R.I.P Michael Jackson
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » R.I.P Michael Jackson
- This topic has 143 replies, 56 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
-AJ-Styles.
-
AutorPostitused
-
juuni 29, 2009 at 3:54 e.l. #204549
daemonium
Member…ja järgmine küsimus seal loetelus oleks arvatavasti: kellest te siin teemas räägite? …Kas arutelu Jacksoni kohast popmuusikas solvab sind kuidagi?Või solvab see,et mitte kõik pea teda ainulaadseks ja enneolematuks?
Mina ntx ei ole siiamaani suutnud tuvastada,et antud teema on eksklusiivselt Jacksoni fänn-clubile …
Miks sind häirib,kui inimestel on asjast erinavad arusaamad?Kas inimese surm tähendab,et edaspidi on temast lubatud vaid positiivsed arvamused?
Kas kaastunne tähendab,et igasugune arvamusavaldus on sellest hetkest alates keelatud?
Kas ajaloolistest isikutest rääkimine on üleüldse päh – ajuhiiglastele,kes igalpool ja seni kuni pole ise lähedalt surmaga kokku puutunud, nad enamasti ei mõistagi, et miks kaasa tuntakse, kui keegi sureb – need ju kõik surnud …
Keelame ära?
Bannime ära?
juuni 29, 2009 at 7:54 e.l. #204562diddy
MemberSeda ,et sul pole mitte midagi muud teha kui siin filosofeerida? Mine tee trenni parem või midagi…
Ma ei saa aru nendest inimestest ,kes koguaeg teevad MJ maha…Milleks on vaja kulutada oma aega ,et kuskil foorumis või uudisteportaalis kommenteerides ja oma jonni ajada?
Kui sulle MJ ei meeldi võid juu vabalt selle teema rahule jätta, mõtleva inimesena peaks sa nagu aru saama ,et igal inimesel on muusika suhtes oma maitse…Mina ei näita kellegi pihta näpuga kui ta näiteks räppi või klassikat kuulab…
Minu silmis Jacko oli ja JÄÄB parimaks lauljaks ja tantsijaks, RIP.
juuni 29, 2009 at 9:00 e.l. #204576Sadist
Memberp2ris haigeks l2hevad lood .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yks r22gid preestrist ja kujudest, teised vaidlevad surma yle .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>v6iks kohe uue teema teha : VABA TEEMA
sinna v6iks igat sodi ja asju kirjutada, aga mis puutub sellese teemasse, siis parem oleks oma negatiivsed arvamused omateada j2tta .
mina pole kyll f2nn, aga kui m6ni kuulus inimene surma saab, siis on ikkagi omatlaadi kahju ja ei j22 yle kui kirjutada R.I.P
juuni 29, 2009 at 9:39 e.l. #204584Lexusl
MemberTegelikult saab ju esimestest postitustest aru, et siin on oodatud inimesed kes pidasid lugu MJ’st ja ei halvusta teda.
Ma ei saa ka aru miks on vaja siia hakata sappi loopima. Looge uus teema ja asi korras.
Tegelikult ei tunne ju meist keegi teda tõeliselt ( või on mõni kes on temaga lähedalt seotud?), ainuke asi mida me saame temas hinnata on tema muusika ja esinemine.
See mida press temast kirjutab, no sõbrad, nii targad oleme me ju ikka, et teame millest press elab.
juuni 29, 2009 at 9:40 e.l. #204585Vägivaldur
Member…ja järgmine küsimus seal loetelus oleks arvatavasti: kellest te siin teemas räägite? …Sellele küsimusele vastamiseks pole vaja olla selgeltnägija – see on pealkirjas kirjas. Endale täiesti tundmatute inimeste kogemustest rääkimiseks nagu oleks vaja.
juuni 29, 2009 at 10:38 e.l. #204599masterofceremony
MemberOlen ka kunagi Mihkli fänn olnud, oli vist ka mu esimene isiklik kassett tema oma ja ku ma ei eksi, siis albumiks oli sel ajal tutikas “Dangerous”. Käisin ka tema Eesti tuuril lava maha võtmas. Olime oma pundiga lava ees turvaalas ja vahtisime silmad punnis ja suu ammuli. Kuigi Mihkli fenomen on juba ammu ennast minu jaoks ammendanud ei saa ma ütlemata jätta, et ta oli siiski üks muusika suurkujusid ja nagu uudisteski keegi ütles, et arvatavasti ilma tema tuurita ei oleks Eestis nii suuri muusikastaare hiljem külas käinud.
