Rinnalt surmine ei arene
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rinnalt surmine ei arene
- This topic has 51 replies, 22 voices, and was last updated 18 years, 8 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
juuni 7, 2007 at 3:11 p.l. #117058
jrx
MemberLihas ei loe kordusi.
juuni 7, 2007 at 3:24 p.l. #117059rainisk
Memberet siis teha üle päeva trenni? Ja sama kava vast sobiks veel? Aga millised raskused umbes siis ikkagi valida? Ja millised toidud oleks need mis just kasu ei too?Ootad, et keegi seletaks sulle kogu toitumise paari lausega ? Siin lehel on palju artikleid ja teemasid, uuri terviseks!
juuni 7, 2007 at 3:28 p.l. #117060Tarts5
Memberojaa
Et siis ei tohi süüa burxi ja friikaid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 7, 2007 at 3:37 p.l. #117062gmaster
Memberojaa
Et siis ei tohi süüa burxi ja friikaid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 7, 2007 at 4:57 p.l. #117070daemonium
Memberojaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et siis ei tohi süüa burxi ja friikaid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Konkreetselt sinu puhul on kõige kahjulikum mittesöömine,
juuni 7, 2007 at 9:32 p.l. #117096Tarts5
Memberokei, ju ma siis hakkan jubedalt liha jms jubedalt näost sisse ajama

Igatahes tänud! Eks ma nüüd siis treeni vähe teistmoodi ja ehk tuleb ka parem tulemus
juuni 8, 2007 at 6:25 e.l. #117100kouts
Membermõned soovitavad siin sulle treenerit, aga seda pole alati vaja.ma olen ka 16.a jõukas olen käinud 9kuu algas,rinnalt lükkan 85kg ja kaal 59kg ja mitte ühtegi treenerit,aga samas peab alati vaatama sinu treeningu puhtsust, proovi rohkem raskemat raskustega teha siis lihas harjub raskustega.
juuni 8, 2007 at 6:58 e.l. #117101eintsius
Memberaga milliseid raskusi tuleks minu puhul suruda. Eriti nagu valikut ple aga ..Tahad jõudu üldiselt arendada, siis vahemik 6…8 kordust on hea. Kui on kiire asjaga, siis 3…5. Muidugi viimase harrastamisel on päris hea võimalus vigastada saamiseks.
Kiire jõu arengu jaoks on põhiline see, et iga seeria pingutad nagu sellest sõltuks sinu elu. Siin on oluline see, et teed ühe korduse rohkem kasvõi vale tehnikaga, aga peaasi et teed – viid lihase viimase piirini. Kindlasti ei tähenda eelmine lause seda, et tehnika ei ole oluline – tehnikaga võib sohki teha trennis, aga mitte niipaju, et see harjumuseks saab(see maksab hiljem kätte tulemuste arvelt).
Surumise arendamiseks keskendu lisaks eesmiste õlalihaste ja triitsepsi treeningule. Triitsepsit tuleks treenida sama intensiivselt kui surumistki. Seal on tohutult potensiaali peidus.
juuni 8, 2007 at 9:21 e.l. #117107cvtec
Membermul ka vahepeal lamades surumine ei arenenud…vahel oli tunda isegi arenen allapoole,kuigi tegin korra nädalas surumist…Rääkisi saalis ka mõnele probleemist ja soovitati käte asendit muuta.Mina panin käed peopesa võrra laiemini ja nädal hiljem oli juba surumine palju jõulisem.Ennem seda jäi selline mulje magu ei kasutaks kogu jõudu ära aga käte asendit muutes see tunne kadus…
Võid proovida äkki aitab.
edu
juuni 8, 2007 at 3:51 p.l. #117124Tarts5
Memberaga milline see käte õige asend siis olema peaks
juuni 8, 2007 at 4:15 p.l. #117125halfbeer
Memberaga milline see käte õige asend siis olema peakshttp://www.bodybuilding.com/fun/drryan37.htm
Siin on käte asendist ka juttu.
juuni 9, 2007 at 4:30 e.l. #117149Archangel
Membermul ka vahepeal lamades surumine ei arenenud…vahel oli tunda isegi arenen allapoole,kuigi tegin korra nädalas surumist…Rääkisi saalis ka mõnele probleemist ja soovitati käte asendit muuta.Mina panin käed peopesa võrra laiemini ja nädal hiljem oli juba surumine palju jõulisem.Ennem seda jäi selline mulje magu ei kasutaks kogu jõudu ära aga käte asendit muutes see tunne kadus…Võid proovida äkki aitab.
edu
Sinu puhul tegi triitseps enamuse tööst. Niipea kui haarde laiemaks võtsid, hakkas enamuse tööst tegema rinnalihas. Rinnalihas kui suurem ja tugevam lihas, jõuab enamike inimestel palju suuremate raskustega hakkama saada.
Paljud treenivadki surumist sellise tehnikaga milles liiga suur koormus jääb triitsepsi kanda. Siis tehakse samal või teistel päevadel rämedalt triitsa veel peale ja kokkuvõttes ongi ületreening. Ning surumise tulemus hooopiski langeb. Siis tehakse veelgi rohkem triitsepsile trenni kuna arvakse, et asi on selle taga kinni – ja sinna see surumise tulemus jääbki.
Siin loeb tehnika päris palju.
Edu!
juuni 9, 2007 at 4:59 e.l. #117150daemonium
MemberEelmise jutuga täiesti nõus.Kõigepealt tuleks omandada õige tehnika.Ja just sellepärast on algajale vaja TREENERIT.
juuni 9, 2007 at 9:04 e.l. #117155eintsius
MemberSinu puhul tegi triitseps enamuse tööst. Niipea kui haarde laiemaks võtsid, hakkas enamuse tööst tegema rinnalihas. Rinnalihas kui suurem ja tugevam lihas, jõuab enamike inimestel palju suuremate raskustega hakkama saada.Paljud treenivadki surumist sellise tehnikaga milles liiga suur koormus jääb triitsepsi kanda. Siis tehakse samal või teistel päevadel rämedalt triitsa veel peale ja kokkuvõttes ongi ületreening. Ning surumise tulemus hooopiski langeb. Siis tehakse veelgi rohkem triitsepsile trenni kuna arvakse, et asi on selle taga kinni – ja sinna see surumise tulemus jääbki.
Siin loeb tehnika päris palju.
Edu!
Ainult triitseps väsimuse taga see kinni ei ole. Kui max langeb, siis on üldine energia otsas ja/või närvisüsteem kurnatud. Kitsa haardega surumisel ei ole asi mitte ainult triitsepsis kinni, vaid eesmised õlalihased teevad samapalju tööd. Tihti peale on keskmisel jõusaali fännil just õlalihased nõrgad.
Enda kogemustest ütlen, et 80% surujatest suruvad laia haardega ja 20% kitsa haardega. Arengu kiiruselt on alguses kitsa haardega surujatel eelis:triitsepsi ja õlalihaste väljaarendamine on lihtsam kui rinnalihastel. Laia haardega surudes on eeliseks see, et triitsepsi ja õlalihaste hetkeline vorm ei mõjuta nii palju tulemust, numbrid on stabiilsemad. Laia haardega surudes on õlalihasel suurem koormus ning samuti randmetel.
Ise surun kitsalt – natuke laiema haardega, kui on õlgade laius.
juuni 9, 2007 at 9:30 e.l. #117157aries
Membermida laiem haare, seda rohkem rinda peaks treenima, mdia kitsam, seda rohkem piitsepsi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.