Rinnaltsurumine & treening.
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Rinnaltsurumine & treening.
- This topic has 18 replies, 7 voices, and was last updated 22 years, 1 month tagasi by
hatebreed.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 1, 2004 at 9:21 p.l. #1702
chron
MemberOlen varem tegelenud mitme erineva spordialaga, neist enim maadluse ja jooksuga. Mingid kokkupuuted on ka kulturismiga. Vanust 15.
Südamehaiguse tõttu peatasin treeningud kaheks kuuks. Kuna ei tõhi väga ennast kurnata siis maadlusega taas tegelema ei soovi hakata -> sealt idee, et võiks rinnaltsurumisega tegelema hakata. Ehk keegi annaks nõuandeid kuidas alustada ning arenguga treeningut muuta. Kooli ajal on jõusaal kasutada E-R, hetkel pole jõusaali, kuid miskid agregaadid ja harjutused saab ka raskusketaste ja kangiga kombineerida.
Ehk keegi oskab anda suuna kätte…?
jaanuar 1, 2004 at 9:22 p.l. #35259chron
MemberProoviks püüdelda tipu poole…
jaanuar 1, 2004 at 10:50 p.l. #35260chron
MemberTreeningkavasse oleks vaja paigutada ka kõhulihaste treening. Kõhulihased on küll tugevad, kuid tahaks, et nad välja paistaks.
Toitumist vaadates tunduvad need kavad väga müstilised olevad, kuna kodus ja eriti veel koolis sa nii toituda ei saa. Ehk keegi annaks mingid rusikareeglid kuna ja mida syya.
jaanuar 2, 2004 at 11:05 e.l. #35261chron
MemberKehakaal kõigub 72kg kandis. Vahel rohkem, vahel vähem. Pikkus on 181cm.
Hetkel surunud olen 4×10 50kg peal. See on paras raskus, st. jõuan lõpuni ära teha, aga rohkemat ei suuda enam.
jaanuar 2, 2004 at 12:42 p.l. #35262Marek Kalmus
MemberKõht ja toitumine. Tahad, et kõhulihas paistaks välja, aga korralikult süüa ei soovi. Tahad rusikareeglit!? Seda ei ole. Sa näed täpselt niihea välja kui sa välja nägema pead sellise suhtumise juures. Miks ei ole võimalik koolis või ükskõik kus korralikult süüa? Teised hakkavad naerma? Enne sa mingit tulemust ei näegi kui sa suudad endas maha suruda selle valehäbi. Tõsi koolis sulle seda süüa ei anta mida sportlane vajaks, ammugi mitte seda mida peaks sööma jõumees või kulturist. Lahendus selline mida on kasutanud ja kasutavad kõik taolised tegelased üle maailma. Oma söök karpidega kaasa! Midagi targemat ei oska sulle keegi soovitada. Sa ei saa oma kehalt lihtsalt nõuda enamat kui sa talle annad. Oled sa sellega nõus? Kui ja siis võime ka edasi rääkida. Head uut aastat ja EDU!
jaanuar 2, 2004 at 12:46 p.l. #35263chron
MemberMa ei mõelnud seda niimoodi.
Pidasin pigem silmas ntx. profikulturistide spetsiaaldieete. Kui korralik s88k on kartulid, salat, kohupiim jne. siis ma toitun korralikult.
Lihtsalt pidasin silmas just sellist väga erilist dieeti. Sellel on kaks põhjust: 1) See läheks palju maksma 2) Õpilasel pole alati aega endale valmistada sellist toitu.
Rusikareegli all pidasin silmas, et treeninguaegade suhtes kuna süüa ning, mis aineid vaja kätte saada ja kui palju, ning mis toidust milliseid aineid saada. Seega olen sellega ikka nõus:) Head aastat Teilegi:)
jaanuar 2, 2004 at 1:00 p.l. #35264Marek Kalmus
MemberTore siis. Mõned punktid sulle järgimiseks. 1. Vähemalt 2g. valku keha kg. kohta. 2. jaga see vähemalt neljaks söögi korraks. 3. Ära jäta ühtegi toidukorda vahele. 4. Söö alati aeglaselt . 5. Toidulisadest piisab sulle kui kasutad peale trenni kohe valgujooki kus on ka 5g. kreatiini ja natuke s.vesikuid. 6. Enne trenni olgu söök vähemalt 1,5h seedinud. 6. Ära treeni ühtegi lihast üle 2x nädalas, ka kõhtu mitte. 7. Ära unusta ka aeroobset treeningut, mida varem mõistad selle vajalikkust seda kaugemale võid oma arengus jõuda. OK. Veelkord Edu ja jõudu!
jaanuar 2, 2004 at 1:03 p.l. #35265chron
MemberMõiste aeroobne treening jäi arusaamatuks ja et lamades surumises kaugemale jõuda, milliseid lihseid peaks treenima?
jaanuar 2, 2004 at 1:26 p.l. #35266Anonüümne
Guesttreenida tuleb kõiki lihaseid.
jaanuar 2, 2004 at 1:28 p.l. #35267Marek Kalmus
MemberAeroobne tr. Rattasõit , jooks, ujumine mis iganes. Vähemalt 3×30 min. nädalas. Kui oled nii noor nagu kirjutad, peaksid treenima kõiki lihaseid. Surumiseks kõige olulisemad on siiski triitseps , rind ja õla esimene osa.
jaanuar 2, 2004 at 2:26 p.l. #35268chron
MemberHarjutused pole veel päris paika pandud, aga äkki midagi sellist:
Esmaspäev Jooks 30min Rind
Teisipäev Kõht Triceps
Kolmapäev Puhkus
Neljapäev Jooks 30 min Õla I osa
Reede Kõht Rind
Laupäev Jooks 30min Biceps
Pühapäev puhkus
Kõht:
kehatõsted 4×15 raskustega (olen teinud 10kg)
jalatõsted rippes 4×15
kehatõsted ning lõpus pööre vasemale ning paremale 4×15 raskustega.
jaanuar 2, 2004 at 3:14 p.l. #35269Fle
MemberIse ma kõhulihsate trennis mingeid korduste arve paika pannud ei ole vaid teen nii palju kui jõuan ja 3 seeriat niimoodi. Siiani on mul kõik hästi, ainult ma ei tea kui õige see on.
jaanuar 2, 2004 at 3:59 p.l. #35270muc
Memberaeroobne treening on sulnadisti paigutatud! enne kangi trenni on väga halb aeg selleks, sest võtab tublisti energiat, mida läheb kangisikutamisel tarvis ja on ka veel muid halbu külgi. sobivam oleks kohe peale kangi trenni teha sul see aeroobne osa.
jaanuar 2, 2004 at 4:16 p.l. #35271rusikas
MemberSellise programmiga sa surumises küll edu ei saavuta.
Kui sa tahad max. jõudu teha ja su kava koosneb enamasti jooksust ja kõhulihastest, siis ei saa nii.
Soovitan sul kindlasti teha suur ja väike lihas korraga (näit. ühel päeval rind/triitseps, teisel selg biitseps).
Sinu vanuses ei jätaks ma kindlsti treenimata selga ja jalga.
Kõhtu võid vabalt teha 2xnädalas trenni lõpus.
Aeroobne samuti trenni lõppu.
Kirjutan pärast veel….
jaanuar 2, 2004 at 6:06 p.l. #35272chron
MemberEhk aitaksite miski täieliku treeningu kokku panna? Eesmärk oleks siis ilus kõht ja palju suruda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.