Rinnalihase suurus
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rinnalihase suurus
- This topic has 13 replies, 10 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Lightheaded.
-
AutorPostitused
-
veebruar 17, 2010 at 9:04 p.l. #21632
summutaja
MemberTere,
Mul selline mure, et miks areneb üks rinnalihas teisest tunduvalt kiiremini? Tegemist on siis vasaku rinnalihasega. Saaksin aru, kui parem rinnalihas areneks vasakust rinnalihasest kiiremini, kuna olen parema käeline ja teen enamus asju parema käega. Trennidel teen kõiki harjutusi võrdselt (mõlemale rinnalihasele). Kas keegi oskab anda head nõu, mida peaks tegema või mida ma teen valesti??
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2010 at 9:07 p.l. #256924Paul.K.
MemberÄra muretse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paljudel inimestel on mingid lihased suuremad ja tugevamad kui teised. Rinnalihaste poole pealt on mul samuti üks suurem ja rohkem punnis kui teine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte midagi ei saagi sinna parata,treeni rahulikult edasi ja ära muretse,kunagi on kõik ok.
veebruar 18, 2010 at 5:31 e.l. #256968Rookie21
MemberMul näteks on parema käe biitseps natuke suurem kui vasaku käe oma. Imelik on nats peeglist vaadata ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 5:34 e.l. #256969Samakamees
MemberMul näteks on parema käe biitseps natuke suurem kui vasaku käe oma. Imelik on nats peeglist vaadata ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii märgatavalt suurem ? Nagu tavaolekus on üks käsi palju suurem kui teine ?
veebruar 18, 2010 at 7:45 e.l. #256988Rookie21
MemberTavaolekus ei saa arugi aga kui pingesse ajada siis on hästi näha et vasaku käe biitseps on pisut madalam kui paremal käel.
Vb asi selles ka, et olen parema käeline ning tööl pean ka raskusi tõstma enamjaolt teen seda parema käega!
veebruar 18, 2010 at 7:46 e.l. #256990Samakamees
MemberTavaolekus ei saa arugi aga kui pingesse ajada siis on hästi näha et vasaku käe biitseps on pisut madalam kui paremal käel.Vb asi selles ka, et olen parema käeline ning tööl pean ka raskusi tõstma enamjaolt teen seda parema käega!
No kui tavaolekus midagi aru ei saa, siis pole hullu. Paljudel on pingutades biitsepsil erineva kujuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 9:07 e.l. #257012veikot
MemberSee on täiesti tavaline, et ühe poole lihas on suurem kui teine! Mul näiteks massöör küsis, kas olen vasakukäeline, üle kogu ülakeha on vasku poole lihased suuremad kui paremal pool. Tegelikult olen aga paremakäeline!!! Ega siin midagi muud teha ei anna, kui maha jäänud poolt rohkem arendada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 9:13 e.l. #257017Jarmo Oberst
MemberSee on täiesti tavaline, et ühe poole lihas on suurem kui teine! Mul näiteks massöör küsis, kas olen vasakukäeline, üle kogu ülakeha on vasku poole lihased suuremad kui paremal pool. Tegelikult olen aga paremakäeline!!! Ega siin midagi muud teha ei anna, kui maha jäänud poolt rohkem arendada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabad raskused nö. tasakaalustavad lihased paremini. Masinad võib ära unustada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 11:31 e.l. #257063Smuki
MemberAntud teema puudutab ka mind isiklikult, aga minu lahendus oli järgmine:
Kui tegin hantlitega lendamist, siis panin tähele, et harjutuse aktiivse faasi lõpus parem poolne rinnalihas hetkeks lõtvus, vasak jäi pingesse. Minu lahendus oli selline, et jätan aktiivse faasi lõpus hantlid/käed väheke laiemasse asendisse, et mõlemad jääksid pingesse. Tundub, et on kasu.
veebruar 18, 2010 at 7:42 p.l. #257246Carlsson
MemberMul on vasaku käe triits märgatavalt suurem paremast ja parem rinnalihas suurem vasakust, crazyness..
Kõhulihased on ka tugevamad ja rohkem väljas paremalt poolt
veebruar 19, 2010 at 9:21 e.l. #257335Innovative
Membersee teema tuletab seda pilti kohe meelde

Tegu on tšempioniga.
aga mis alal jään vastuse võlgu
veebruar 19, 2010 at 9:22 e.l. #257336Samakamees
Membersee teema tuletab seda pilti kohe meelde
Tegu on tšempioniga.
aga mis alal jään vastuse võlgu
Käesurumine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2010 at 11:52 e.l. #257380Djud
MemberJäreleaitamist vajavate lihaste treenimise kohta loe Indrek Otsuse “Kulturism & Fitness”.
veebruar 19, 2010 at 3:20 p.l. #257431Lightheaded
MemberJäreleaitamist vajavate lihaste treenimise kohta loe Indrek Otsuse “Kulturism & Fitness”.See on väga hea soovitus. Tsiteerin lõiku raamatust:
Siiski kipuvad tugevamad lihasgrupid aja jooksul pigem “eest ära” arenema ja ebaproportsionaalsus suureneb.Mida siis ikkagi teha?
Lihtsaim võimalus on pidurdada tugevamate lihasgruppide arengut. Selleks tuleb vähendada koormust: vahendi raskust, mahtu, intensiivsust,
sagedust. See toimib alati! Kõige levinum viga on tõsta nõrgemate lihaste koormust, järele andmat teiste lihaste treeningus. On ebatõenäoline, et organismis on reserve “andetute” lihaste kasvuks tingimustes, kus üldine koormus on niigi suur. Kindlasti tuleb kriitiliselt hinnata nõrkade gruppide koormust: kas on veel reserve koormuse tõstmiseks või ollakse juba niigi ületreeningus? (Sageli ollaksegi!)
Kui tõesti sinu sõnul areneb üks tunduvalt kiiremini, siis võiksid oma harjutustehnika üle vaadata ning äkki vähendada koormust tugevamale lihasele.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.