Rinnalt läheb vähe
- This topic has 50 replies, 20 voices, and was last updated 14 years tagasi by
Okk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 29, 2012 at 4:16 p.l. #236994
blueuyo
MemberPane oma kava siis kirja sellise yldise skeemi järgi pole v6imalik midagi kommenteerida.
Äkki midagi sellist (mõtlesin, et teeks kodus ka midagi veits)

Teisipäev
Käte kõverdamine tagatoengus
Prantsuse surumine hantliga istudes
Biitsepstõste hantlitega seistes
Küünarvarre kõverdamine Scotti-pingil
Lendamine hantlitega külgedele seistes
Lendamine hantlitega ette seistes
Surumine hantlitega istudes
Neljapäev – rind, triitseps, ülaselg
Surumine kangiga positiivsel pingil
Surumine hantlitega positiivsel pingil ?
Surumine kangiga lamades
Trosside ristamine plokksüsteemil
Surumine Smithil, kitsas haare ?peaks nagu triitsepsile olema mõeldud või läheb surumist juba paljuks?
Küünarvarte sirutamine plokksüsteemil kukla tagant
Surumine rööbaspuude-trenazööril
Tõmme plokksüsteemil ülalt, kitsas haare
Alatõmme trenazööril, kitsas haare
Tõmme rinnatoega trenazööril
Reede – jalad, alaselg, kõht
Jalasirutus ette trenazööril
Jalapress trenazööril
Kükk, kang turjal
Pöiasirutus Smithi masinal, kang turjal
Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil
Jõutõmme
Keretõste alaseljapingil
Keretõste kõhupingil
Pühapäev – rind, biitseps, õlad
Surumine hantlitega lamades
Lendamine hantlitega lamades
Liblikas trenazööril
Biitsepstõste kangiga, seistes
Küünarvarte kõverdamine trenazööril
Surumine kangiga istudes, kukla tagant
Käe küljele tõste plokksüsteemil
Lendamine küljele trenazööril
Ma üritasin siis teha mõlemad rinnapäevad erinevad, et nagu esimene päev rohkem kang ja teine päev liblikas ja lendamine
jaanuar 29, 2012 at 5:11 p.l. #236848vend vähk
ModeratorMingid süsteemid ja toidulisandid ei aita kui ei ole tahet. Olen ikka öelnud, et kui keegi rikas rahaboss tuleks uksest sisse ja näitaks sulle kohvris reaalselt 1 miljonit eurot ja ütleks, et kui sa 2 kuu pärast surud oma praegusest rekordist 30 kg rohkem, on see raha sinu! Näidake mulle meest, kes ei hakkaks sellise raha eest isegi mitte proovima!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2012 at 5:31 p.l. #236813blueuyo
MemberMingid süsteemid ja toidulisandid ei aita kui ei ole tahet. Olen ikka öelnud, et kui keegi rikas rahaboss tuleks uksest sisse ja näitaks sulle kohvris reaalselt 1 miljonit eurot ja ütleks, et kui sa 2 kuu pärast surud oma praegusest rekordist 30 kg rohkem, on see raha sinu! Näidake mulle meest, kes ei hakkaks sellise raha eest isegi mitte proovima!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole enne lugenud su mõtteterasid, nii et ma ausat ei oska öelda, mida sa selle all öelda tahad kuid ma võin aimata, et su mõte oli, et kellel tahet on, see suudab?
Süsteemida all äkki arvasid mu viimast lauset, et üks päev kang, teine päev trenazöörid?
jaanuar 29, 2012 at 6:34 p.l. #236525blueuyo
MemberKas keegi saaks aidata või umbes öelda, mis seeriad/kordused panna umbes ning raskused (%)?
jaanuar 30, 2012 at 4:00 e.l. #253265Okk
MemberIsiklikult t6staks baasharjutused esimesteks ja viiks isoleerivad harjutused miinimumi . Harjutusi ei dubleeriks (kaldpinnall kangiga surumine + kaldpinnal hantlitega surumine ntx) . Konkreetselt rinnale teeks yhe trenni – p6hilised surumised ja lendamist ja teises “rinnatrennis” r6huks triitsepsile (kitsalt surumine , dips …).6lalendamised (ette , taha , k6rvale) teeks siis kodus. Seljale teeks eraldi teema (j6ut6mbega koos).
Kordused ja raskused muidugi individuaalsed – baasharjutustes 4-6 seeriat ja yle 6-e korduse ei liigutaks . Muu pudi padi v6ib tiba pikemaid kolmeseid teha ntx. Biitsepsile 1 harjutus peale jalga v6i selga…
Yldiselt oleks lihtsam v6tta normaalne kava kuskilt – starting strength vms. Muidugi ise avastada ja proovida ka omamoodi l6bus….
Baasharjutustes tuleb tehnikat hoida/6ppida . Soojendus korralik + rotator cuff harjutused surumisele ja p6lved soojaks enne kykki.
Kui just rinnalt surumine suur siht ja eesmark siis soovitaks seda Leesmanni kava mingi hetk ntx..
NB kangi t6mme ettekallutatult vastu k6htu on ellk6ige lailihase harjutus…
jaanuar 30, 2012 at 5:15 p.l. #235423blueuyo
MemberSelge, tänud Sulle!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.