Puhka rahus Wacko-Jacko

juuni 29, 2009 at 6:12 p.l. #204706Sakurai
MemberPuhaku ta rahus, kuigi ta eraelu läks veidi käes ära, oli ta oma ala tegija.
juuni 29, 2009 at 8:24 p.l. #204740inside14
MemberMida küll sellest arvata.. Michael Jacksoni fännid võtavad endilt elusid!
juuni 29, 2009 at 8:28 p.l. #204739Lexusl
MemberMida küll sellest arvata.. Michael Jacksoni fännid võtavad endilt elusid!Ütlem nii, et suurel tegijal on suured fännid.
Need olid kindlasti sellised fännid kes sõna otseses mõttes elasid MJ-le
Kellele neil nüüd elada on?
juuni 29, 2009 at 8:39 p.l. #204745Capricorn
Memberhttp://publik.delfi.ee/news/kuum/article.php?id=24282047
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 29, 2009 at 8:53 p.l. #204748daemonium
MemberSeda ,et sul pole mitte midagi muud teha kui siin filosofeerida? Mine tee trenni parem või midagi…Ma ei saa aru nendest inimestest ,kes koguaeg teevad MJ maha…Milleks on vaja kulutada oma aega ,et kuskil foorumis või uudisteportaalis kommenteerides ja oma jonni ajada?
Kui sulle MJ ei meeldi võid juu vabalt selle teema rahule jätta, mõtleva inimesena peaks sa nagu aru saama ,et igal inimesel on muusika suhtes oma maitse…Mina ei näita kellegi pihta näpuga kui ta näiteks räppi või klassikat kuulab…
Minu silmis Jacko oli ja JÄÄB parimaks lauljaks ja tantsijaks, RIP.
Ma ei ole su Jumalust maha teinud.Nii et lõpeta valetamine.
Ma ei saa aru inimestest kes mõtlevad välja oponendi argumente ja siis oma väljamõeldistega vaidlema asuvad.
Kui sulle MJ meeldib,võiksid leppida sellega,et kõigile ta korda ei lähe.
Sina näitad nimelt näpuga nende suunas,kellele su Jumalus ei meeldi ja sõimad portaalides neid,kellele ta korda ei lähe selle eest,et ei pea sinu Jumalat Jumalaks,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlev inimene sa niisiis ei ole – fanaatikud ei ole seda mitte.
Ja igasugu fanaatikud ei ütle mulle,mida,kus ja millest ma arvata tohin.
Ja trenni teen ma niikuinii,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 29, 2009 at 9:02 p.l. #204749Annika Pärtel
MemberMa ei ole su Jumalust maha teinud.Nii et lõpeta valetamine.Ma ei saa aru inimestest kes mõtlevad välja oponendi argumente ja siis oma väljamõeldistega vaidlema asuvad.
Kui sulle MJ meeldib,võiksid leppida sellega,et kõigile ta korda ei lähe.
Sina näitad nimelt näpuga nende suunas,kellele su Jumalus ei meeldi ja sõimad portaalides neid,kellele ta korda ei lähe selle eest,et ei pea sinu Jumalat Jumalaks,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlev inimene sa niisiis ei ole – fanaatikud ei ole seda mitte.
Ja igasugu fanaatikud ei ütle mulle,mida,kus ja millest ma arvata tohin.
