Skip to main content

Rinnalt surumine

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rinnalt surumine

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    Aken
    Member

Ei ole asi nii hull. Lihtsalt mõtlesin, et äkki on tehnika vale, kui õlaesiosa ka järgmine päev tunda on. Kindlasti on süüdi see, et eile lisasin lamades surumise raskust.

tonn999
    Member

e-ee …

vaatamata sellele,et ka endal on samalaadne kogemus õla puhul olemas,ma taolist “ravi” siiski ei propageeriks nii väga.

Tulemus võib ka vä-ää-ga ‘ull olla,

Aken
    Member

Mõtlesin seda, et koos rinna lihasega oli järgmisel päeval tunda ka seda, et õla esiosa on ka trenni saanud. Mingit vigastust ega midagi sellist ei ole, lihtsalt tundsin huvi kas rinnalt surumisega õige tehnika juures saab ka see õla lihas koormus. Ju ta nii ongi.

TANK
    Member

Nimelt suutsin mina oma õlad valutama saada just õlgu treenides…

Sain pingil istudes (eest, mitte kuklatagant) surumise tulemuseks 10x95kg ja tahtsin saada ilusa ümmarguse 100 täis…

aga tulemuseks jäigi 8×100 ja pidin lõpetama õlavalu tõttu…. ja siiani pole suutnud suruda 10x 100kg istudes

LB
    Member

Mul eelmine trenn kui rinda tegin hakkasid õlad valutama ja kuidagi väga läbi läksid vms. varem mitte kunagi pole olnud sellist asja ja ma suht 1 aasta käinud jõukas. Keegi teab mis võis olla viga vms et õlad niimoodi valutama hakasid ? trennituju kadus täiesti ära nii …

eintsius
    Member

Mul eelmine trenn kui rinda tegin hakkasid õlad valutama ja kuidagi väga läbi läksid vms. varem mitte kunagi pole olnud sellist asja ja ma suht 1 aasta käinud jõukas. Keegi teab mis võis olla viga vms et õlad niimoodi valutama hakasid ? trennituju kadus täiesti ära nii …
    LB
    Member

ei tea kas just ylekoormus kuna ma just puhkasin 2 päeva … ja vel kreatiin ka all mis peaks kiirendama seda taastumist ju :S aga ma tegin selle artikli j2rgi ka et selg oli ylevalpool vms ja käed küünardest laiali.

eintsius
    Member

Ma ei mõlenud väsimust, vaid lihasele ülekoormus, nagu vigastust tekitav ülekoormus.

Kui muutsid käte laiust, siis muutus ka õlgades kormusolukord. Arvatavasti mõni nõrgem piirkond sai ülekoormust.

LB
    Member

okeei saan aru tänks vastamast… rinnad annavad tunda kyll et korralikult vatti on saanud.

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.