Rinnalt surmine ei arene
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rinnalt surmine ei arene
- This topic has 51 replies, 22 voices, and was last updated 18 years, 8 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
juuni 7, 2007 at 7:04 e.l. #117026
Tarts5
Memberaga milliseid raskusi tuleks minu puhul suruda. Eriti nagu valikut ple aga ..
juuni 7, 2007 at 7:36 e.l. #117027hyperjunkie
Memberkui sa 5 päeva nädalas treenid, siis võib 1 põhjus olla ületreenitus. keha ei taastu. rinnalt surumisest niipalju, et soorita harjutus õige tehnikaga. igasugu sillas ja põrkega ja muud poolikud variandid sind ei aita. ise teen seerias 8 kordust. samas mõned räägivad, et jõudu tuleb jubedat moodi, kui teha 15-20 kordust seerias. inimesed on erinevad. aga kui tahad konkreetselt jõudu, siis vist peaks tegema mingi 4-8 kordust seerias. raske on midagi soovitada, inimeste lihased ja ainevahetus jne on nii erinevad. kõige tähtsam on toitumine, tastumine ja treeningu järjepidevus. edu.
juuni 7, 2007 at 8:10 e.l. #117031Andree
Memberkui sa 5 päeva nädalas treenid, siis võib 1 põhjus olla ületreenitus. keha ei taastu. rinnalt surumisest niipalju, et soorita harjutus õige tehnikaga. igasugu sillas ja põrkega ja muud poolikud variandid sind ei aita. ise teen seerias 8 kordust. samas mõned räägivad, et jõudu tuleb jubedat moodi, kui teha 15-20 kordust seerias. inimesed on erinevad. aga kui tahad konkreetselt jõudu, siis vist peaks tegema mingi 4-8 kordust seerias. raske on midagi soovitada, inimeste lihased ja ainevahetus jne on nii erinevad. kõige tähtsam on toitumine, tastumine ja treeningu järjepidevus. edu.sild ja põrge ei aita????
ja veel kuidas aitavad kui oskad neid kasutada.
juuni 7, 2007 at 8:20 e.l. #117033daemonium
Memberkui sa 5 päeva nädalas treenid, siis võib 1 põhjus olla ületreenitus. keha ei taastu. rinnalt surumisest niipalju, et soorita harjutus õige tehnikaga. igasugu sillas ja põrkega ja muud poolikud variandid sind ei aita. ise teen seerias 8 kordust. samas mõned räägivad, et jõudu tuleb jubedat moodi, kui teha 15-20 kordust seerias. inimesed on erinevad. aga kui tahad konkreetselt jõudu, siis vist peaks tegema mingi 4-8 kordust seerias. raske on midagi soovitada, inimeste lihased ja ainevahetus jne on nii erinevad. kõige tähtsam on toitumine, tastumine ja treeningu järjepidevus. edu.Inimesed on erinevad jah.Aga NII suuri erinevusi nüüd kah ei ole,et kiiruslikku vastupidavust treenides jõudu hirmsat moodi lisandub,

Foorumis rinnalt surumise treenimisest küllalt juttu olnud,lisaks on siin abi andmas ka ala Eesti parimad …
Ehk siis,ei maksa individuaalsega liiale minna ja jagada soovitusi seinast seina;välja tuleb ju jama,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 7, 2007 at 8:27 e.l. #117034UmbIsik
Membersild ja põrge ei aita????ja veel kuidas aitavad kui oskad neid kasutada.
Sa ühes teises teemas kirjutasid, et teed ühe korra nädalas põrkega ja teise korra ilma. Kas see, mida sa põrkega teed on nn kiire surumine (Dynamic Effort)?
juuni 7, 2007 at 8:53 e.l. #117036Tarts5
Memberet siis teha üle päeva trenni? Ja sama kava vast sobiks veel? Aga millised raskused umbes siis ikkagi valida? Ja millised toidud oleks need mis just kasu ei too?
juuni 7, 2007 at 9:21 e.l. #117039Andree
MemberSa ühes teises teemas kirjutasid, et teed ühe korra nädalas põrkega ja teise korra ilma. Kas see, mida sa põrkega teed on nn kiire surumine (Dynamic Effort)?ma teen põrkega surmist tavaliselt pumpamise jaoks 14 kordust seerias..ja näietks ka siis kui lähen maksimumini välja ja kui aus olla siis ilma põrketa tegemis hakkasin tegema alles mingi 5 kuud tagasi aga enne olen alati põrkega teinud..ja mulle sobib..
näiteks viimane trenn 80kg 14 korda, 90kg 12 korda, 100 kg 10 korda, 110kg 8 korda 120 kg 6 korda 130 kg 1 kord vot nii
mulle sobib see kava see on keskmine hoiab vastupidavust ja samas ka jõudu.
juuni 7, 2007 at 10:32 e.l. #117041Alexander Andrusenko
ModeratorTeemaväline küsimus Andreele: 120×6 surud põrkega, nagu ma aru sain. Mul hakkas huvitav nüüd, kui palju siis selle raskusega ilma põrketa teeksid umbes? Ja palju sul hetkel rekord on (võistlusreeglite järgi).
