Rinnalt surumine.
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rinnalt surumine.
- This topic has 40 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2009 at 7:07 p.l. #224604
BRIKI
MemberIkka on:D alguses kui käima hakkasin lasin kuskile kõri juurde jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ei no nüüd oskan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega ma päris üksi ka seal ei käi:DMa arvan, et peaksid igaks juhuks laskma mõnel treeneril või asjaosalisel kes jõutõstmisega tõsisemalt tegelevad oma surumis asendi üle vaadata. Ma ise ei tegele sellega otseselt aga käin vastavas trennis ja tean, et õiges asendis võib peituda võti paremate tulemuste poole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 7:08 p.l. #224606maxcar
MemberMa arvan, et peaksid igaks juhuks laskma mõnel treeneril või asjaosalisel kes jõutõstmisega tõsisemalt tegelevad oma surumis asendi üle vaadata. Ma ise ei tegele sellega otseselt aga käin vastavas trennis ja tean, et õiges asendis võib peituda võti paremate tulemuste poole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>asend peaks mul pmst õige olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 7:11 p.l. #224608BRIKI
Memberasend peaks mul pmst õige olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsal väike soovitus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ise olen päris palju harjutusi enda arvates õigesti teinud, kuid hiljem ikka selgunud, et mingi väike nõks ikka valesti. Peale õiget sooritus tunne kohe teine.oktoober 5, 2009 at 7:15 p.l. #224609oktoober 6, 2009 at 5:01 e.l. #224655tereummikust
MemberSa arvad, et see vend saab midagi inglise keelest aru w? Las ma selgitan:
KUidas saada rinnalt kiiresti jõudu juurde tahaks maksimumi üless viia aga mingid kindlad harjutused mis anavad juurde? ja kas 3×3 tuleb kiiresti jõudu juurde? Kaalu ei tahaks sellejuures tõsta.oktoober 6, 2009 at 3:45 p.l. #224838Erkko
MemberKellel janu, sellel jalad !
oktoober 6, 2009 at 6:13 p.l. #224881maxcar
MemberSa arvad, et see vend saab midagi inglise keelest aru w? Las ma selgitan:Miks ma ei peaks inglise keelest aru saama irw?
oktoober 7, 2009 at 8:13 p.l. #225273Paul.K.
MemberKohe kindlasti annab surmisel ÕIGE tehnika vägaväga palju juurde.Samuti ka varustus. Kui ei ole surumise tehnika eriline eksperst võta/otsi kaasa keegi kes teab ja jagab asja korralikult.Vale tehnikaga ei jõua mittekuskile kui siis vaid enda vigastamiseni. Ei näe mittemingit mõtet koguaeg maksimuumi proovimiseks ehk naistele läheb see peale küll aga peab ka mõtlema enda ajudega.Ma saan öelda,et mees on tugev siis kui on kükk,jõutumme ja surumine heade tulemustega.
Ise kaalun muidu 59kg hetkel ja praegune maksimuum on kordustega 70×5.SURUMISES plaan jõuda 100+ 5 kuuga
oktoober 7, 2009 at 8:42 p.l. #225281emmimees
MemberMis krdi varustust seal vaja on? randmesidemed ok aga muu küll out…
oktoober 8, 2009 at 5:05 e.l. #225304-renku
Membersurumise asend paika ja tulemused kasvavad , ise olen sammuti 15 ja eilses trennis tegin siis 80×7 ja kaal hetkel 67
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2009 at 5:06 e.l. #225305tereummikust
MemberSee Kaido rinnalt surumise projekt on päris huvitav, endalgi see olemas koos kolme erineva tema koostatud kavaga. Kahjuks küll hetkel seisavad nurgas ja ootavad aegu, kui neid tõsisemalt vaja hakkab minema, ehk siis treeningufaasi, kus raskused enam kohe üldse enda nõuga suureneda ei taha enam.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.