Rinnalt surumine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rinnalt surumine
- This topic has 26 replies, 18 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2010 at 9:22 p.l. #249347
laxative
Memberseleta palun ära kuidas vanus sellega seotud on, kas võistlustel siis näiteks jagatakse vanuse järgi ka veel gruppi? tundub veiderMida sa lootsid selle teemaga siis, et kolm venda ütleksid, jah, hea tulemus ja siis saad rahus magada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?jaanuar 12, 2010 at 10:15 p.l. #249374Aken
MemberVäga hea tulemus, endal täpselt samad mõõtmed, aga vanus 19. Surun vähem.
jaanuar 13, 2010 at 5:32 p.l. #249554matjusm
Memberoleneb vanusest, kaal ei mängi mingit rolli, vahet sellel kas ma kaalun 200kg ja 120kg on rasva või 70kg ja 10kg rasva, ega fucking rasvaga ei suru midagi, pikkus võib ka ennast põlema panna.. IMOkui 15-16 oled siis päris norm jep..
kunagi kaalusin 92 ja surusin mingi 100? võtsin rasva vähemaks ja 85 kilosena surusin 120 , nii et jep kaal on petlik…
Kaal otseselt mitte aga lihasmass peaks ikka küll vahet tegema sest suurem lihaks peak olema ka tugevam lihas. Miks muidu jaotatakse tõstmisvõistlustel inimesi kaalukategooriatesse ning miks jõurekordid on tohutute kappide, mitte luukerede käes?
kaalun 65kg, olen 173cm pikk ja surun max rinnalt 105kg, on see hea?
1.6x oma keharaskust ära suruda on täitsa hea tulemus. Ma ise kaalun 30kg rohkem (lihas ikkagi, ma pole mingi paksuke) kuid surun rinnalt natuke vähem.
jaanuar 13, 2010 at 5:34 p.l. #249556Jarmo Oberst
MemberKaal otseselt mitte aga lihasmass peaks ikka küll vahet tegema sest suurem lihaks peak olema ka tugevam lihas. Miks muidu jaotatakse tõstmisvõistlustel inimesi kaalukategooriatesse ning miks jõurekordid on tohutute kappide, mitte luukerede käes?1.6x oma keharaskust ära suruda on täitsa hea tulemus. Ma ise kaalun 30kg rohkem (lihas ikkagi, ma pole mingi paksuke) kuid surun rinnalt natuke vähem.
Oled 95kg-ne lihamägi ja surud alla 100kg, väga huvitav
jaanuar 13, 2010 at 5:53 p.l. #249568veikot
MemberKaal otseselt mitte aga lihasmass peaks ikka küll vahet tegema sest suurem lihaks peak olema ka tugevam lihas. Miks muidu jaotatakse tõstmisvõistlustel inimesi kaalukategooriatesse ning miks jõurekordid on tohutute kappide, mitte luukerede käes?1.6x oma keharaskust ära suruda on täitsa hea tulemus. Ma ise kaalun 30kg rohkem (lihas ikkagi, ma pole mingi paksuke) kuid surun rinnalt natuke vähem.
Päris imelik jah kui vähem surud, ise olen enam vähem sinuga ühes kaalus, surumise rekord on 165 kg, mingiks põkiks ennast sellega aga küll ei pea!
jaanuar 13, 2010 at 6:50 p.l. #249585matjusm
MemberOled 95kg-ne lihamägi ja surud alla 100kg, väga huvitav
Päris imelik jah kui vähem surud, ise olen enam vähem sinuga ühes kaalus, surumise rekord on 165 kg, mingiks põkiks ennast sellega aga küll ei pea!Ma tean et mu rinnalt surumise number just eriti suur pole (100 kg on max mida olen suutnud). Ma olen vaid 1.5 aastat jõusaaliga tegelenud (millest omakorda ligi pool oli jõusaalis kus olid ainult kuni 32kg hantlid ning seega ei saanud surumist ega teisi baasharjutusi korralikult arendada). Ning millegi pärast koguneb mul lihas meelsamini jalgade juurde kui et rinda, õlgadesse ja kätesse mis aitaksid surumise max’ile kaasa.
Ning keda huvitavad mingisugused jõu standardid, siis siin on üks huvitav kogus tabeleid: http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/…thStandards.htm
Selle järgi pole mu max’il midagi viga ning teemaalgataja paistab olevat klassifitseeritud Advanced ehk edasijõudnud treenija kategooriasse.
jaanuar 13, 2010 at 6:54 p.l. #249586RihoK2go
MemberLoomulikult jagatakse. Kas sinu arust oleks aus, kui 15-aastased võistleksid koos 40-aastastega?Aga mina surun rinnalt max 82,5 kg. Olen 25-aastane. Kas see on normaalne?
Kas ma pean siis 15-aastaste pullidega ühes kaalus olema?
Ma ei saa midagi aru
jaanuar 13, 2010 at 7:53 p.l. #249603renku
MemberJa mida see teadmine sulle annab? Tahad kiitust, et egot upitada?No vaata nüüd, mida sa siis kirjutad. Vend tuleb heast tahtest küsima teiste arvamust ja sina hakkad mingist ego upitamisest rääkima. See küsija ei julge siin enam midagi küsida, kui kohe peale lendad. Kas seda sa soovidki?
jaanuar 13, 2010 at 7:57 p.l. #249604Sakurai
MemberNo vaata nüüd, mida sa siis kirjutad. Vend tuleb heast tahtest küsima teiste arvamust ja sina hakkad mingist ego upitamisest rääkima. See küsija ei julge siin enam midagi küsida, kui kohe peale lendad. Kas seda sa soovidki?Täiesti haigemaja jah, üldse mingit viisakust inmeste vastu ei ole.
jaanuar 13, 2010 at 8:23 p.l. #249622Arthas
MemberTegelikult jäi veel mainimata, et oluline oleks teada ka kaua sa treeninud oled? Teades ainult sinu pikkust, kaalu ja vanust, teeks mina sellise kokkuvõtte: kehakaalu arvestades korralik tulemus, samas ega sa selle kaalu juures teab mis pikk ka ole, nii et mingil määral peaks lihast ka olema, lisaks peaks suht lühikesele kasvule ka surumisteekond suhteliselt väike olema, mis jälle omakorda lihtsustab mõnevõrra surumist. Ja kui sa mainid, kaua sa treeninud oled, siis läheb su küsimusele vastamine veel lihtsamaks.
PS! Renkul on õigus – mehi motiveerib ikka kiitus, mitte muu!
jaanuar 13, 2010 at 9:06 p.l. #249641karlhannes
Membertee spordiarsti juures tesid ära , siis tema ütleb kas oled tubli või mitte !
jaanuar 13, 2010 at 9:18 p.l. #249647Alexander Andrusenko
ModeratorNo vaata nüüd, mida sa siis kirjutad. Vend tuleb heast tahtest küsima teiste arvamust ja sina hakkad mingist ego upitamisest rääkima. See küsija ei julge siin enam midagi küsida, kui kohe peale lendad. Kas seda sa soovidki?Komplimente nurumas käia on päris lame – eriti siis, kui inimene ei taha kuulda tõtt, vaid ainult kiitusi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.