Rinnalt surumine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rinnalt surumine
- This topic has 24 replies, 14 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
oss.
-
AutorPostitused
-
aprill 11, 2008 at 12:35 p.l. #149735
EvilClown
MemberÜles ja Alla sirgelt . Kaldpinnal vastu ülaosa horisontaal pingil, aga rohkem rinna kesk ja alumisele poolele.Alumisele ikka jah, master on natuke puusse pannud………
aprill 11, 2008 at 4:08 p.l. #149757oss
Membertahtsin küsida et kuidas oleks parem suruda kui treenid lihasmassi jaoks ja jõudu ka ikka vähe, kas püramiidis(nt:55,60,65kg) või siis lihtsalt seeriaid ühe raskusega?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarnane küsimus ka minul: millistel juhtudel püsida rinnalt surumist tehes terve seeria ühe raskuse juures? Kas lihasmassi tehes ei tohiks muuta raskusi seeriate vahel?
aprill 11, 2008 at 9:04 p.l. #149809Alexander Andrusenko
ModeratorSarnane küsimus ka minul: millistel juhtudel püsida rinnalt surumist tehes terve seeria ühe raskuse juures? Kas lihasmassi tehes ei tohiks muuta raskusi seeriate vahel?Tohib. Igatemoodi tohib. See, kuidas kellelegi paremini mõjub, on individuaalne. Proovi mõlemat. Võib ka kombineerida.
aprill 11, 2008 at 9:35 p.l. #149816madis220
Membertsitaat:kang peaks liikuma kõrvalt vaadates otse üles-alla…..
Kui eesmärk on suruda palju siis tehnika poolelt kang peaks liikuma otse alla ja siis õrnalt ettepoole(pea poole) surudes…siis peaks kergem olema suruda näiteks võistlustel…
mai 31, 2008 at 6:10 p.l. #156155frantic
MemberKui ma tavaliselt jõusaalis ringi vaatan ,kuidas vanemad ja kogenumad rinda teevad ,siis pole kunagi näind et mõni mess ilma sillata teeks.Ise teen ka sillaga…aga teen vist valesti siis ve? kui mul eesmärkiks on rinnalihas võimalikult suureks saada..mitte võimalikult palju yles lükkata..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2008 at 6:12 p.l. #156156undisputed
MemberKui ma tavaliselt jõusaalis ringi vaatan ,kuidas vanemad ja kogenumad rinda teevad ,siis pole kunagi näind et mõni mess ilma sillata teeks.Ise teen ka sillaga…aga teen vist valesti siis ve? kui mul eesmärkiks on rinnalihas võimalikult suureks saada..mitte võimalikult palju yles lükkata..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt täpselt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2008 at 6:14 p.l. #156157oss
MemberSiiski, kui ilma sillata viimase korduse ajal kang üles ei lähe, võta sild abiks!
mai 31, 2008 at 6:14 p.l. #156158Alexander Andrusenko
ModeratorSillaga – st. tagumik õhus?
A miks sa arvad, et tagumik peab õhus olema, et lihas kasvaks? Sul jääb pool tööd tegemata nii.
mai 31, 2008 at 6:18 p.l. #156160Alexander Andrusenko
ModeratorSiiski, kui ilma sillata viimase korduse ajal kang üles ei lähe, võta sild abiks!Kõige parem ja ohutum on siiski paluda kedagi, kes julgestaks. Või treenida koos treeningpartneriga. Aga jah, hädaolukorras võib silda vaja minna. Ise olen end niiviisi harjutanud, et mul ei tekigi mitte kunagi tahtmist tagumikku üles tõsta. Kes võistlemas käivad, nende jaoks on see väga oluline. Muidu juhtub see, et nii, kui veidi raskemaks läheb, kohe on tagumik õhus ja katset ei loeta. Paljudel meestel on see probleem, kes on harjunud viimastes kordustes silda tegema.
mai 31, 2008 at 7:46 p.l. #156171oss
MemberSillaga on umbes sama nagu varastamisega. Vahel võib vahelduseks teha, et saaks suuremaid raskusi kasutada ja egot pumbata.
Ma mõtlesin seda, et kui viimast kordust ilma sillata sooritada ei jaksa, pole mõtet kangi alla lasta vaid võiks silla abil raskuse üles punnitada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.