Rinnalt surumine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Rinnalt surumine
- This topic has 21 replies, 12 voices, and was last updated 15 years, 9 months tagasi by
inside14.
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2010 at 8:26 p.l. #22550
TLoorits
MemberTere!
Olen treeninud 2,5 kuud …kaalun 88,5 kg ja rinnalt surun 80 kg…
Mul selline mure et vb suruks isegi rohkem aga vasak õlg lööb tuld kui suurmaid raskusi proovin…Milles asi???
aprill 20, 2010 at 8:35 p.l. #253694inside14
MemberTere!Olen treeninud 2,5 kuud …kaalun 88,5 kg ja rinnalt surun 80 kg…
Mul selline mure et vb suruks isegi rohkem aga vasak õlg lööb tuld kui suurmaid raskusi proovin…Milles asi???
Pöördu arsti poole, saad tõese vastuse kiiremini.
aprill 28, 2010 at 6:36 p.l. #229632TLoorits
MemberKellegil pole siis olnud sellist muret???
aprill 28, 2010 at 6:39 p.l. #229633timo116
MemberVale tehnika ehk?
aprill 28, 2010 at 7:28 p.l. #229626daemonium
MemberKellegil pole siis olnud sellist muret???Juba 25 aastat on;küll parema õlaga.Anlt mismoodi see sind aitab?
Tee nagu soovitati ja pöördu arsti poole.
aprill 28, 2010 at 7:49 p.l. #229652Erkko
MemberKas sa loodad, et keegi hakkab sind siin küberneetiliselt ravima ja diagnoosi määrama ?
Üks valu õlas võib tähendada mitmeid erinevaid tervisehädasid.
Pöördu inimeste (arstide) poole, kes omavad väljaõpet ja tehnikat sinu diagnoosi määramiseks.
Tundub suht loogiline kui ise ka veidikene mõelda ?
aprill 28, 2010 at 9:54 p.l. #229498Nesatur
MemberNo kui raskuste suurenedes lööb tuld, siis on järelikult liiga raske.
Suht lihtne ja loogiline järeldus.
aprill 29, 2010 at 8:55 e.l. #229125smack
MemberTe ei mõista, kui keegi küsib foorumist abi, siis ta arvatavasti ei plaani arsti juurde minna.
Igatahes viga võib olla kehvas rühis, seega düsbilansist lihastest. Treeningkava võib olla ebaühtlaselt jaotatud, palju surumisharjutusi, vähe tõmbamisharjutusi. Võib olla kasutad liiga suuri raskusi surumiseks.
Aga enamjaolt on need kõik kokku:D
Surumisest vaja veidi aega eemale hoida ja kui teha, siis väiksemate raskustega. Võib ntx surumist asendada hantlitega surumisega. Surumise parim sõber on ette kallutades kangi/hantlite tõmbamine vastu rinda või trenazööril sama harjutus.
aprill 29, 2010 at 1:41 p.l. #228516Nesatur
MemberMinul ka tegelikult sarnane jama,
aga siiani ma olen ära kannatanud, kuigi ei tea kas tohiks.
Vahest on päris ebameeldiv, teine kord jälle vähem.
Õlga pealt vaadates on erinevust näha ka.
aprill 29, 2010 at 2:42 p.l. #228442Alexander Andrusenko
ModeratorKui miski valutab, siis järelikult ei ole asi õige ja sellega tuleb tegeleda. Põhjusi võib olla palju – nõrgad õlalihased, nõrgad stabiliseerivad lihased, igasugused liigeste põletikud, sidemete rebestused jne jne. Läbi valu tegemine ei ole veel kedagi aidanud, pigem läheb asi veel hullemaks.
aprill 29, 2010 at 5:48 p.l. #227511rait83
Membermul selline küss, et kuidas suruda, et õla esiosa pidevalt valusaks ei jääks (lihasvalu)
Tahan, et töö teeks ära rind, triitsepsid ja lailihas, aga pea alati, peale igat korralikku surumist on õla esiosa kõige rohkem valus.
aprill 29, 2010 at 6:34 p.l. #227512daemonium
MemberTe ei mõista, kui keegi küsib foorumist abi, siis ta arvatavasti ei plaani arsti juurde minna.Mõistame ikka küll.Ainult et vaevalt siin keegi hakkab neti kaudu diagnoosi panema ja ravi määrama …
aprill 29, 2010 at 8:39 p.l. #227442Alexander Andrusenko
Moderatormul selline küss, et kuidas suruda, et õla esiosa pidevalt valusaks ei jääks (lihasvalu)Tahan, et töö teeks ära rind, triitsepsid ja lailihas, aga pea alati, peale igat korralikku surumist on õla esiosa kõige rohkem valus.
Tõenöoliselt on sul õla esiosa nõrk sel juhul. Seda tuleks treenida.
aprill 30, 2010 at 7:43 e.l. #227247wtrix
MemberVahelduseks võiks lamades kangi surumise hoopis välja jätta ja asendada selle negatiivse kandega pingil hantlite surumisega vms sarnaste harjutustega. Sõnaga – tuleks leida asend, kust saab rinnalihast koormata nii, et õlg haiget ei saa. Sellise jutu pealt (õlg on valus, mis viga on) ei saa mitte keegi mitte midagi öelda. Isegi arst mitte. Seal võib olla miljon asja. Põhjus võib olla ka hoopis mõnes teises harjutuses (näiteks teatavad delta harjutused võivad õlga päris tugevalt kulutada) aga avaldub see valuna surumises.
Sestap on minu soovitused järgmised:
1. Leia harjutus rinnalihastele, mis haiget ei tee – rinnalihase harjutusi on nii palju, et kindlasti leiab sobiva kui just ei ole tegu põletikuga rinnalihase kinnitustes
2. Väldi õlaliigest ja -lihast koormavaid harjutusi. On võimalik, et õlg saab sedasi piisavalt puhkust, et taastuda
3. Mine kindlasti arstile, muidu on su jõusaalitegemised varsti läbi. Isegi kui kirurg ütleb sulle, et “pole hullu – tee vahepeal veidi kergemalt ja läheb üle”, on see igal juhul parem kui mistahes nõuanne kusagilt foorumist
Valu on organismi vahend teavitada permeest, et miskit on valesti ja midagi on vaja muuta. Seda ignoreerida on rumalus.
aprill 30, 2010 at 2:03 p.l. #226609timo116
MemberTõenöoliselt on sul õla esiosa nõrk sel juhul. Seda tuleks treenida.Kas vastupidi ei võiks olla, et õlg tugevam kui rind ning teeb surumisel suurema töö?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.