Skip to main content

rinnalt surumine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » rinnalt surumine

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    kr28
    Member

nimelt siis kas kui jalad tõsta pingli peale erinevalt siis neid lihtsalt tavalises asendis hoides on ebakorrekte surumine või läheb ka selline arvesse ?

oss
    Member

Kus läheb arvesse?

kr28
    Member

nimelt siis kas kui jalad tõsta pingli peale erinevalt siis neid lihtsalt tavalises asendis hoides on ebakorrekte surumine või läheb ka selline arvesse ?

no ytleme näiteks võistlustel siis, aga ka yleyldiselt et kas on korrektne nii või vale kas jalad peavad tingimata maas olema või võib ka jalad pingil suruda.

kuna viimasel ajal on nii mugavam tundunud.

Võistlustel peavad jalad maas olema. Maas peab olema terve tald, kannad ei tohi tõusta. Kui jalad on pingi peal, siis sa ei jõua suruda. Kui eesmärgiks on surumise rekord, siis peavad jalad kindlasti maas olema.

Ja kui sul on mugavam teha nii, et jalad ei aita suruda, siis on sul täiesti vale tehnika. Nii ei olegi võimalik eriti suruda. Suur osa jõust just tulebki jalgadest.

kr28
    Member

Võistlustel peavad jalad maas olema. Maas peab olema terve tald, kannad ei tohi tõusta. Kui jalad on pingi peal, siis sa ei jõua suruda. Kui eesmärgiks on surumise rekord, siis peavad jalad kindlasti maas olema.

Ja kui sul on mugavam teha nii, et jalad ei aita suruda, siis on sul täiesti vale tehnika. Nii ei olegi võimalik eriti suruda. Suur osa jõust just tulebki jalgadest.

ok võistluste osas ei vaidle vastu sest seda ma kysisingi et kas võib, aga väide et jalad pingi peal ei jõua suruda on vale, ma surun rohkem jalad pingi peal kui jalad maas ja mitte et ma jalgasid ei kasutaks nii , vastupidi jalgadega surun täiest jõust vastu pinki, kuna ma olen mõne aja surunud nyyd jalad pingi peal ja meeldis nii rohkem ja proovisin jalad maas uuesti ja jõudsin vähem, seega tekkiski kysimus et kas on ebakorrektne jalad pingil ja kas see et jalad maas jõuan vähem lykata on vaid harjumusest jalad pingil lykata ja et harjumatu jalad maas jälle lykata või milles asi.

Olen 28 a vana, kaalun 78 kg ja mu surumisrekord on 141kg, nii et algaja ei ole aga lihtsalt tekkis kysimus ja otsustasin nõu kysida kuna ma võistlustel pole käinud.

ja kui jalad paned pingile ja tõmbad sääred võimalikult reite vastu saab jalgade jõudu nagu mulle vähemalt tundub oluliselt rohkem kasutada kui jalad maas, eriti kui on nahkpink ,siis ei teki ka libisemist.

aga kui keegi veel teab rääkida midagi siis oleks tore ja aitäh vastamast

Ma olen täiesti kindel, et kui sa jalgu õigesti rakendada oskaksid, suruksid 20kg rohkem.

Capricorn
    Member

Varem ei mõelnud eriti selle peale, aga kui hiljuti oli selline juhus, et järgmisel päeval peale jala tagaosa treenimist oli kõva surumise päev (tuli rekordseeria ja ka abs. rekord), siis sain aru küll. Nimelt siis reie kakspea kiskus jõhkralt krampi, seeria tegemise ajal ühe jala oma ja rekordi surumisel teise jala oma. Muidu oli tunne, et üldsegi mitte võimatu ei oleks ka 2,5 kg rohkem ära suruda, aga jalgade pärast jäi see sel korral proovimata.

ristokru
    Member

Ma olen ka proovinud viimased korrad nii suruda, minumeelest tunnetab niimoodi rohkem rinda aga jah nii ei suru rekordeid.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.