Skip to main content

> Rinnalt surumine <

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » > Rinnalt surumine <

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 137 total)
  • Autor
    Postitused
    Razard
    Member

Et siis esimesed 4 nädalat on kogu aeg 6 seeriat, aga korduste arv erinev… Ma olen siis kuu aega vastupidi teind. Heh, ega midagi, teen õieti edasi. Ei arvand tõesti, et alla 4 kordusega seeriaid tehakse.

spirit
    Member

hmm ok. kas triitsepsile tuleb ka siis kerge päev ikka kerge? mudu ei taastu vist jah?

rusikas
    Member

Razard – tuleb veel ju nädal 2×2?! Sinna võib muidugi korralikult triitsepsit otsa teha.

Spirit-mina teen teine kord natuke kergemalt.

Taastumine on jube tähtis.

Razard
    Member

Seda küll et tuleb 2×2, aga see tuleb suruda 100%-ga. Seda ei jõuakski rohkem. Ma algul tegelt mõtlesin selle peale, kumba pidi see on. Ju tundus see kerge päeva 6×2 siis tõesti liiga kerge.

renku
    Member

Küsimus esimese nädala kohta. Rääkisid, et arvestus toimub %-des. Aga kui ma jõuan selle 80 % teha rohkem, kui 2 korda esimesel nädalal, kas siis võiksin panna raskuse nii, et jõuaksin teha vaid 2 korda, näiteks 85%. Muidu ei saa ju koormust kätte (räägin just esmaspäevadest). Mõte selles, et kas panna raskus, kus jõuaksin teha nii palju kordusi, nagu seal plaanis kirjas või just väga tähtis jälgida seda %-de asja???

külaline
    Member

nüüd on enamus vist juba selle kava saanud,mina nagu alati olen viimane,oleksin kaa tahtnud seda kava,kui võimalik ehk saadaksite mullegi hanzza@hot.ee

rusikas
    Member

Ära pane, sest kava on tehtud selle järgi, mis on 100%.

SEE ON VÄGA TÄHTIS TEHA JUST NII!!

Kõigil on alguses kerge ja nii see peab olema. Kujuta parem ette,kuidas sa teed 2×2 100%-ga?!

See kava on väga täpselt tehtud, nii et ära tee rohkem.

Proffa
    Member

Kas jõu arendamise seisukohalt on selline lähenemine vale kui teha põhiseeritae lõppu veel üks pikem seeria 65% suutlikuseni

rusikas
    Member

Jõu koha pealt on see tähtsusetu. Kindlasti arendab see vastupidavust.

siimukas
    Member

oleksin ylimalt õnnelik, kui keegi mullegi selle saadaks:) siimukas@hotmail.com

Hambapea
    Member

Palun seda kava aadressile Silver117@hot.ee. Ette tänades!

Annez
    Member

kui olex võimalik,siis soovix ka seda kava mida siin jagataxe,oleksin väga tänulik…

Annez
    Member
    kertrek
    Member

Saadaksid äkki mulle ka selle rinnaltsurumise kava kert20@hot.ee

rainx
    Member
Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 137 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.