rinnalihased
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » rinnalihased
- This topic has 24 replies, 12 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
Mr.Y.
-
AutorPostitused
-
august 5, 2006 at 9:58 p.l. #88467
Kuup
MemberPoint on selles, et eraldi osi ei saa teha (nagu gmaster ütles).saab.
Rinnalihas koosneb ju kahest osast, mitte ühest. Ja mina küll saan eraldi osi treenida, vähemalt mõjub.
august 5, 2006 at 10:23 p.l. #88469stainless
Memberirw, oleks naine ja rinnad olematud, siis laseks vast ka

Ega ma mannekeen ei ole. Jõudu ka ikka vaja.
Kas keegi seletaks ära, mis värk nende biitsepsitega on? Või on see photoshop?
august 5, 2006 at 10:50 p.l. #88471inside14
MemberSteroidide liigne kasutus mis ta mu ikka on.
august 5, 2006 at 11:28 p.l. #88472tarmps
MemberKas keegi seletaks ära, mis värk nende biitsepsitega on? Või on see photoshop?Ei ole kahjuks photohop. Selline kemikaal nagu Synthol hoopis. Siit saad rohkem infot kui huvitab.
august 6, 2006 at 7:28 e.l. #88473icebrker
MemberEi ole kahjuks photohop. Selline kemikaal nagu Synthol hoopis. Siit saad rohkem infot kui huvitab.Süstid ja valmis. Haige värk.
Ei ole mõtet võidu suruma hakata. Sealt need vigastused tulevad. Ega see mees kes rohkem surub parem inimene ei ole. Ta lihtsalt jõuab rohkem rasuki tõsta. Mis siis?
Oma ego jäta jõusaali ukse taha, kui kuskile jõuda tahad.
vale jutt…. mida kauem oled teinud seda aeglasemalt lihased arenevad….Aga mõeldud on võibolla seda selle jutuga et kui oled piisavalt tugev,
siis saad keskenduda tehnikale tundmata muret sellepärast mida teised arvavad..
N. kui jõuad suruda 120kg aga teed trenni 70kg kangiga siis peaks rind hakkama hästi arenema
kuna jõuad teha vääga aeglaselt… 2 sek üles ja 4 sek alla
Ma ise jõuan ka 120 suruda mõned korrad… aga trenni ei tee sellega, aga rinnaga rahul pole.. ja ega ta areneda ka ei taha.
Ei ei. Tehnikale tuleks ikka kohe algul keskenduda oma esimest kangi üles tõstes. Ja väga aeglaselt saab väiksemate kaaludega ka teha.
Kui sa suudad 4 korda 120kg üles tõsta. Või ehk 100kg 4 korda,siis sa peaksid sellega trenni tegema. Täpsemini, kõige paremini peaks tulemusi andma raskus,mida jaksad 4-8 korda üles tõsta. See on 75% – 85% su max jõust. Parema tulemuse all mõtlen IIB lihaskiudude arenemesist, ehk siis neid, mis on kõige tugevamad ja suuremad.
august 6, 2006 at 7:52 e.l. #88475jorsik
Memberirw, oleks naine ja rinnad olematud, siis laseks vast ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis sa järgmisena pakud? Synthol’i?
Kusjuures näiteks Ameerikas on meeste rinnaimplantaadid pea sama populaarsed kui naiste omad. Just sellepärast et paistaks nagu oleks kõva rinnalihas välja arendatud, ega eriti ei viitsita käia jõusaalis USAs, lihtsam on lasta panna silikoonid endale kui aastaid vaeva näha jõusaalis.
Okei, teen asja selgeks. Rind on üks lihas. Rind pole viis või rohkem erinevat lihast, mida saab eraldi isoleeritult teha osade kaupa, et täna teen keskelt, homme ülevalt ja alt, siis väljast ja siis seest. Sellest võiks ikka aru saada. Siis on veel kaks erinevat gruppi inimesi:1) ühed arvavad, et nt pos kaldpingil tehes stimuleerib rohkem ülaosa kui alaosa
2) teised arvavad, et pole vahet kuidas teed, ikka stimuleerib võrdselt
Aga sellest ma ei viitsi vaielda. Point on selles, et eraldi osi ei saa teha (nagu gmaster ütles). Töötab kogu rinnalihas. See, kas ülemine osa töötab rohkem või mitte, seda ma ei taha vaielda, vaid et sa ei saa isoleeritult töötada ainult ülemist osa, ainult alumist osa jne.