juuni 7, 2007 at 10:43 e.l. #117042gmaster
Memberma arvan et sul võib asi olla 1) tehnika taga või 2) sa ei tee aeroobset, sul pole vastupidavust
kui teed aeroobset, treenid südant ja seega tõusevad ka jõu numbrid.
minu soovitus ja minu tehnika: tee 3 päeva kava, 2 aeroobset, 2 puhkust ja surumist tee üle nädala. muidu asenda see mingi analoogse harjutusega. kas hantlite surumine horisontaalpingil v surumine plokil
juuni 7, 2007 at 11:08 e.l. #117046UmbIsik
MemberMa sekundeerin eintsiusele – ära jaga esialgu kava mitmeks. Kui maksimum on 55, siis ära mine iga trenn seeriatega 50 kiloni välja. Tee kuskil 40 kiloga pikemaid seeriaid ja iga nädal lisa 2,5 kg ning püüa siis sama korduste arv ära teha. Kui käid kolm korda nädalas trennis, siis võid teha nt üks trenn hantlitega surumist ja kaks trenni kangiga. Või ka iga kord kangiga – erilist vahet ei ole.
Ja maksimumi ära hirmus tihti proovi.
juuni 7, 2007 at 11:18 e.l. #117047gmaster
MemberMa sekundeerin eintsiusele – ära jaga esialgu kava mitmeks. Kui maksimum on 55, siis ära mine iga trenn seeriatega 50 kiloni välja. Tee kuskil 40 kiloga pikemaid seeriaid ja iga nädal lisa 2,5 kg ning püüa siis sama korduste arv ära teha. Kui käid kolm korda nädalas trennis, siis võid teha nt üks trenn hantlitega surumist ja kaks trenni kangiga. Või ka iga kord kangiga – erilist vahet ei ole.Ja maksimumi ära hirmus tihti proovi.
vahe on
juuni 7, 2007 at 11:35 e.l. #117048jrx
Member2) sa ei tee aeroobset, sul pole vastupidavustkui teed aeroobset, treenid südant ja seega tõusevad ka jõu numbrid.
Eeee… nii küll ei ole. Ma ei ütle, et aeroobne või üldine kardiovaskulaarse süsteemi vastupidavustreening vajalik ei oleks, aga nii ikka ei ole nagu sa ütlesid.
juuni 7, 2007 at 11:39 e.l. #117049Andree
MemberTeemaväline küsimus Andreele: 120×6 surud põrkega, nagu ma aru sain. Mul hakkas huvitav nüüd, kui palju siis selle raskusega ilma põrketa teeksid umbes? Ja palju sul hetkel rekord on (võistlusreeglite järgi).noo ma olen teinud 110kg 8 seeriat ja 4 kordust seerias pausiga( võistluspärasepausiga) rohkem pole proovind.. Mul pole mõtet alumist osa ertiti treenida kuna ma kasutan võistlustel särki siis enamasti vaja triitsepsit ja ülemist osa.. ma olen 3pakult 170kg kolkorda lükand. Mul trumbiks ülemine osa. taks MM jõuda pakult kukil 210kg siis ok ..Loodan, et randmed peavad vastu. Ma arvan, et ilma varustuseta peaks 140 kindlalt ära lükkama kaal ka praelt veids tõusnud 68kg hetkel.vot
juuni 7, 2007 at 2:26 p.l. #117055joey
Memberma nüüd ei tea kas on sobilik sulle, kui algajale, järgnevaid soovitada. need on pigem shokeeringud lihasele, mida on hea vahest kasutada. mina olen kasutanud surumise parandamise puhul (ma palju ei suru, rind mu nõrgim lihaskond) nt peale surumisi väikese raskusega plahvatuslikke surumise, kus nn plahvatusjõuga surud kangi üles ja kiiresti.
teiseks on hea kasutada peale surumisi või üldse rinnaharjutusi kätekõverdusi tühi kang maas, kangilt surumise haardelaiusega. ja seda KOHE peale tavalist surumist (või muud rinnaharjutust). tehnikaid on muidugi veel, kuid kas need just surumise tulemust parandavad kõige paremini.
ka Archangel jutus on iva.
Vaimne valmisolek võib ka faktor olla. Kui oled surmkindel, et üle 50kg ei jõua, siis ega sa ei jõuagi. Kui oled endas kindel ja sunnid end uskuma, et 60kg pole mingi probleem siis on täitsa võimalik, et nii see ka on.Muidugi lisaraskustega ei soovita üksi riskima minna. Las sõber või trennikaaslane hoiab silma peal. Kangi alla jääda pole just hea asi.
seda olen ise kogenud. proovi raskusi tahtlikult mitte lugeda ja lähtuda oma enesetundest. pane soojendusraskus peale ja lisa iga korraga 5-10 kilo vastavalt enesetundele. enesetunne ütleb sulle palju rohkem kui teadmine, et sellest raskusest üle ma ei suru.
juuni 7, 2007 at 2:57 p.l. #117057Tarts5
Memberaeroobset, mida näiteks?
eelpool soovitati kergemaga rohkem teha, see juba ju lihasvastupidavus. Jõud ikka raskemaga ja vähem kordusi? Aga ma ei oskagi just raskusi valida. Keegi ehk ütleks mingi süsteemi kui max on 55.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.