R.I.P Michael Jackson
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » R.I.P Michael Jackson
- This topic has 143 replies, 56 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
-AJ-Styles.
-
AutorPostitused
-
juuni 28, 2009 at 5:32 p.l. #204495
Vägivaldur
Membermillest? mis sulle arusaamatuks jääb. Ei ole tarvis ma arvan.Sa kirjutasid “Jacksoni mõju meelelahutustööstusele on olnud meeletu ja mitte ainult muusika valdkonnas.” Kõlab nagu suvaline sõnakõlks, samasugune nagu see lati jutt. Milline see konkreetne mõju siis on olnud? Milles see konkreetselt väljendub? Mis oleks teisiti kui Jacksonit poleks olnud?
Ma ei taha väita, et Jackson ei tõstnud latti või et tema mõju pole olnud suur. Ma tahan teada, kas te saate ise aru, millest te räägite. Milleks korrutada mingeid kulunud klišeesid, mille sisu ise ei mõista?
Mina ise paigutan M.Jacksoni kindlasti 100 popmuusikat enimmõjutanud artisti hulka, kuid esikümnesse ta minu jaoks ei mahu. Minu isiklik arvamus.
juuni 28, 2009 at 5:54 p.l. #204497vaher
MemberToo konkreetseid näiteid või kõlksutad ise samamoodi sõnu…1) Pärast teda on artistid laval rohkem tantsima hakanud, alustades Chris Brownist ja lõpetades Justin Timberlake’ga.
2) Muusikavideod. Tema oli esimene, kes tegi muusikavideod nagu need praegusel kujul on. Enne teda olid videod vaid, kuidas lauljad mikrofoni taga laulsid.
Rohkem praegu pähe ei tule, aga MTVst Jacko mälestussaadet vaadates öeldi ka, et ta oli artist, kes mõjutas kõiki muusikažanre, ta oli inimene keda võisid kuulata perekonnas kõik põlvkonnad, vanaisa, isa ja poeg koos. Palju selliseid artiste ei ole, kes igale põlvele sobiks.
Ning latt, mis tema seatud on, see latt võib kõiges olla- praegu on ta enim teeninud artist, enim kulutanud artist, enim meediakajastust saanud artist, enim plaate müünud artist, mitmed tema hitid peaksid olema edetabelites rekordeid teinud. Latte kõvasti, mida ületada.
Mina olen küll täiesti kindel, et tema on enim popmuusikat mõjutanud artist.
juuni 28, 2009 at 6:40 p.l. #204501Vägivaldur
Member1) Pärast teda on artistid laval rohkem tantsima hakanud, alustades Chris Brownist ja lõpetades Justin Timberlake’ga.2) Muusikavideod. Tema oli esimene, kes tegi muusikavideod nagu need praegusel kujul on. Enne teda olid videod vaid, kuidas lauljad mikrofoni taga laulsid.
Rohkem praegu pähe ei tule, aga MTVst Jacko mälestussaadet vaadates öeldi ka, et ta oli artist, kes mõjutas kõiki muusikažanre, ta oli inimene keda võisid kuulata perekonnas kõik põlvkonnad, vanaisa, isa ja poeg koos. Palju selliseid artiste ei ole, kes igale põlvele sobiks.
Ning latt, mis tema seatud on, see latt võib kõiges olla- praegu on ta enim teeninud artist, enim kulutanud artist, enim meediakajastust saanud artist, enim plaate müünud artist, mitmed tema hitid peaksid olema edetabelites rekordeid teinud. Latte kõvasti, mida ületada.
Mina olen küll täiesti kindel, et tema on enim popmuusikat mõjutanud artist.
Esimene, kes suudab arutleda. Hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda tantsimist ma ei oska kuidagi mõõta ja seega ka mitte kinnitada või vaielda, aga pigem populariseeris.
Muusikavideode päris pioneer ei olnud Jackson kindlasti, aga mõju oli olemas. Tema paljud muusikavideod olid lühifilmid. Muutus arusaam, et muusikavideo peab olema ainult muusika taust. Videodesse hakati investeerima. Palju seal Jacksoni otsust taga oli ja palju produtsentide, manageride – ei oska öelda.
Raha on selline suhteline mõõde kunsti puhul. Maailmas on müüdud palju rohkem rämpsu kui kvaliteeti. Kehtib mistahes elualal ja kohati ka muusikas. Seega müüginumbrid ei tähenda kellegi muusikalist headust. Eestis müüb ka enim Meie Mees ja Toomas Anni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui kedagi huvitab, siis the Beatles ja Elvis on müünud rohkem plaate kui Jackson – mõlemad üle miljardi. Jackson ca 750 miljonit. Muusika mõjutamisele ja stiilide mõjutamisele vaidlen küll vastu. Enim mõjutanud!?!? Keda konkreetselt ja kuidas? Muusika suundade tõeliselt suurtel mõjutajatel on palju kuulsaid järgijaid. Kellele on äratuntavaks muusikaliseks eeskujuks olnud Jackson? Ma arvan, et muusikalises mõttes oli Jackson selline suhteliselt eraldiseisev suurus (kui algusajad välja jätta, kus ta rohkem selle aja peavoolus ujus). Kui viitsid uurida, siis paljud popmuusika spetsialistid arvavad samuti. Samas soovitan uurida ka popmuusika ajalugu. Mingist konkreetsest artistist tehtud eluloofilm ei ole enamasti väga hea allikas. Loogiline.
