2eb terve ja aktiivne v2lja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Joogid, mis ma maha laidaks on igatsugu pakimahlad ja soft dringid aga roheline tee?? M6ni sisaldab kofeiini v2heke palju… Eks tule t2psustada, millise teega on tegu.
veebruar 12, 2007 at 6:58 e.l. #106091ROtter
MemberVedelikku peame me tarbima. Roheline tee (oleneb valikust) on yks parimaid variante. Kirjeldatud kogus ei ole suur, kui ta sellele lisaks veel endale midagi sisse ei yrita suruda.Mis kasu ta sellest on saanud?
Ma ytleks, et enemy n2eb terve ja aktiivne v2lja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Joogid, mis ma maha laidaks on igatsugu pakimahlad ja soft dringid aga roheline tee?? M6ni sisaldab kofeiini v2heke palju… Eks tule t2psustada, millise teega on tegu.
Hakkab juba arusaam tulema, et sisaldab kofeiini, mis viib luudest kaltsiumi välja.
veebruar 12, 2007 at 7:11 e.l. #106092Aile
MemberHakkab juba arusaam tulema, et sisaldab kofeiini, mis viib luudest kaltsiumi välja.Olete te ehk natukenegi psyhholoogiat 6ppinud?
On olemas erinevad suhtlustasandid. Ylalt alla, alt yles jne.
Ma ei luba sellist l2henemist!!! Isa on mul olemas (tema ka ei kasuta minuga sellist tooni).
veebruar 12, 2007 at 9:57 e.l. #106117ROtter
MemberOlete te ehk natukenegi psyhholoogiat 6ppinud?On olemas erinevad suhtlustasandid. Ylalt alla, alt yles jne.
Ma ei luba sellist l2henemist!!! Isa on mul olemas (tema ka ei kasuta minuga sellist tooni).
Mis probleem vaevab?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enda arust ma ju avaldasin kiitust heade teadmiste eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2007 at 10:27 e.l. #106120MEE
MemberMis kasu ta sellest on saanud?Ma ytleks, et enemy n2eb terve ja aktiivne v2lja
ma tänan Aile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2007 at 11:05 e.l. #108245ROtter
Memberto Oldman….vana hiinakad ja japoneesod juba e.Kr ajal kasutasid rohelist teed just nendel eesmärkidel ning ravimiseks….. ja no kui panna küsimuse ette kõik need Oldmani lingid ja “omad kogemused” siis ma kaldun ikkagi jääma seisukohale, et see aeg ja kogemus ning teadmised mis vanahiinakatel ja japoneesodel on kogunenud on autoriteetsemad kui hr Oldmani heietused
märts 13, 2007 at 1:35 p.l. #109393kuuliks
MemberKolasin siin foorumis juba ringi ja uurisin sellealaseid teemasid aga siiski teeks siis ühe üldise kokkuvõtva teema rohelise tee kohta.Kui hästi aitab roheline tee kaasa kaalulangusele?
Kui palju peaks teelehti panema 1L teele?
Mida panna tee sisse, et teel oleks parem maitse aga, et see ei takistaks kaalulangust? Siiamaani joon seda vägisi, sest maitse on ikka tõesti jube (kuigi olen proovinud mitmeid erinevaid rohelisi teesid). :S
Maitse on võrratu,kuigi esimene tass ilma suhkruta oli ka mulle vastik.Järgmine juba oli OK ja edasi nüüd joongi juba mitu kuud ilma,muidu pole kaalulanguse ajal seda mõtet mu meelest juua.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.