Rinnalihase rebend
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Rinnalihase rebend
- This topic has 29 replies, 12 voices, and was last updated 12 years, 4 months tagasi by
Lenovo.
-
AutorPostitused
-
september 12, 2013 at 7:30 p.l. #345042
Lenovo
MemberPalun siis head ortopeedi mulle soovitada, läheks laseks end hea meelega kiiremas korras üle vaadata.
september 12, 2013 at 9:17 p.l. #349180gmaster
MemberKui keegi teab mõnda soovitada, kes vahepeal ka nuga sisse lööb, mitte ainult raamatust pilte ei vaata, siis andke teada.
Seni soovitan Tiit Ilvest, http://www.tiitilves.ee, kes on taastusarst
september 13, 2013 at 5:11 e.l. #349186salasilm
MemberMa soovitaks ka igaks juhuks mõne teise asjatundja arvamuse kõrvale muretseda. Isiklikult mul on väga kurvad kogemused EMO kirurgi liigse usaldamisega.
september 13, 2013 at 9:53 e.l. #349197gmaster
MemberMa küsiks seda, et kas siis mingeid juhiseid ei saanud sealt? Et rinnalihased rebend.. okei.. aga mis edasi?
Või ootasidki seal tundide viisi lihtsalt selleks, et diagnoos kätte saada ja siis hingerahuga minema kõndida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sealt peaks ikka esmased juhendid ja edasise tegevuse juhised saama – millal arsti juurde kontrolli, mida määrida, millal võimlema võib hakata jne.september 13, 2013 at 11:54 e.l. #349201Tim.
MemberMa küsiks seda, et kas siis mingeid juhiseid ei saanud sealt? Et rinnalihased rebend.. okei.. aga mis edasi?
Või ootasidki seal tundide viisi lihtsalt selleks, et diagnoos kätte saada ja siis hingerahuga minema kõndida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sealt peaks ikka esmased juhendid ja edasise tegevuse juhised saama – millal arsti juurde kontrolli, mida määrida, millal võimlema võib hakata jne.Nende kohtadega see häda, et kui ise ei küsi konkreetselt mida, millal, kuidas, kui palju siis ega nad ei hakka heast tahtest ise ka ütlema.
september 13, 2013 at 1:38 p.l. #347072rennosport
MemberKui kallistada ka ei saa, siis on ikka päris puuks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sitta see rinnalihas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nali naljaks, edu paranemisel.
september 15, 2013 at 3:39 p.l. #349307Lenovo
MemberEi, mulle ei antud mingeid juhised. Ainult, et alguses külma peale ja kõik. Siis mainis veel ,et kätekõverdusi ja liblikaid trennis nüüd mõned aega ei teeks (mida ma muidugi ei teegi, sest ma ei saa hetkel üldse trenni teha). Muidugi ma ei küsinud midagi, ma olin jumala shokis sellest mis minuga juhtus.
Aitäh “edu paranemise” eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 15, 2013 at 3:56 p.l. #349308jorsik
MemberKui raha on, siis on olemas mõningad peptiidid, mis aitavad vigastustest paraneda, näiteks tümosiin beeta 4. Sportlastel süstitakse vereplasmat vigastatud kohtadesse, kõva raha eest võibolla tehakse tavainimesele ka kuskil, maarjamõisas vmt.
september 16, 2013 at 5:49 e.l. #349334Lenovo
MemberMul ei ole seda “kõva raha” , seega selline teema jääb küll ära.
Aga muidu ma paranen ka juba päris edukalt, täna hommikul sain isegi kingi endale jalga aidata ja kallistada iseennast saan juba ka (väike valu lööb küll veel rinnakorvi keskele sisse aga see on üleelatav.) Ma väga väga väga väga väga väga(!!) loodan back on track olla järgmiseks nädalaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2013 at 6:21 e.l. #349336rait83
MemberMa ei julgegi oma tuttavale neiule rööbaspuude harjutust enam soovitada…
september 16, 2013 at 6:26 e.l. #349337gmaster
MemberMul ei ole seda “kõva raha” , seega selline teema jääb küll ära.
Aga muidu ma paranen ka juba päris edukalt, täna hommikul sain isegi kingi endale jalga aidata ja kallistada iseennast saan juba ka (väike valu lööb küll veel rinnakorvi keskele sisse aga see on üleelatav.) Ma väga väga väga väga väga väga(!!) loodan back on track olla järgmiseks nädalaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõva raha eest võiks juba rebendi kokku lappida. Ja ma ei usu et eestis neid peptiide ka süstitakse, AlanBstard on veidi nende kohta uurinud.
Teemaalgatajal ei soovita nii optimistlikke plaane teha, väga suur vigastuse süvendamise oht.
september 16, 2013 at 6:37 e.l. #349339Archangel
MemberMa ei julgegi oma tuttavale neiule rööbaspuude harjutust enam soovitada…
Alustada võib trenažööri peal, et mitte kohe liiga suure koormuse kallale minna. Ning kindlasti tuleks selgeks teha liigutuse tehnika. Paljud ei ole üldse endale selgeks teinud, et mida nad rööbaspuudel surumisega treenida soovivad. Oleneb mis asendis keha hoida, võib koormust liigutada rinna, triitsa ja õlalihaste vahel. Ning kui keskenduda ühele lihasele aga liigutus kogemata paigast läheb siis võibki äkiline koormuse muudatus vigastuste ohtu suurendada. Silmas tuleks pidada ka liigutuse sügavust olenevalt mis lihasele keskendud. Ning igaühe anatoomilised erinevused on ka olulised.
Harjutus ise on hea, aga nagu ikka, siis paljud kipuvad niisama “peale lendama”, ilma, et oleksid läbi mõelnud milleks ja kuidas seda kasutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2013 at 7:18 e.l. #349342Lenovo
MemberIkka tuleb optimistlik olla (ei maksa seda rõõmu ära võtta mul, las ma vähemalt loodan)! Konkreetselt seda harjutust (juba selle peale mõteldes jooksevad mul külmavärinad üle kere) ja nii mõndagi veel, mis koormavad rindkere, ei tee ma kindlasti lähima 2-3 kuu jooksul.
Vähemalt sain kõva õpetuse endale ,et ilma soojendamata ja niisama ,et “oh läheks teeks seda harjutust kah ” ei ole tee ma enam midagi, samamoodi hakkan enne ja peale trenni nüüd korralikult venitama, et edaspidiseid vigatusi vältida.
Targad õpivad teiste vigadest, aga mina nende tarkade sekka kindlasti ei kuulu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2013 at 7:49 e.l. #349345gmaster
MemberTargad õpivad teiste vigadest, aga mina nende tarkade sekka kindlasti ei kuulu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
september 29, 2013 at 4:27 p.l. #350301Lenovo
MemberOlen nüüd tibens-tobens back on track. Ja ainuke “ravim” oli aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kätekõverdusi, rööbaspuid muidugi veel teha ei julg veel, neid proovin võib-olla kuskil kuu pärast, aga muud asjad saan saalis kõik aetud. Whohoo!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.