Skip to main content

rinnalihased

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » rinnalihased

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused

tere

küsimus siis seekord rinnalihaste kohta?nimelt oskate mulle öelda ehks kõige efektiivsemad harjutused rinnalihastele,mis kõige kiiremini rinda kasvataksid ning kui ma teen 5-eks jaotatud kava,kas siis näiteks igaõhtu enne magama minekut kätekõverduste tegemine (üks kord maximumini)? oleks juba ületreenimine?

tänud

Jarmo Oberst
    Member

tere

küsimus siis seekord rinnalihaste kohta?nimelt oskate mulle öelda ehks kõige efektiivsemad harjutused rinnalihastele,mis kõige kiiremini rinda kasvataksid ning kui ma teen 5-eks jaotatud kava,kas siis näiteks igaõhtu enne magama minekut kätekõverduste tegemine (üks kord maximumini)? oleks juba ületreenimine?

tänud

Kui see 5-eks jaotatud kava on võetud siit lehelt siis võid seda julgesti edasti teha. Küll siis need rinnalihased ka tekivad. Kui teed seda 5-eks jaotatud kava siis pole mõtet õhtuti kätekõverdusi teha, lase lihasel puhata. Edu!

krut949
    Member

Hei, lehel on olemas selline koht, kus on olemas nupp otsi. kui kirjutad sisse oma küsimuse – näiteks rinnalihas ja vajutad nuppu otsi, saad vastuseks sellised tulemused: artikleid lihaste kasvu kohta sh rinnalihas 57, foorumi teemasid, kus seest on läbi jooksnud kas sõna rind või rinnalihas umbes 620 tk. näitab viimast 100.

teiseks, lihase kasvuks on vaja kolme komponenti, milledeks on trenn, toitumine ja taastumisaeg. parimad harjutused on baasharjutused nagu kangiga rinnalt surumine, hantlite rinnalt surumine ja lendamine – neid siis võib teha nii pea üles kaldpingil, pea alla kaldpingil kui ka horisontaalpingil.

mis tal sellest otsi nupust enam kui sa juba vastasid.

Aga muidu küll – loe artikleid ja saad vahest paremaid vastuseid kui foorumist.

krut949
    Member

mis tal sellest otsi nupust enam kui sa juba vastasid.

ehk on tulevikuks abi? näiteks teiste rannalihaste kiire kasvu saavutamiseks abi otsimisel

olgu tänud,uurin ka artiklitest

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.