Rinnalihas koosneb 3-st osast: ülemine keskmine ja alumine. Pingi kallet muutes stimuleeritakse rohkem vastavat osa, täiesti isoleeritult jah ei saa teha erinevaid osasid aga fakt on see et pingi kallet muutes saab rohkem vastavat osa arendada, ma ei tea kust sina oma jutu võtad aga mina olen seda kogenud omal käel ja ka tippkulturistid arvavad nii. Erinevate harjutustega saab eraldi isegi lihaste sise ja väliskülgi koormata, rääkimata eri osadest. Tipptegijatel on 3 eri osa selgelt eristatavad pingutades.
Kas rinnalihase jaoks piisab tavaliselt kangitõstmisest rinnalt? Kuulsin, et korralikult hakkab rind arenema alles 120 kg raskuste juures. Enne seda ei kaasata kõiki lihaseid.Et kas rind areneb ise korralikult välja kui nii suurte raskusteni jõuan või tuleb ikkagi ülemise, keskmise ja alumise osale eraldi tähelepanu pöörata?
http://thefitshow.com/week3/milos_chest_med.htm Kuula siit, mida on eks-mister universumil öelda selle kohta ja kuula vähem mingit lolli jura. Lihast võib korralikult isoleerides väikese raskusega rohkem arendada kui suure raskusega lohakalt tehes. Ise pole veel 100 kiloni jõudnud aga areneb küll ja täitsa normaalselt. Mina teen isiklikult lamades surumist kangiga ja kaldpingil hantlitega ülemisele osadele ja juba saab aru et mul on parem ja vasak rinnalihas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seepärast see minu arust siuke naljakas peenisepikendus ongi
jrx viinamarjad on hapud?
Sa ei saa ju eitada et visuaalselt on rinnalihas väga oluline osa kehast, nii mehel kui naisel, praktiline kasutus on jah väike.august 6, 2006 at 8:00 e.l. #88478Mr.Y
MemberPingi kallet muutes stimuleeritakse rohkem vastavat osa, täiesti isoleeritult jah ei saa teha erinevaid osasid aga fakt on see et pingi kallet muutes saab rohkem vastavat osa arendadaSeda ma üritasingi ju öelda!
august 6, 2006 at 12:59 p.l. #88487jrx
Memberjrx viinamarjad on hapud?
august 6, 2006 at 3:04 p.l. #88500veinikaarija
MemberOkei, teen asja selgeks. Rind on üks lihas. Rind pole viis või rohkem erinevat lihast, mida saab eraldi isoleeritult teha osade kaupa, et täna teen keskelt, homme ülevalt ja alt, siis väljast ja siis seest. Sellest võiks ikka aru saada. Siis on veel kaks erinevat gruppi inimesi:1) ühed arvavad, et nt pos kaldpingil tehes stimuleerib rohkem ülaosa kui alaosa
2) teised arvavad, et pole vahet kuidas teed, ikka stimuleerib võrdselt
Aga sellest ma ei viitsi vaielda. Point on selles, et eraldi osi ei saa teha (nagu gmaster ütles). Töötab kogu rinnalihas. See, kas ülemine osa töötab rohkem või mitte, seda ma ei taha vaielda, vaid et sa ei saa isoleeritult töötada ainult ülemist osa, ainult alumist osa jne.
No eks iga rinnalihase harjutuse juures töötab kogu rinnalihas, aga point on selles, et milline osa kõige rohkem töötab. Kui teha plokil ristvedu, siis on tunda, et suurema osa pingest saab rinna keskosa.
august 6, 2006 at 5:15 p.l. #88505