R.I.P Michael Jackson
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » R.I.P Michael Jackson
- This topic has 143 replies, 56 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
-AJ-Styles.
-
AutorPostitused
-
juuni 26, 2009 at 7:43 p.l. #204237
Lexusl
MemberÜsna monotoonne ehk ühe-ülbaline lugu muidu ju see ballaad:http://www.youtube.com/watch?v=eqIYG1WPqVk
Aga see minu arvamus kõigest…
Ega jah need RNB’d ongi suht sellised.
Aga sõnum on hea.
juuni 26, 2009 at 7:53 p.l. #204242T6nis_
MemberSeriously – this is the biggest death in music since Elvis.Over 750,000,000 albums sold – I’m sure it’ll hit a billion after this. That is insanity. I think legend is kind of an understatement. 1 in 6 people worldwide buying his music makes him about as popular as Jesus.
juuni 26, 2009 at 8:28 p.l. #204254Capricorn
MemberEi olnud tema loomingu fänn (ei ütleks, et ükski tema laul kunagi mu lemmiklaulude hulka oleks kuulunud. Võibolla isegi ühte laulu meeldis mõnda aega kuulata, kuid ei mäleta mis selle pealkiri võis olla), aga siiski mingil määral soe tunne tekib kui meenutada kui 80-ndate lõpus- 90-ndate algul tema laule raadiost/TV-st kuulsin/nägin. Sel ajal tekitas imetlust pigem fakt, kui lugesin (või kuulsin) mingist edetabelist maailma tuntud muusikute rikkusest ja et tema vara väärtuseks loeti umbes 1 000 000 000 (1 miljard) USD. Tundus ikka uskumatuna kuidas muusikaga on võimalik selline hunnik kokku ajada. Siis vist vaatasingi/kuulasingi (kui raadiost/TV-st juhtus tulema, spetsiaalselt ei kuulanud) rohkem selle pilguga, et mis tema loomingus siis nii väga erilist on, et see võimaldab nii palju raha teenida. Nagu ikkagi reaalsus näitab, oli ta muusikamaailmas kõva ja kuulus tegija ning ega ikka ei usu küll, et keegi kunagi veel nii populaarseks/edukaks saab.
juuni 26, 2009 at 8:46 p.l. #204259jorsik
MemberEitea kas musta huumori jaoks on liiga vara veel? Aga viskan ikka paar nalja, mis juba liiguvad netis. Kuigi mulle ka Jacko paar lugu on ja jäävad klassikuteks, ei tähenda IMO et ei võiks musta huumorit teha. Here they come:
“Did you hear Michael Jackson is to be recycled as carrier bags? He’ll still be white, plastic and a danger to children.”
“When Farrah Fawcett got to heaven and God granted her 1 wish, her wish was for all children to be safe… so God killed Michael Jackson.”
“CNN reporting Michael Jackson died from food poisoning… Apparently he ate 12 year old nuts”
Jään ootama andunud fännide tatipritsimist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2009 at 8:51 p.l. #204260Sadist
Memberei meeldi kui tehakse nalja surma ja veel ka jumala kohta .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2009 at 9:41 p.l. #204264PT London
MemberEitea kas musta huumori jaoks on liiga vara veel? Aga viskan ikka paar nalja, mis juba liiguvad netis. Kuigi mulle ka Jacko paar lugu on ja jäävad klassikuteks, ei tähenda IMO et ei võiks musta huumorit teha. Here they come:“Did you hear Michael Jackson is to be recycled as carrier bags? He’ll still be white, plastic and a danger to children.”
“When Farrah Fawcett got to heaven and God granted her 1 wish, her wish was for all children to be safe… so God killed Michael Jackson.”
