Skip to main content

Rinnalihaste harjutusele alternatiivi ?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Rinnalihaste harjutusele alternatiivi ?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    mr815
    Member

Tervist.

Huvitab mind siis see küsimus: Kas sellele harjutusele sobiks alternatiiviks lamades hantlitega lendamine ? Või mängivad seal rolli rohkem teised lihased.

Tänud, K.

kaups
    Member

Mõlema harjutuse eesmärk on rinnalihase venitamine. Seega sobivad mõlemad, tee seda mis meeldib või mida saad.

gmaster
    Member

no ma ei tea, ei ütleks et see venitamine on

see on pigem ülaosale väga hea kiudude harjutus

seda saab asendada pigem kaldpingil hanglitega ja vbl ka sirgete kätega liblika masinaga

Xero
    Member

Ütleks nii palju, et väike vahe ikka sees kas teed hantlitega lendamist või trossidega. Trossidega lendamisel on lihased pidevalt pinges. Hantlitega tehes praktliselt puudub venitusmoment rinnale, eriti siis kui hantlid üleval kokku puutuvad. Kui tahad alternatiivi, siis vali parem liblikas, võib öelda, et isoleerib isegi rohkem kui trossidega.

Aile
    Member

Tervist.

Huvitab mind siis see küsimus: Kas sellele harjutusele sobiks alternatiiviks lamades hantlitega lendamine ? Või mängivad seal rolli rohkem teised lihased.

Tänud, K.

Sobib. Ei m2ngi.

Kui on v6imalik tee ikka trossiga ka… vahelduseks.

mr815
    Member

Küsimuse esitasingi selleks, et leida alternatiivi, sest seal jõusaalis, kus mina käin, puudub kahjuks selline jõumasin. Aitäh teile vastuste eest – eks ma teen siis asendusena liblikat ja hantlitega lendamist

gmaster
    Member

Ütleks nii palju, et väike vahe ikka sees kas teed hantlitega lendamist või trossidega. Trossidega lendamisel on lihased pidevalt pinges. Hantlitega tehes praktliselt puudub venitusmoment rinnale, eriti siis kui hantlid üleval kokku puutuvad. Kui tahad alternatiivi, siis vali parem liblikas, võib öelda, et isoleerib isegi rohkem kui trossidega.

väga hea on seda kaldpinnal hantlitega surumist teha nii, et võtad veidi kergemad hantlid, teed aeglaselt ja ülemises asendis pingutad ise rinnalihaseid.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.