Ritual jõusaal 2
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Ritual jõusaal 2
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 15 years, 9 months tagasi by
R.Thompson.
-
AutorPostitused
-
mai 11, 2010 at 1:43 p.l. #21165
Anonüümne
GuestTervist,
pidin uue teema tegema, sest ei saa mingil põhjusel registreerida.
mul on plaanis minna jõusaali, kuhu oleks Mustamäelt hea minna. Hinna ja võimaluste poolest jäi mulle silma Ritual spordiklubi, ent siin foorumis pole ühtegi väga täpset arvustust selle jõusaali kohta. Niisiis sooviksingi teada, et mis tasemel on see jõusaal võrreldes näiteks myfitnessi või spartaga.
Palun mitte soovitada minna kohapeale ja ise vaadata. Pole varem jõusaalidega kokku puutunud ja ei tea masinatest mitte kui midagi.
Ette tänades, Marko
mai 11, 2010 at 1:45 p.l. #111175Raivo Piiber
MemberTervist,pidin uue teema tegema, sest ei saa mingil põhjusel registreerida.
mul on plaanis minna jõusaali, kuhu oleks Mustamäelt hea minna. Hinna ja võimaluste poolest jäi mulle silma Ritual spordiklubi, ent siin foorumis pole ühtegi väga täpset arvustust selle jõusaali kohta. Niisiis sooviksingi teada, et mis tasemel on see jõusaal võrreldes näiteks myfitnessi või spartaga.
Palun mitte soovitada minna kohapeale ja ise vaadata. Pole varem jõusaalidega kokku puutunud ja ei tea masinatest mitte kui midagi.
Ette tänades, Marko
Heh, naljamees! Kui kohale lähed, siis puutudki kokku ju ja küll kohapealne treener sulle ka soovitusi jagab. Mismoodi inimesed foorumis peaksid sulle masinate ja jõusaaliga mittekokkupuutumise teemadel nõu andma? Lisaks on seal veel ka kangid ja hantlid, mitte vaid masinad!
mai 11, 2010 at 1:59 p.l. #111173kuuliks
MemberTervist,pidin uue teema tegema, sest ei saa mingil põhjusel registreerida.
Ette tänades, Marko
Ega sa teistmoodi saagi teada kui ise vaatama ei lähe, naljatilk.
mai 11, 2010 at 2:26 p.l. #111082Ott Kiivikas
MemberMustamäelt tulles soovitan SPARTAT (Pärnu mnt 139c) suur ja tehakse veel suuremaks, head treenerid ja trenniõhkond lisaks palju rühmatrenne. vaata lisa http://www.spartasport.ee
mai 12, 2010 at 6:19 e.l. #265860Rookie21
MemberMustamäelt tulles soovitan SPARTAT (Pärnu mnt 139c) suur ja tehakse veel suuremaks, head treenerid ja trenniõhkond lisaks palju rühmatrenne. vaata lisa http://www.spartasport.eeTehakse veel suuremaks? Selle kohta sooviks küll infot veidi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2010 at 6:26 e.l. #265862Ott Kiivikas
MemberTehakse veel suuremaks? Selle kohta sooviks küll infot veidi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelinfo et läheb 350 ruutu suuremaks, kuid eks see on alles otsustamisjärgus.
mai 12, 2010 at 6:37 e.l. #265863Rookie21
MemberEelinfo et läheb 350 ruutu suuremaks, kuid eks see on alles otsustamisjärgus.Huvitav kas jõusaali osa ka suuremaks tehakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2010 at 7:19 e.l. #265864M.M.
MemberLaiendus on meil tõepoolest plaanis juuli kuus. Juurde tuleb kindlasti nii trenazööre kui kardioseadmeid. Osasid trenazööre peab kindlasti dubleerima ning samas tahame soetada ka selliseid mida veel ei ole. Ehk võimalikult palju erinevaid. Siis pole kahtlustki, et tegemist on Eesti parima saaliga igas mõttes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2010 at 9:19 e.l. #265882ants16
MemberOlen käinud rituaalis, isiklult ei meeldi. Pigem arctic sport või myfitness.
mai 12, 2010 at 9:31 p.l. #265981R.Thompson
MemberRitualis on igati tasemel jõusaal ning ujula. Mina nimetaks seda üheks Tallinna parimaks, kuid see minu isiklik arvamus. Siiski hind on suhteliselt kõrge…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.