Skip to main content

Rinnalihased arenevad erinevalt

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rinnalihased arenevad erinevalt

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Creek
    Member

Mul selline probleem, et vasak rinnalihas on vähem arenenud (ehk siis on väiksem) ja ma lootsin kui ma oma harjutustega jätkan läheb kõik proportsiooni kuid ei, parem rinnalihas on ikka veel siiski tunduvalt arenenum. Lootsin, et keegi oskaks midagi soovitada.

Thomas
    Member

mul TÄPSELt sama asi. arvatavasti tuleb siis ikkagi. vasakut natuke järgi eraldi treenida, ei tea

smack
    Member

Sul on siis arvatavasti vasak käsi rohkem arenenud

kaiv
    Member

Järgi ärge küll treenima hakkake, teete asja veel hullemaks. Tehke lihtsalt puhta tehnikaga, aja möödudes asi võrdsustub. Kuigi ega peale sinu seda keegi ei märka ka !

Mr.Y
    Member

Mul selline probleem, et vasak rinnalihas on vähem arenenud (ehk siis on väiksem) ja ma lootsin kui ma ona harjutustega jätkan läheb kõik proportsiooni kuid ei, parem rinnalihas on ikka veel siiski tunduvalt arenenum. Lootsin, et keegi oskaks midagi soovitada.

Kaua sa niimoodi jätkasid ja ootasid? 2-3 nädalat? Ma arvan millegipärast, et mitte eriti kaua… lihtsalt treeni edasi ja kui 5 a pärast ka ikka pole muutunud, siis hakka muretsema

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.