Edit: kirjaviga
juuni 28, 2009 at 6:52 p.l. #204505daemonium
Member1) Pärast teda on artistid laval rohkem tantsima hakanud, alustades Chris Brownist ja lõpetades Justin Timberlake’ga.Tahad näha tanstivat artisti – vaata ntx Frank Sinatra vanu kontserdisalvestusi;no no 70-aasta vanuseid.Või Gene Kelly …
või … Dean Martin …
krt,mida Presley sinu arust laval tegi?!
Või Chubby Checkter?
Teeme nii,et edaspidi räägid ainult neis asjadest,millest midagi tead,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa arvad,et Jackson muutub selle pärast paremaks artistiks,kui sina siin lauslollusi deklareerid?
2) Muusikavideod. Tema oli esimene, kes tegi muusikavideod nagu need praegusel kujul on. Enne teda olid videod vaid, kuidas lauljad mikrofoni taga laulsid.Kas tõesti,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise mõtlesid väja või?
Vaata seda listi siin,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2009 at 7:20 p.l. #204514Peyote
Memberjah.R.I.P
kuigi ei kuulanud tema muusikat.
juuni 28, 2009 at 7:21 p.l. #204516Indrek K
MemberVõi jummal, kui haigeks see teema on läind
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :lolMeie kõigiga sarnaselt s….v, n….v, magav, sööv, joov jne. inimene on ära surnud ja nüüd pool planeeti pasundab sellest, saage no üle!
juuni 28, 2009 at 7:35 p.l. #204517uskumatu
Member.
juuni 28, 2009 at 8:14 p.l. #204528PT London
Membervägivaldur ja daemonium on uue/kõrge lati teema solkimises pystitanud!
hoiatused/postitamis keeld oleks lahe, bannimine mega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei saa aru mix siin teise kõri kallal olemine nii pop, muidugi! Eestlase lemmik lemmik toit on teine eestlane ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2009 at 8:24 p.l. #204531Annika Pärtel
MemberEks ajuhiiglasi on igalpool ja seni kuni pole ise lähedalt surmaga kokku puutunud, nad enamasti ei mõistagi, et miks kaasa tuntakse, kui keegi sureb…
juuni 28, 2009 at 8:58 p.l. #204534xintoc
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2009 at 9:24 p.l. #204538Vägivaldur
Membervägivaldur ja daemonium on uue/kõrge lati teema solkimises pystitanud!hoiatused/postitamis keeld oleks lahe, bannimine mega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei saa aru mix siin teise kõri kallal olemine nii pop, muidugi! Eestlase lemmik lemmik toit on teine eestlane ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina arutlen härra Jacksoni koha üle popmuusikas ja ei ole tema kohta nagu midagi halba öelnud. Üsna sobilik siia teemasse ma leian. Kui teema läheb sinu jaoks liiga keeruliseks, siis bänni muidugi ära (st ära loe, mis ma kirjutan).
juuni 28, 2009 at 9:26 p.l. #204539Vägivaldur
MemberEks ajuhiiglasi on igalpool ja seni kuni pole ise lähedalt surmaga kokku puutunud, nad enamasti ei mõistagi, et miks kaasa tuntakse, kui keegi sureb…Kellest või millest sa täpselt räägid? Kes on ajuhiiglane? Kes pole surmaga kokku puutunud? Ja kellele täpselt kaasa tuntakse?
juuni 28, 2009 at 9:38 p.l. #204541asdfghjkl
MemberMinuarust pole sellel thread’il siin midagi valesti. Avaldati kaastunnet, saadi uusi mõtteid-teadmisi.
Kui miski väga radikaalselt mööda oleks siin olnud, siis oleks see moderaatorite poolt ju ära korrastatud ka, ses suhtes,
minu arvates pole midagi siin valesti, teema üsna huvitav ja hariv.
Ühest välismaa foorumist lugesin samateemalise threadi alt postitust, mis kõlas umbes nii:
lapsevanemad, nüüd saate rahulikult oma lapsed õue lasta.
Tegu on superstaariga, oli ja tuleb sedalaadi ja ka teistsuguseid arvamusi, see on staari elu,
ja, see on ka internet, kus saab vabalt öelda.
Veelkord, ütlen oma nägemuse, et mina isiklikult ei näe midagi valet selles threadis siin,
minu arust kõik on ootuspärane ja ok.
juuni 29, 2009 at 3:22 e.l. #204547daemonium
Membervägivaldur ja daemonium on uue/kõrge lati teema solkimises pystitanud!hoiatused/postitamis keeld oleks lahe, bannimine mega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei saa aru mix siin teise kõri kallal olemine nii pop, muidugi! Eestlase lemmik lemmik toit on teine eestlane ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu jaoks paistab igasugune arutelu olevat üle mõistuse.Minu kaastunne.
Aga sul on õigus pöörduda administratsiooni poole ja nõuda mulle vales teemas postitamise ja sinust erineva arvamuse avaldamise eest banni nõuda.
Selgita,et õigust arvamisele omavad vaid räuskavad fanaatikud,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes teab,võib-olla sind toetatakse …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 29, 2009 at 3:35 e.l. #204548Annika Pärtel
MemberKellest või millest sa täpselt räägid? Kes on ajuhiiglane? Kes pole surmaga kokku puutunud? Ja kellele täpselt kaasa tuntakse?…ja järgmine küsimus seal loetelus oleks arvatavasti: kellest te siin teemas räägite? …
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.