“CNN reporting Michael Jackson died from food poisoning… Apparently he ate 12 year old nuts”
Jään ootama andunud fännide tatipritsimist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Su asshole tabletid mõjuvad täiega ma vaatan!
juuni 27, 2009 at 3:21 e.l. #204277Mairomyyr
MemberEi olnud tema loomingu fänn (ei ütleks, et ükski tema laul kunagi mu lemmiklaulude hulka oleks kuulunud. Võibolla isegi ühte laulu meeldis mõnda aega kuulata, kuid ei mäleta mis selle pealkiri võis olla), aga siiski mingil määral soe tunne tekib kui meenutada kui 80-ndate lõpus- 90-ndate algul tema laule raadiost/TV-st kuulsin/nägin. Sel ajal tekitas imetlust pigem fakt, kui lugesin (või kuulsin) mingist edetabelist maailma tuntud muusikute rikkusest ja et tema vara väärtuseks loeti umbes 1 000 000 000 (1 miljard) USD. Tundus ikka uskumatuna kuidas muusikaga on võimalik selline hunnik kokku ajada. Siis vist vaatasingi/kuulasingi (kui raadiost/TV-st juhtus tulema, spetsiaalselt ei kuulanud) rohkem selle pilguga, et mis tema loomingus siis nii väga erilist on, et see võimaldab nii palju raha teenida. Nagu ikkagi reaalsus näitab, oli ta muusikamaailmas kõva ja kuulus tegija ning ega ikka ei usu küll, et keegi kunagi veel nii populaarseks/edukaks saab.Kas mitte tal polnud surres suured võlad?
juuni 27, 2009 at 6:30 e.l. #204280daemonium
Memberei meeldi kui tehakse nalja surma ja veel ka jumala kohta .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sa oled otsustanud voorumi-savoranola‘ks hakata või ,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis Jakcsonisse puutub – ei ole iial taolist muusikat kuulanud,ei kuula ja loodetavasti ei hakka iial kuulama.Inimesena teda minu jaoks ei eksisteerinud,muusikuna veel vähem.
Aga nagu ma arun olen saanud,oli hr.Jackson fanaatikute jaoks persona sacrosancta;lausa Sanctus Dominus Deus …
neile minu kaastunne.
juuni 27, 2009 at 7:39 e.l. #204286Madis232
MemberMis Jakcsonisse puutub – ei ole iial taolist muusikat kuulanud,ei kuula ja loodetavasti ei hakka iial kuulama.Inimesena teda minu jaoks ei eksisteerinud,muusikuna veel vähem.Aga nagu ma arun olen saanud,oli hr.Jackson fanaatikute jaoks persona sacrosancta;lausa Sanctus Dominus Deus …
neile minu kaastunne.
sinule, minu kaastunne; sa lihtsalt ei tea millest sa ilma oled jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2009 at 7:53 e.l. #204287Capricorn
MemberKas mitte tal polnud surres suured võlad?Viimasel ajal vist kiskus jah sinna kanti, see miljardi USD jutt oli üle 10 a tagasi.
juuni 27, 2009 at 7:55 e.l. #204290daemonium
Membersinule, minu kaastunne; sa lihtsalt ei tea millest sa ilma oled jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tean küll – muusikast,mida ma jälestan.
juuni 27, 2009 at 8:56 e.l. #204295Art73
MemberMeeletu kogus ravimeid!
juuni 27, 2009 at 11:51 e.l. #204344asdfghjkl
MemberSee Itaalia vaimulik Girolamo Savonarola pole mulel kusagilt kõrvu-silma jäänud, vikipeedia ka midagi erilsit ei räägi tema saavutustest.
Kust kohast temak ohta kuulnud-lugenud oled? Mis ta silmapaistvamad teod on olnud?
Või lihtsalt tegu rahvaluule väljendiga lihtsalt, ala, et hea tore nimi ja usklik ka, no siis saigi popiks väljendiks tollele viidata.
juuni 27, 2009 at 1:35 p.l. #204356marjasha
MemberPuhaku Kuningas rahus- minu jaoks oli ta üks andekamaid artiste üldse, polnud ühtegi laulu või muusikavideot, mis ei oleks meeldinud. Särav ja soe inimene, keda kahjuks julmalt ära on kasutatud.
juuni 27, 2009 at 1:42 p.l. #204357xintoc
Memberei taha kedagi solvata, aga kui keegi ütleb, et ta jälestab jacksoni muusikat või talle ei meeldi selline muusika, siis ma tahaks mingisugust nimekirja tema playlistist järgmine kord, kui keegi midagi sarnast öelda kavatseb.
Üldiselt selline käitumine näitab ainult silmaringi laiust. Jacksoni mõju meelelahutustööstusele on olnud meeletu ja mitte ainult muusika valdkonnas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.