Ja trenni teen ma niikuinii,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ole hea mees, tee uus teema, arutle ja näita seal näpuga, sest siin teemas sa püsida ei oska (teema on siis ikka jätkuvalt R.I.P., mitte üksteise kallal onamine). Kindlasti leidub lugejaid.
juuni 29, 2009 at 9:07 p.l. #204752daemonium
MemberOle hea mees, tee uus teema, arutle ja näita seal näpuga, sest siin teemas sa püsida ei oska (teema on siis ikka jätkuvalt R.I.P., mitte üksteise kallal onamine). Kindlasti leidub lugejaid.Ole hea ja näita,kus ma olen näpuga näidanud.
Minu arust vehivad siin näppudega ainult fanaatikud.
Ja ma kordan veel kord:igasugu fanaatikud ei ütle mulle,mida,kus ja millest ma arvata tohin.
juuni 29, 2009 at 9:18 p.l. #204755daemonium
Memberk6va mees .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah.
No tore on olla mitte-fanaatik,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 29, 2009 at 11:29 p.l. #204773rainisk
MemberR.I.P King of Pop
Ei olnud küll tema loomingu austaja, väga harva kui mõnda tema lugu kuulan.Tema surm oli siiski ootamatu ja halb üllatus.
Juba väikse lapsena sai vaadatud tema filmi (pealkirja küll ei mäleta) ja vaadatud tema kontserte telekast. Mitmeid-mitmeid aastaid kummitas peas legendaarse filmi Free Willy filmi lõpulaul, teadmata mis looga tegemist (siis ei olnud veel selline infoajastu, et oleks saanud kohe netist järele vaadata) kumises see laul kõrvus võib-olla oma seitse-kaheksa aastat, enne kui lõpuks sain teada mis looga tegemist.
Mõned aastad tagasi näitas TV3 kahte filmi temast, üks oli vändatud mingi reporteri poolt ja negatiivses võtmes ja teine vastuseks MJ enda poolt. Pärast filmi räägiti igal pool kui negatiivselt teda kujutati, aga minule jäi juba sellest esimesest filmist mulje temast kui siirast ja südamlikust inimesest. Lihtsalt tal endal puudus lapsepõlv ja ta tahtis selle korvata hiljem oma Neverlandi rantšo ja muude selliste asjadega. Võib öelda, et ta elas oma lapsepõlve välja täiskasvanuna.
See pedofiilia jutt on totaalne jama ju. Ta oli lihtsalt teistest nii palju erinev, et inimesed ei saanud temast aru. Üks poiss tahtis lihtsalt rikkaks ja kuulsaks saada MJ mustates ja see tal ka õnnestus. Kollane meedia paisutas üles meeletu mulli. Mõelge ise, müüb ju praktiliselt ainult negatiivne. Nähti midagi, tõlgendati seda omamoodi (loe: valesti), väiksest asjast sai suur. Nii rikuti suure staari hilisem eraelu ju. See paneb mõtlema selle peale, kui raske oleks olla ise selline gigastaar nii, et meedia sulle mingit jama külge ei poogi. Ja katsu sa seda hiljem endalt maha pesta. Selgroota, kollasest p***st läbi imbunud ajudeta idioodid, kellel puudub mõtlemisvõime usuvad ABSOLUUTSELT KÕIKE mis meediast tuleb. Nad usuks ka seda, et nad ise on nekrofiilid ja zoofiilid kui lehes niimoodi kirjutaks.
P.S keegi mainis siin, et tema käes ei ole plaadimüügi rekord, on artiste kes on müünud üle miljardi- uskuge mind, varsti tiksub ka MJ miljard täis.
P.S 2 keegi mainis, et miks tuntakse kaasa MJ-le mitte tema perele. Vaadake, lühend RIP (mida enamik postitajaid on kasutanud) tähendab Rest In Peace – Puhaku ta rahus. Imelik oleks öelda, et tema perekond rahus puhkama peab !
Natukene pikaks läks aga sellised mõtted siis seoses popikuninga lahkumisega.
Üldiselt võiks soovida ROHKEM DOLERANTSUST ! Väga igav oleks kui kõik inimesed oleks ühtemoodi !
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.